Промоции на книги - тема 22 - "Има ли заразени с „цундоку“?

• 42 995
  • 721
  •   2
Отговори
# 195
За продавачките на щанда на "Колибри" на 100% споделям мнението ти.
И аз!!
Допълвам. Панаирът трябва да е празник, усмивки, споделяне.. И привличане на нови, млади читатели! С такова отношение няма как да се случи.

Последна редакция: нд, 25 май 2025, 12:36 от 50 Shades of Purple

# 196
Сега разгледах "Колибри", някой има ли вече илюстрованото издание на "Портретът на Дориан Грей"? Много ми хареса и цената е сравнителни добра, интересува ме как е като превод, шрифт... на един клик съм от поръчка 🤫
Вече много внимателно обмислям покупките на книги, хем не искам да се натрупват непрочетени, хем искам качествени книги в библиотеката ми.

# 197
  • София
А самото разположение на шатрите има ли го някъде, уж търсих, ама не намирам.

Повечето книгоиздатели са много любезни и отзивчиви, за щастие тези като на Колибри са рядкост.

# 198
  • в сърцето на един мъж...
А нещо чува ли се за алея на книгата за Варна? Тази година като никога май ще успея да я хвана и не искам да я пропусна.
Миж, аз си поръчах новата на Бакман от промоцията на ориндж. Взех пет книги, като на Бакман е два екземпляра, за подарък. От цялата поръчка ми свалиха 32 лв. с тия 24%
Гледам, че и тези в озон, които са ми в кошницата са с между 25 и 40% и съм много изкушена...

# 199
Искрено се извинявам.
Не намерих разположение на шатрите и аз. Има само кое издание в коя шатра е.

Последна редакция: нд, 25 май 2025, 11:40 от pirin2019

# 200
  • София
Benitorial ще имат -20% от 26ти, предполагам и повечето издателства.

ПИРИН2019, ПОВТАРЯШ ИНФОРМАЦИЯ! ПРЕДИ ДА БЪЛВАШ ПОСТОВЕТЕ СИ, ПОНЕ ЧЕТИ ТЕМАТА, АКО НЕ ДРУГО!!!
https://benitorial.com/
От 23 май до 2 юни (по повод два от най-хубавите празника и Пролетния панаир на книгата) целият ни каталог е -20% и с 🚚✅ БЕЗПЛАТНА доставка до офисите на СПИДИ в цялата страна.

# 201
Ако спреш да си навсякъде с това огромно количество постове копи-пейст от фейсбук, без никакъв принос към дискусията, ще бъде голямо облекчение за всички. Съсипваш всяка една тема с досадното си участие!

# 202
Няма лошо да има нови хора в темите. Аз не пиша често, но ги следя постоянно и чета постовете на всички. Нека имат стойност тези постове. Никой няма против от нори членове на темата, но нека са поне по темата и да са смислени.

За да не е спам, от вчера се чудя от Озон или от Ориндж да поръчам. Не че нямам 20 книги нови и непрочетени. 🤣

За Варна и алея, бих отишла и аз със сигурност, ако имам възможност.

# 203
  • София
И аз много завиждам на софиянци за панаира. Така ми се иска да му отделя време спокойно да се разходя с неограничен бюджет...а после ще си ги чета край морето. Тази тема не ми се отразява добре, винаги намирам книга, която да искам. 🤦‍♀️
П.П. pirin2019, спри се малко, всеки втори пост е твой, ще ги вземеш точките, спокойно ✌️
Вече един пост му го изтриха - рапортван от мен.
Няма ли временен бан или наказание за даден раздел заради спам/ реклама?
ПП: Някой възползва ли се от кода на Orange? Искам да пусна поръчка, но на две разделена (предполагам е еднократен).

# 204
  • София
Няма временен бан за съжаление.
На платформата ѝ изнася този флууд.
Отделно, че получавам странни съобщения от този субект, който е изчислил статистически неговата полезност и моята (в случая) и се оказало,че процентно той е по-полезен Simple Smile Ами нека да е Simple Smile
Аз го блокирах. Поне няма повече да има възможност да ми праща лични съобщения.

# 205
Еднократен е кодът, аз обмислям да поръчам 2 книги за подарък, за себе си вече купих всичко, което ми хареса и даже няма да ходя на панаира.
От Ориндж съм супер доволна напоследък - миналата събота поръчвах и след час вече имах мейл, че поръчката е изпратена. Сега чакам новата на Бакман 💚

# 206
  • София
От Ориндж пуснах две последователни поръчки и на двете хвана кода. За съжаление една книга на Книгомания, която дебна от известно време, никъде с никакъв процент не се намаля.

# 207
Ивето, и в стор ли не стана?
От озонци поръчах аз, две книжки за децата (в Ориндж още ги няма), покрай тях да се оправдая за моите поръчани 🤭🤫.

# 208
Няма временен бан за съжаление.
На платформата ѝ изнася този флууд.
Отделно, че получавам странни съобщения от този субект, който е изчислил статистически неговата полезност и моята (в случая) и се оказало,че процентно той е по-полезен Simple Smile Ами нека да е Simple Smile
Аз го блокирах. Поне няма повече да има възможност да ми праща лични съобщения.
Много отдавна мечтая, като блокираш някого, да не виждаш и постовете му..

Аз пуснах 2 поръчки, но малко за спорта, нищо много желано. За подаръци също..

# 209
Промокодът за store.bg до вчера ли е бил активен? Пробвах сега да направя поръчка, но не ми намалява цената.

Общи условия

Активация на акаунт