Промоции на книги - тема 22 - "Има ли заразени с „цундоку“?

• 43 615
  • 721
  •   1
Отговори
# 420
Някой намерил ли си е майсторът и маргарита от престиж буукс по будките, понеже аз никъде не я намирям, а пише, че на 12 е излязла

# 421
Да, аз я видях на доста места. От Пловдив съм.

# 422
  • в сърцето на един мъж...
Обичай ме в друг свят ❤️
1️⃣5️⃣% отстъпка с промо код: ROMANTASY
🔮 За всички, които вярват, че любовта е най-силното заклинание!
❤️‍🔥Когато любовта не се побира в един свят.. тя си създава свой.
✨ Магия. Пророчества. Забранени чувства.
⚔️ Герои, които рискуват всичко - дори съдбата - в името на любовта.
🔥 Открий най-вълнуващите романтични фентъзи истории СЕГА!
‼️ Линк към категорията:
https://-spam036-/47j9ysh7

# 423
А някой знае ли кога ще излизат и останалите и кои ще са? Имам предвид за тези от Престиж буукс и Биограф.

Търсих в интернет списък и дати, но не откривам.

Благодаря предварително!

# 424
Отзив за онлайн-книжарницата на Ориндж - пратката ми беше добре опакована, получих книги в перфектно състояние, което беше важно, защото има за подарък (вкл.и моята си е направо самоподарена 🙂). Дано продължават да поддържат ниво на обслужване на поръчките и занапред.

# 425
А някой знае ли кога ще излизат и останалите и кои ще са? Имам предвид за тези от Престиж буукс и Биограф.

Търсих в интернет списък и дати, но не откривам.

Благодаря предварително!

Това е оскъдната информация, която аз успях да открия 🙂

# 426
  • София
"Обсидиан" с хубава лятна промоция - книги на 10лв.

https://obsidian.bg/catalog/promo/?fbclid=IwY2xjawLJ-iJleHRuA2Fl … Xyd4YlYz8hVD4Dgxw

# 427
  • МАРС
Някой да препоръча книга от промоцията на Обсидиан, имам само Олива Денаро, много я харесах.

# 428

До кога е тази промоция?

# 429
  • София
Не знам. Не съм търсила информация по този въпрос

# 430
И аз се възползвах от промоцията на Обсидиан ✌️ взех си Олива Денаро, Детския влак, Семейни сцени и Ключът на Сара

# 431
  • София
От промоцията на "Обсидиан" бих препоръчала "Артър & Джордж" от Джулиан Барнс, "Романът на Алва Вандербилт" от Тереза Ан Фаулър, "Момичето с перлената обица" от Трейси Шевалие.

Редактирам, за да добавя, че от днес до 29.06 в градинката на Народния театър се провежда фестивал за изкуство и книги Musagena New Vibes Fest. Участват издателства като "Лемур", "Робертино", "Каничка", "Ракета", "Noble Star", "Потайниче" и др. Предполагам, че ще има намаления - за "Лемур" със сигурност видях, че книгите са с 20% отстъпка.

Последна редакция: пт, 27 юни 2025, 14:10 от sweetkids_mama

# 432
  • Варна

Четенето носи удоволствие... а понякога и награди!

От 1 до 10 юли колелото на Bookspace ще раздава награди - изпробвай късмета си и ти!

Какво ще ти се падне остава изненада, но едно е сигурно - ВСЕКИ ПЕЧЕЛИ! 🎁

Аз спечелих "Робът" от Исак Сингер, но трябва да поръчам други две книги и тази ще ми е безплатна. Ще пропусна.

# 433
Е, то ако трябва да похарчиш още 40+ лв. за 2 книги, какъв късмет е това, все едно си го плащаш почти. А и каква е гаранцията, че точно тази книга ще ти хареса.

# 434

Общи условия

Активация на акаунт