Промоции на книги - тема 22 - "Има ли заразени с „цундоку“?

• 43 580
  • 721
  •   2
Отговори
# 555
Във Варна ще има въпреки всичко някакво изложение на книги

# 556
Странно ми е, че Озон планират изпращане на поръчка след 10 дни, а по всичко личи, че ще си изпълнят графика… Не в много далечното минало се е случвало и буквално на следващия ден да ги изпращат…

# 557
Озон дават по-дълъг срок, когато изчакват стока от доставчик, тъй като явно не зависи от тях и се застраховат. Но когато пристигне и по-рано изпращат. Когато всичко е налично изпращат на следващия ден.
В момента имах поръчка от тях, едната книга ми я пишеше със срок днес, но пристигна вчера и ми изпратиха вече поръчката.

# 558
Здравейте! За живеещите в София и желаещите, може би още се намират "Вълчи разкази" в Лидл - днес взех от този на "Сточна гара". Търсих, за да видя дали има още бройки, но не открих. Има обаче на Джек Лондон (ако не бъркам), също книга от Норбеков, Ники Пелегрино и други.

Последна редакция: вт, 29 юли 2025, 16:45 от anmasu

# 559
Бард ще участват на панаира във Варна от 2.08

# 560
Списък с издателствата плюс информация за събитието.

https://readingtrolls.com/more-ot-knigi-2025-varna/?fbclid=IwQ0x … UiLN9P4H_VKKUk91w

Скрит текст:
Издателства, които ще откриете на „Море от книги“

Шатра 1 – Бард
Шатра 2 – Стено, Морски свят, Алекс Принт, Онгъл, Елена Владова
Шатра 3 – Жанет 45, Точица, Мармот, Йо-Йо Букс
Шатра 4– Ракета, ПиБукс, Вакон/Таралеж
Шатра 5 – Колибри, Клевър Формс
Шатра 6 – Мусагена, Лексикон
Шатра 7 – Дъбови листа, Жануа
Шатра 8 – Сдружение „Съзвездие“, ТАТ Криейтив
Шатра 9 – Fox Book
Шатра 10 – Трейшън Прес
Шатра 11 – Pro Book
Шатра 12 – Carrot, Timelines
Шатра 13 – Знаци, Пурко
Шатра 14 – Хелиопол, Инле
Шатра 15 – Асеневци, Варненска и Великопреславска митрополия
Шатра 16 – Сдружение на писателите – Варна

# 561
  • Варна
Нищо интересно на събитието във Варна.

# 562
Е браво, поне има Бард, Жанет 45, Колибри, Вакон... Липсват някои от големите (Сиела, Емас, Ера, Лабиринт, Еднорог...), но.. това е положението.

# 563
  • София
Леко ги нападат Барт във ФБ, че са обърнали палачинката. 😃

# 564
  • София
За какво ги нападат?
Аз се радвам за варненци, че ще се насладят на това събитие Heart
За нас това е нещо нормално, но за другите градове не е така.

# 565
  • София
Защото преди няколко дни са написали пост, че няма да участват, едва ли не осъждат действията на общината, а сега подкрепят новата алея или както се води там.

# 566
Помните ли колко намаление имат Бард на алеите? Чудя се за няколко книги на Стивън Кинг.

# 567
  • София
Мисля, че  20% на всичко и по-големи намаления на определени заглавия.

# 568
  • Варна
До този момент намалението на Бард беше 20%,  но сега не зная какво и как ще бъде. Нали вече е " Море от книги", а не Алея на книгата. 🙂

Аз съм пас. Ще пропусна събитието. На доста статии и коментари се начетох докато се обсъждаше дали въобще ще има Алея на книгата  Варна и за мен се загуби цялостното очарование на мероприятието. 🙂

Това което бях запланувала да закупя от Алеята, то го закупих от Озон. Та, така. 🙂

Приятна вечер и приятно четене на нови и интересни четива!🙂🍀

Последна редакция: вт, 29 юли 2025, 23:56 от floren

# 569
  • Beyond the stars
Не е промо, но да похваля изд. Мусагена. За първи път поръчвам директно от тях, новата книга на Г.Бърдаров. В срок, вчера звъннаха да потвърдят понеже беше preorder, днес беше в Спийди - в картон и опакована в хартия с готин стикер.

Общи условия

Активация на акаунт