/ - не съм била така последователна и прилежна от ученическите години
, все едно ще се явявам на изпит по прочетеното!
А и какви страхотни идеи за номинациите реализирате, чудесно! Поздравления за спечелилите вече майчета! 

!!!
досега не му се е случвало...Е, той няма да издържи дълго и вероятно ще палне колата и ще дохвърчи..
Така, че чао от мен!!

Така като гледам,май само аз къпя бебунка следобяд
-нейният режим е много странен/но затова пък "по немски" стриктен и точен
-постоянно й го дърпам от ръцете,но тя пак го докопва.
А пюренцето ти ли ще го правиш или ще купува готово?Аз не можах да отворя клипчетата на Алекс
При нас "гледачите" са различни-през деня майка ми е при мен;когато ходя на курс,идва свекърва ми да гледа София;от време на време като изляза с някоя дружка,я оставям на баща й....чичо й също се включва
Така че,поне засега,е свикнала с много хора и не плаче при отсъствието ми 

Снощи за първи път от както се е родил Теди не спах при него...ама много кашлям и се стряска детето...та двамата мъже в спалнята, а аз в хола на дивана...питате ме дали съм спала -
постоянно ми се причуваше, че Теди мрънка и дотърчавах до спалнята...сега съм като ударена с мокър парцал 

.
. Така съм се смяла на клипчето.
.
.
. После пак ще пиша...
Днес маи се очертава ден за разходки,малко е студено,но
Честито на месечинките
и да се оправят болните
И ние се къпем към 22.00 ,но лятото бебоците ни ще са на по 8,9 месеца а доколкото знам и съм чела някъде,последното им хранене е хубаво да е към 20.30 най-късно(ако вече са захранени,разбира се)затова и на мен ума ми не го побира
какво ще правим тогава
.

Вчера през деня е дремнала 2-3 часа следобеда. А вечерта легна в 23. Уффф..вече седмица сме почти така. А уж всичко си е както преди. Ще видим и тази вечер ако повтори, ще се опитам някаква смяна да направя в режима, но каква..Дайте предположения и предложения
Хем ми е хубаво, че сме като едно с нея, хем наистина тя трудно май ще свикне без мен. Вчера бяхме на гости у свекъра и свекървата, и понеже тя като я взе не искаше повече да ми я даде
Лина се разрева. Мноог-много не и хареса в чужди ръце за повече от половин час. Гости иначе обича
Очаквано ли беше предложението?

Ами сватба най-вероятно ще има, по сценарий е все пак, а Виктор явно няма да е кум, че Здравко като му се обадил да му каже, че ще се жени и мрън-мрън-мрън, ама то такова разбираш ли, че нали се сещаш......... А иначе и аз вчера предпочетох Мюзик Айдъл, ама Вики като си дойде и пусни де, пусни на брадъра заради Здравко и така. Само му заявих, че нямам нямерение до края на живота си да гледам всеки Брадър, който излезе, примерно през 2020 г. ББ 357 епизод на сапуненатат опера. И той им се дразни, ама заради Здравко прояви интерес. А продуцентите и сценаристите са ми толкова прозрачни с техните номера, ма след толкова сезони вече няма как да не им науча стереотипното мислене. А с Виктор се познавам 6 месеца преди да влезе в ББ, но се сгаджосахме точно 1 седмица преди да влезе за 3 месеца в ББ. При което той след тази една седмица ми остави ключовете от апартамента и в ББ призна в изповедалнята пред цяла България, че ме обича. Тоава ми го каза за първи път, а аз тази вечер съвсем случайно гледах и можех да го изпусна, представяте ли си? ама то колко мога да разкажа за ББ....Най-интересно ми беше, когато след края на ББ отидохме аз, Вики, Зара и Здравко в Къщата - тя беше празна, но си беше същата като тази, която три месеца гледах всяка вечер. Като си вътре в нея усещането е много странно, по-малка е отколкото изглежда на екрана и всички тези камери навсякъде......интересно беше.
и сега пия кафенце с наслада. 
Определено трябва да изместим графика, че как така ще ми заспива посреднощ и да спи до обяд. Не става 

Все пак ти си знаеш най-добре. Това е мое мнение, нищо лично 

Препоръчани теми