Промоции на книги - тема 22 - "Има ли заразени с „цундоку“?

• 43 587
  • 721
  •   1
Отговори
# 540
Също не е по темата, но за много четящите хора, които не могат да отделят много средства за книги, е прекрасен вариант читателската карта от библиотеката. Цената за година от Столична библиотека е 8 лв. Има неудобства - няма достатъчно клонове и по-новите книги може да ги няма, но иначе е страхотна услуга. Понякога, когато има промоция на книги, взимам, за да даря за библиотеката (като първо гледам наличността на сайта, за да не ги затрупвам). А това с обезценяването на книгите, защото се продават в хранителни вериги или за качеството на дрехите от "Лидл", не го подкрепям никак.

Последна редакция: пт, 25 юли 2025, 20:47 от anmasu

# 541
  • София
Столична библиотека си е супер. Постоянно получават нови книги (е понякога се чака за тях, но не е нещо фрапиращо), има и няколко филиала. Въобще аз много я ползвам. По другите големи градове също има хубави библиотеки, но не навсякъде е така. Няма лошо да има книги в хипермаркетите, защото, нека си признаем, в малките населени места положението откъм библиотеки и книжарници е трагично.

# 542
нашата библиотека всяка година за 24 май и за деня на библиотекаря раздава безплатни карти. на 1,06 за учениците

# 543
Взех последните “Вълчи разкази” от нашия Лидл. 🤣 Имаше бая книги, но нямах време да разгледам обстойно.

За библиотеките - имам карта, но повечето книги, които искам ги няма или за заети, иначе да.

Ъпдейт: За да не са 2 последователни поста мои. От днес в Хеликон отстъпки на избрани заглавия.

https://hlkn.bg/97nq9

Последна редакция: сб, 26 юли 2025, 07:04 от LieToMe

# 544
В "Озон" в момента има промоция 4 на цената на 3 книги.

# 545
  • София
Някой ще ми припомни ли по колко време чакахте Ориндж при доставка до книжарница...

# 546
  • София
Някой ще ми припомни ли по колко време чакахте Ориндж при доставка до книжарница...

Една поръчка миналата седмица я чаках 2 дни. Друга от вчера сутринта беше готова следобяд.

# 547
Зависи дали се изчаква продукт или имат всичко на склад - случвало ми се е в същия ден да я изпратят, но също да почакам 2 седмици. Сега съм направила предварителна поръчка, която ще се изпълни след 15 авг, защото тогава книгата излиза от печат.

# 548
  • София
Направо ще им пиша- в четвъртък съм я пуснала...

# 549
Може да е при доставчик стоката. Те я взимат от доставчика и тогава я изпращат към клиента. И вече при предварителни поръчки преордер

# 550
Страхотни попадения имам от Лидл, на издания, които вече ги няма в книжарниците. Да, има едно издателство, пълно с грешки, книгите му се продават там. Отгръщайте страниците, вижда се директно.

В Артлайн 3 за 2.

# 551
  • София
Току-що им писах и след 5 минути ми отговориха, че пратката е готова за вземане. Даже не знам как да коментирам.

# 552
Все пак са хора, може да са пропуснали да ѝ обновят статуса и какво ли не. Да, неприятно е, защото си я чакате, но не вярвам да е било нарочно.

# 553
  • София
Аз нямам кой знае какъв проблем, просто ми прави впечатление, че масово забавят поръчки те.

# 554
Аз вчера поръчах от Ориндж, че имах 25% и днес ме чака в офис на Спиди. И миналата ми поръчка дойде така от днес за утре. Но явно когато е до книжарница нещата не са така експресни.

Общи условия

Активация на акаунт