Промоции на книги - тема 22 - "Има ли заразени с „цундоку“?

• 43 562
  • 721
  •   1
Отговори
# 585
  • Варна
Bookspace са пуснали пак колелото. Тоя път ми се падна -15% отстъпка на цялата стойност на количката при следващата ти поръчка. Ама май пак няма да се възползвам.

# 586
Алеята "Море от книги" във Варна.

# 587
Bookspace са пуснали пак колелото. Тоя път ми се падна -15% отстъпка на цялата стойност на количката при следващата ти поръчка. Ама май пак няма да се възползвам.

Да, и аз го завъртях сега, падна ми се 25% ...ще помисля, че скоро купувах пак.

# 588
На мен ми се падна безплатна книга "Денят" на Ели Визел. Няма да го ползвам кода, ако някой го иска - да пише ✌️

# 589
  • Разпиляна във въображението
Колибри - от 01- 20 август Топ 20 книги с 20% отстъпка - https://www.colibri.bg/bg/shop/mesechna-promocia~107?utm_source= … mxD59GJ90ykdzDdCQ

# 590
След 40-те процента отпреди 2 седмици, тази промоция сега доста бледнее.

# 591
  • София
Посетих "Море от книги" във Варна. Локацията ми хареса, определено има повече място, отколкото на досегашната. Шатрите са по-големи и доколкото разбирам, издателите са доволни. Разбира се, няма как да е толкова мащабно и с богат избор при отсъствието на големите издателства, но предполагам, че ако догодина събитието се проведе в същия формат, ще има достатъчно време за организация и ще се получи много по-добре.

Искам да споделя, обаче, разочарованието си от щанда на "Колибри", на който цареше пълен хаос. На мястото, обозначено за намалени книги по 5 и 10 лева, имаше и много други, които бяха на редовни цени. Не съм човек, който държи да пазарува заглавия, само защото са намалени. Дори ме натъжава да видя стойностни книги за по 5 лева. Но като клиент не обичам също така и да ме заблуждават. След като избраната от мен книга се оказа 17 лева (с панаирното намаление от 20%) вместо 5, обърнах внимание на жената, че съм я взела от селекцията с намалени книги. Обяснението беше, че хората взимали книгите от едно място и после ги оставяли на друго. Напълно възможно, и все пак задължение на човека зад щанда е да го поддържа в ред. Освен това от въпросните ненамалени книги имаше по няколко екземпляра, и то подредени един до друг, което някакси не ми се връзва с обяснението.

# 592
  • София
Обслужването на Колибри по време на алеи и панаири е под всякаква критика.

# 593
Така е. Ама пиши и във ФБ страницата коментар, да четат шефовете им.

# 594
  • София
Така е. Ама пиши и във ФБ страницата коментар, да четат шефовете им.

Ами че те са назначени от шефовете.
Продавачки. Незаинтересовани.
Все им е едно книги ли продават или зарзават.
Важното е алъш-вериш да става!
Аз защо вече не ходя нито по Панаири, нито по Алеи.. Няма с кого да обменя една мисъл..

# 595
Здравейте! Ако се приеме за спам постът ми , може да го докладвате. Просто си взех книга от една дама в Olx, която явно когато ги прочете, ги продава. Но книгата е като нова и е на по-малко от половината си цена, а е нова на пазара и много желана от мен.

# 596
Здравейте! Ако се приеме за спам постът ми , може да го докладвате. Просто си взех книга от една дама в Olx, която явно когато ги прочете, ги продава. Но книгата е като нова и е на по-малко от половината си цена, а е нова на пазара и много желана от мен.

Има групи във ФБ за продажба на книги и там е честа практика, хората като прочетат една книга и веднага да я пуснат за продажба на половината от коричната цена, така че не е прецедент искам да кажа.

# 597
  • София
Аз се потресох вчера - в една книжарница бяха налепили нови цени на всички книги. Т.е. не ги продават на корична цена (която и без това си е висока), а на още по-висока....

# 598
  • Чукарландия
Аз се потресох вчера - в една книжарница бяха налепили нови цени на всички книги. Т.е. не ги продават на корична цена (която и без това си е висока), а на още по-висока....
Бързаме, бързаме, докато влезе в сила еврото, ако можем да изкярим... 🤦🏼‍♀️

# 599
  • София

E колко по-висока??!!! И коя е книжарницата?

Общи условия

Активация на акаунт