Промоции на книги - тема 22 - "Има ли заразени с „цундоку“?

• 43 596
  • 721
  •   1
Отговори
# 435
·٠• Hrisi•٠· и на мен това се падна Wink , даже смятам че това ще се падне на всички

# 436
  • София
И при мен така.

# 437
При мен се падна "Оставаме или напускаме..." от Лайънел Шрайвър, но не мисля да поръчвам.

# 438
  • в сърцето на един мъж...
При мен се падна "Оставаме или напускаме..." от Лайънел Шрайвър, но не мисля да поръчвам.

И при мен, но и аз не мисля да поръчам.

# 439
От издателство Кръг

Скрит текст:
ГОЛЯМО ЛЯТНО НАМАЛЕНИЕ ‼

От днес до 8 юли (включително) 50 заглавия от каталога ни струват само по 5 лв. тук – www.kryg.eu/produkt-kategoriya/kryg/knigi-5, а всички други книги в сайта ни се предлагат с 25% отстъпка. 🤯

Важи и за наличните издания в офиса ни на адрес: София, ул. „Оборище“ 23А.

Нека четенето започне сега! 🫵

# 440
Хеликон  избери  с 15% отстъпка 👈

Отстъпката е еднократна и е валидна от 01.07.2025 г. до 02.07.2025 г. вкл.

От екипа на Хеликон Club 🔆
Отстъпката не важи за стоки, участващи в други промоции и кампании и не се комбинира с други отстъпки. Не е валидна за онлайн покупки на Helikon.bg

# 441
От Жанет-45

Скрит текст:
През юли месец ви каним с книги на море! 🌊Ще намерите избраните заглавия от „Жанет 45“ със специално намаление тук: https://janet45.com/accents/promotion

# 442
Озон имат на сайта селекция 5 книги за 50 лв.
Забелязах, че в момента доставката е безплатна до магазин (освен случаите за над обичайната сума за покупка).

# 443
  • София
Доста скромна селекция, книги които пускат на 5лв попринцип. Жалко, имах желание да се възползвам.

# 444
Доста скромна селекция, книги които пускат на 5лв попринцип. Жалко, имах желание да се възползвам.
Прегледах само първата страница от селекцията, аз също не попаднах нищо интересно за мен, но пък някой друг може да си открие нещичко. Може да си проверите да не би случайно някоя от набелязаните в “любими” да е попаднала в селекцията, така ще е най-бързо предполагам.

# 445
  • София
Да, разбира се ! Мерси за споделянето , така е .

# 446
И аз разгледах селекцията, нищо интересно, видя ми се по скоро като "дайте да поразчистим малко".

# 447
По повод 130 години от смъртта на големия държавник, през целия месец юли книгата на ПРОСВЕТА👉„Стамболов след Стамболов. История, политика и памет (1895 – 2020)“ с автор доц. д-р Стефан Дечев ще се продава с 💥40% ОТСТЪПКА в нашата електронна книжарница www.e-uchebnik.bg

Чудесен подарък за любителите на българската история! 🎁🎁

# 448
Тунелът към лятото издирвам,но в Хермес и Хеликон не я намирам.
Кои книжарници продават книгите на Peppermill books?

# 449
И в Озон и в Стор и в Сиела я видях, че е налична. В Хермес също ми я дава налична
За тази става въпрос нали? https://hermesbooks.bg/tunel-t-k-m-ljatoto-izhod-t-ot-sboguvanijata.html

Общи условия

Активация на акаунт