Промоции на книги - тема 22 - "Има ли заразени с „цундоку“?

• 43 661
  • 721
  •   1
Отговори
# 300
Всички издателства са заети с Панаира и съответно всички пратки са на заден план.

Вчера момиче каза,че е получила пратката си от Колибри за три дни.Аз съм на 5ти ден и нищо.
Дори не е обработена,а какво остава да е пусната за транспорт.
Досега 2 книги щях да прочета докато ги чакам...

За първи и последен път поръчвам от Колибри.Много добре знаят,че са натоварени покрай панаирите и следователно трябва да си направят сметка за повече персонал в такъв период.

# 301
  • Beyond the stars
Всички издателства са заети с Панаира и съответно всички пратки са на заден план.

Вчера момиче каза,че е получила пратката си от Колибри за три дни.Аз съм на 5ти ден и нищо.
Дори не е обработена,а какво остава да е пусната за транспорт.
Досега 2 книги щях да прочета докато ги чакам...

За първи и последен път поръчвам от Колибри.Много добре знаят,че са натоварени покрай панаирите и следователно трябва да си направят сметка за повече персонал в такъв период.

Моята от 24ти е на същото положение. Но пак казвам, че покрай почивните дни и панаира хич не ги чакам да са тази седмица. Не са ми спешни де.
Какъв им е обявения срок за обработка и доставка ? Сиела преди си слагаха 20 дни при голяма кампания.

# 302
Значи само аз съм изкарала късмет с пратката от Колибри. Grinning

Benitorial имат най-готиното опаковане на книги, всеки път се кефя. И винаги слагат книгоразделители, което в последно време почти никой не го прави.

# 303
А, Хеликон също слагат книгоразделители, сравнително скоро получавах от тях, две пратки бяха, и в двете имаше. Даже освен разделителите бяха сложили и каталог-брошура с изданията, предлагани в книжарниците им, който включваше кратко представяне на книги, и то не само на тяхното издателство.

# 304
  • София
Моята поръчка от "Колибри" също стои необработена от 25 май. Не бързам, очаквах покрай почивните дни и панаира да има забавяне. Досадното е, че няма приблизителна дата на получаване....ама Озон много ни разглезиха. Stuck Out Tongue Все си мисля, че поръчките за взимане от книжарница би трябвало да са по-лесни за изпълнение в сравнение с тези по куриерска фирма, но може и да не съм права. Simple Smile

# 305
  • София
На мен Захарий Стоянов на панаира ми направиха 30% от едни луксозни издания, така че Ориндж ще я откажа (няма движение).

# 306
Утре ще получа книгите от Озон,които поръчах на 27-ми.Още утре започвам Игра на Криеница. Имам огромни очаквания.

Бях днес в Хеликон да питам за Мамник и Лехуса. Мамник е изчерпана, а Лехуса била само в електронен вариант и съм разочарована,защото тези две книги си ги бях наумила за четиво на път обратно за Щатите.
Пък нали са свързани,няма как да купя едната,а другата - не. Електронни варианти не чета, за мен четенето е ритуал с книга,която се разлиства и ухае на хартия и печат. Незаменимо усещане.

Намаления нямат,но ми казаха,че на 1 юни ще имат 15% намаление на цялата им детска литература.

# 307
Аз прегреших със Сиела днес Joy

Пуснах с Бокс нау с надеждата да дойдат по-бързо.
Сега ще видим 20 дни ли ще чакам Joy

# 308
От store са ми пратили код за 10% отстъпка на новата книга на Бакман, ако на някой ще му свърши работа  - mdpa-uv9c4u . Важи до 31.05.25г

# 309
  • Mostly in my mind
Някой знае ли защо я няма налична онлайн "Да срежеш камъка"?

# 310
Началото на юни месец щяла да е налична вече

# 311
  • Beyond the stars
От store са ми пратили код за 10% отстъпка на новата книга на Бакман, ако на някой ще му свърши работа  - mdpa-uv9c4u . Важи до 31.05.25г

В Ozone е с 20% Bowtie

# 312
Grinning хаха ами супер, аз защото не го чета и не следя и не съм обърнала внимание. Видях писмото тази сутрин и си викам да помогна на някой фен Simple Smile

# 313
Вчера бях на панаира. Цялата шатра на Сиела беше с 20% (включително и новата на Бакман), на съседната шатра Колибри … всичко с 30%, включително и новите заглавия. И  до тях, шатра на Жанет 45, уж знам за 20% намаление, купувам новата книга на Паринуш Сании “Тези, които заминаха…”,  22 лв корична цена,  жената зад щанда я обърна да види цената и ми вика “20 лв”,  аз си викам: “абе аз ли е мога да смятам”, плащайки казах: “нали 20%”?  Тя ми казва: “за новите заглавия 10%”. Ми хубаво, обявете го, напишете го някъде.  То няма и 10% в случая, ама хайде… закръгля си жената.

Миналата година пак така, забравих на кое издателство беше, ама… обявили 20%. Купувам си книгата на Любомир Гетов “Узбекистан” с корична цена 35 или 37 лв, не помня … и те ми казват същата цена като плащах. Като питах “е нали имаше 20%”? И отговорът беше “за българските автори нямаме намаление, това е тяхно решение”. Ми хубаво, обявете го. Не да се разкарвам до панаира, когато до офиса ми има книжарница и там има същите книги, пак без намаление.

# 314
🎉 Добре дошли в Детско царство! 👑
От 28 май до 3 юни 2025 г. подбрани бестселърови и обичани детски заглавия с до 30% отстъпка! 📚

📌 Разгледайте всички предложения тук:
https://hermesbooks.bg/promo-zona-1425/detsko-carstvo.html

Общи условия

Активация на акаунт