Промоции на книги - тема 22 - "Има ли заразени с „цундоку“?

• 43 553
  • 721
  •   1
Отговори
# 600
Това вече е много цигански номер, тези какво - искат да върнат практиките от площад "Славейков" от мрачните години на прехода ли - хартийка и на нея цена, написана с химикалка, след седмица отгоре се лепва друга хартийка с друга цена. Ами да им застояват книгите с новите цени тогава!

# 601
От утре ще има до 35% отстъпка на избрани заглавия от издателство Ера.

Скрит текст:

# 602
Как така са сложили нови цени? Коя книжарница?

# 603
  • София
Книжарницата в бившия Мега мол, Буктрейдинг е мисля. Не на всички книги имаше нови цени, но на повечето....Имаше и доста намалени книги, аз си купих две, но все пак...https://

# 604
Аз си поръчвах от сайта разни заглавия на английски, нямало ги се оказа.

# 605
Книжарницата в бившия Мега мол, Буктрейдинг е мисля. Не на всички книги имаше нови цени, но на повечето....Имаше и доста намалени книги, аз си купих две, но все пак...https://
Да, това е West Mall, на последния етаж е книжарницата, до Кино Арена, често влизам в нея. Консултантките там са силно некомпетентни.

От утре ще има до 35% отстъпка на избрани заглавия от издателство Ера.
Силно препоръчвам книгите за Норвегия и Финландия от поредицата за пътешествия на изд. Ера. Много интересно са разказани някои неща.

# 606
Разгледах промоцията на издателство Ера.. ами за мен не е никаква промоция. Повечето заглавия са си с по 15% отстъпка, а тези, които са на цена от 5 лв. - голяма част от тях по принцип са намалени.

Последна редакция: чт, 07 авг 2025, 08:43 от verano90

# 607
  • София
Такова нещо никога не бях виждала:

# 608
  • София
О, нов номер в цирка, наречен "Българско книгоиздаване"? Joy
И аз не бях го гледала Joy

# 609
Хахахаха.... Процентите вместо да са намалени с 1/3 поне, бяха намалени с 15-20%. Не им е лесно сега и на тях, с двойните цени, да въвеждат на 100 книги от промоцията, още по-нови цени, намалени с 35%

# 610
  • в сърцето на един мъж...
И аз бях на алеята във Варна, доволна съм, взех си 6 книги, като намаленията бяха поне за мен сериозни. От Бард и мисля колибри, но като цяло беше добре. А и от Асеневци си взех една професионална. Но така ми се струва доста по-добро мястото и естествено по-приятно.

# 611
  • Beyond the stars
И на мен ми се стори доста по-добро мястото. Не знам защо беше драмата, не я проследих.
Но на алеята пред Черно море беше зверски тясно и блъсканица от пешеходци, заведения, панаир.

# 612
Ориндж ми пратиха купон за - 25%, но се наложи да сваля приложението им за да го ползвам в книжарница

# 613
На мен на Алеята (Моле от книги) ми хареса. Беше приятно, имаше хора, говорихме си с някои. Единствено от Колибри дамата беше страшно сърдита и очевидно ѝ беше досадно, че е там. 🤣

Аз от Ориндж поръчах тази новата Кримиграми и една за изкуството за сестра ми. Все чака милата да ѝ купя книжка. 😄

Последна редакция: пт, 08 авг 2025, 15:50 от LieToMe

# 614

Общи условия

Активация на акаунт