Промоции на книги - тема 22 - "Има ли заразени с „цундоку“?

• 43 650
  • 721
  •   1
Отговори
# 345
10 дена не е малко време, какъв статус показва? Да им звъннеш?

# 346
  • Beyond the stars
Поръчката ми от Колибри е в Спийди. Междувременно метнах една от Ozone с новата книга на Бакман с 20% и две детски - дойде за ден и половина в BoxNow.

# 347
И аз чакам поръчка от Ориндж, направена на 24-ти май. В Общите им условия пише, че при такива промоции доставката е до 7 (работни) дни. Ако и днес няма развитие, утре ще им пиша да видим какво се случва.
Иначе Озон бяха супер бързи.  Единствено не ми хареса, че книгите не бяха опаковани с нищо, а направо в кашона. Чист късмет е, че няма наранени.

# 348
  • в сърцето на един мъж...

В профила няма никакъв статус, нищо. Това откакто имат тоя новия сайт, съвсем го скапаха. Нито мейл имам за потвърждение на поръчка, както е при озон, нито има данни кога ще дойде тая поръчка. А съм направила поръчка за 100на лв.

# 349
  • Варна

В профила няма никакъв статус, нищо. Това откакто имат тоя новия сайт, съвсем го скапаха. Нито мейл имам за потвърждение на поръчка, както е при озон, нито има данни кога ще дойде тая поръчка. А съм направила поръчка за 100на лв.
Аз имах мейл за потвърждение на поръчка. Да не е отишъл в слам папката.

# 350
  • Враца

Има доста книги, които са намалени. Освен тях и всички на издателство Ера и ПАН са -10%

По повод поръчките от Ориндж и на мен ми се е случвало да чакам много. Например пускам предварителна поръчка на книга и я получавам чак 10тина дни след официалната дата на издаване. Статусът не винаги го обновяват. Имам поръчка от миналата година, която все още е със статус "Нова"

# 351
  • в сърцето на един мъж...

Аз имах мейл за потвърждение на поръчка. Да не е отишъл в слам папката.

Не, няма никъде информация. Писах на съпорта им, заявката била предадена, щели да я оглеждат и продължава да няма информация. Всеки път се ядосвам с тях и все се заричам да не ги ползвам и всеки път се лъжа.

# 352
Виждам, че доста хора поръчвате от Ориндж. Ако има желаещ от Бургас, да се комбинираме за обща поръчка, за да си ползвам прословутия ваучер за регистрация /харесала съм само една книга/.

# 353
  • София
Не помня дали се е коментирало, в Гринуич в Халите с Кауфланд кард всичко е с минус 10 %. Не  е кой знае какво, но ето, както днес ми се наложи да купувам подаръци в последния момент- върши работа. Grinning

# 354
  • Варна

Той винаги ни поднася истории, които остават в сърцето. От „Човек на име Уве“ до „Моите приятели“ – неговите книги са пълни с човечност, топлина и истински емоции.

Не пропускай този месец да се потопиш в света на Бакман с
-15% НА ВСИЧКИ ЗАГЛАВИЯ НА АВТОРА!

https://bookspace.bg/knigi-na-balgarski-ezik/b-ornstad.html?mc_c … mc_eid=a39c340f31

# 355
Днес получих имейл от Ориндж - промоция има до 4.06., предполагам включително.

# 356
  • София
Днес си взех поръчката от книжарницата на Колибри (направена на 25/05). Казаха ми, че една от книгите не е имала тираж и затова са се забавили.

# 357
  • София
И аз днес си получих книгите от Колибри, на 25 май направих поръчка и вчера получих съобщение по вайбър кога ще мине куриер да ги достави. Хубаво, че съм хоум, защото момчето мина 3 часа по-рано от обявеното. А в сайта им нищо не пише, само номер на поръчката и книгите. Голям плюс, че бяха добре опаковани и няма щети, както и намалението им тогава.

# 358
Забелязала съм, че поръчките от Ориндж, когато са изпълнени от Бургас, независимо дали си ги взимам от книжарница там или ги пращат до София, са безупречни, докато мърлявите идват от някакъв офис или склад, близо до софийското летище.
Между другото, последната ми поръчка, от която дочитам едната книга, още е със статус "нова" в профила ми.

Последна редакция: вт, 03 юни 2025, 16:02 от Rayna13

# 359
Последния ориндж чаках над 2 седмици.
След нахално и настоятелно звънене 3 дни подред (вдигнаха чак на третия ден на сигурно 3-4 позвъняване) си получих нещата на по-следващия ден. Направиха нелоша лоялна програма, но с тази мудна работа на офиса тотално ме губят като клиент.

Днес ми дойде сиелата, която пуснах миналата седмица. Всичко беше добре опаковано и непокътнато, което често е несвойствено за тях Laughing

Общи условия

Активация на акаунт