Промоции на книги - тема 22 - "Има ли заразени с „цундоку“?

• 43 003
  • 721
  •   1
Отговори
# 210
Спомняте ли си дали за 1-ви юни store bg пускаха код с прилична отстъпка?

Искам да взема още от Фют, май само там се получаваше до 20%

Не работи кода от вчера, да
И аз искам пак да поръчам

# 211
Ех, жалко! Изпуснах и аз Фют за детето. Дано скоро отново пуснат отстъпка.

# 212
Промокодът за store.bg до вчера ли е бил активен? Пробвах сега да направя поръчка, но не ми намалява цената.

Да, само за деня си беше!

# 213
  • в сърцето на един мъж...
LieToMe - като пуснеш поръчка от ориндж, те ти пускат нов промо код, обаче е с по-малка стойност. На мен веднага след поръчката ми пуснаха 5%. Може да си разделиш книгите и по-скъпите да ги пуснеш с по-високия код, а по-евтините с по-малък. Виж и в озон, защото и те имат намаления. Гледах до 40%, че има. Но не знам дали е на определени книги и как ги разпределят коя колко да е намалена.

# 214
Искате да кажете, че ориндж не дава повече от една поръчка на потребител? Ако е така поръчайте на името на мъжа до съседния офис/куриер:)

# 215
Аз не съм пробвала, събрах си всичко в една поръчка. Не вярвам да е ограничен кода и да е само по една поръчка.

# 216
  • Враца
А самото разположение на шатрите има ли го някъде, уж търсих, ама не намирам.

Повечето книгоиздатели са много любезни и отзивчиви, за щастие тези като на Колибри са рядкост.

Това е било разположението миналата година, 2023г. е било почти същото, като тогава са били по-малко шатрите. Предполагам и тази година ще е така.
https://litdesign-bg.com/proleten-panair-na-knigata-2025/
А ето тук има списък с издателствата и номерата на шатрите. Надявам се, че помогнах
#BGMammaЧете

# 217
  • София
Здравейте, от около час се опитвам да поръчам едни книги на Харлан Коубън от Колибри, че намалението им е доста добро, но като посоча офис на Спийди и сайтът блокира. При някой да се е случвало това? Направих си нов профил, дали, защото много хора поръчват сега, малко е дразнещо.

# 218
Здравейте, от около час се опитвам да поръчам едни книги на Харлан Коубън от Колибри, че намалението им е доста добро, но като посоча офис на Спийди и сайтът блокира. При някой да се е случвало това? Направих си нов профил, дали, защото много хора поръчват сега, малко е дразнещо.

На мен ми се беше случвало с една поръчка, само че пращах до спиди бокс. Оказа се, че ми дава проблем или ми блокира сайта, защото бяха спрели бокса и не приемаха поръчки за него. Та ако е до такъв офис, може самия бокс да не приема и заради това да блокира сайта.

# 219
Озон пуснаха "Онлайн панаир на книгата".
Като гледам повечето ми неща са на 20%, та ще прегледам Колибри и ориндж.

24% отстъпка и от store.bg, с код mlda-6gnxt2

Допълвам БД с box now в озон, 3лв в сторе.бг

#BGMammaЧете
До кога е валиден кода за store. bg?
Опитвам се да направя поръчка, но не ми намаля🙂

# 220
  • София
Е, стига, де 5 поста нагоре пише, че е важал довчера. Може поне последната страница да се чете.

# 221
Попоръчах малко

От Колибри сега видях чак, че са преиздали - пътешествие до края на нощта. Това е книгата, която така ме беше впечатлила, че им бях писала дали нямат нещо изостанало при тях да ми я пратят.
И крушата взех също
Скрит текст:

От озон минах с някои за деца
Скрит текст:

# 222
  • София
Приемате ли още участници с диагноза "цундоку"? Heart Eyes

Аз съм от страстните купувачи на книги. Обичам всякакъв вид пазаруване - спонтанно в книжарниците, на панаирите (на два пъти съм си сецвала кръста от носене на торби с книги Sweat Smile) и разбира се, най-вече онлайн. Relieved

Мястото вкъщи е кът. Преди около 3 години си купих голяма библиотека Billy от ИКЕА, направих голямо разчистване на стари книги, но облекчението беше временно. В момента новите книги се трупат в кутии, основно в хола. Все пак да се похваля, че наскоро се разделих с две кашончета прочетени книги, които дарих за кампанията на Читалнята в София.TadaTada

Сега по темата. Преди малко се възползвах от намалението на сайта на "Колибри" (40% за нови книги) и напълних кошницата със следните заглавия:

"Черно сърце" - Силвия Авалоне
"Земляни" - Саяка Мурата
"Силуети в Япония" - Александър Димитров
"Думи за езика" - Иля Златанов

Използвах код promo5 за допълнителни 5% намаление. Приятно се изненадах, че имаше опция за безплатно получаване в книжарницата им на ул. "Иван Вазов".

#BGMammaЧете

# 223
  • София

На мен ми се беше случвало с една поръчка, само че пращах до спиди бокс. Оказа се, че ми дава проблем или ми блокира сайта, защото бяха спрели бокса и не приемаха поръчки за него. Та ако е до такъв офис, може самия бокс да не приема и заради това да блокира сайта.
Благодаря, стана с опцията доставка до адрес ☀️

# 224
Знаете ли колко време имам да си взема поръчката от Колибри от магазина им?
Чудя се дали да не пусна до там, но не знам кога ще успея да я взема.

Общи условия

Активация на акаунт