Отговори
# 60
Не е истина просто - таткото ни е в командировка, момченцата ми спят, а аз прилежно чета пропуснатото в последните 4 дни /тема и половина  #Crazy/  - не съм била така последователна и прилежна от ученическите години  Joy, все едно ще се явявам на изпит по прочетеното! Joy А и какви страхотни идеи за номинациите  реализирате, чудесно! Поздравления за спечелилите вече майчета!  bouquet
Вече едва гледам, че последните 3 нощи си лягаме по първи петли, понеже сме на купони - много рожденици....  Дребосъчко слушкал баба, даже в петък вечерта направил за сефте 7 часова пауза..... То милото така свикна да спи в количката, че един ден неизлизане и става криваче...Вчера пък правихме освещаване на апартамента с 4-те броя прабаби и прадядовци + наличните баби, дядовци, лели на Ники. Вечерта и на бг.радио - концерта се отчетохме, че бях обещала присъствие на събитието на моя приятелка, която живее в Дубай, а иска да е в час с родните музикални тенденции.
И да ви почерпя виртуално, че на вчерашния ден преди 8 години се сгодихме с моето мъжленце - стана много импулсивно и романтично, а като разбрах после, че е случило да е Благовещение го приех за хубав знак!
 Heart Eyes  chef
Малкият заспива с люшкане - на ръце или в креватчето, понякога в порт-бебето...важното е главичката му да е на закътано, да е мушнал нослето в плюшета играчка или пеленка, както когато е в количката.
Вилхелмина, честити зъбчета, нали знаеш, че има поверие да се купи бяла дрешка, за да са бели?
bubalina , голям чаровник и пъргавелко е Алекс! Peace
И от мен пожелания за бързо оздравяване на Мишето и Моника!
Спокойна нощ!

# 61
Маша, дано Мишленцето да е ок вече  Heart Eyes!!!

Моника също да е здравичка желая!!!!!

http://www.youtube.com/watch?v=Fs7GEk_BuRE - клипче, как Даннито никак не харесва грах и се прави, че ще повърне от погнуса  Mr. Green
На lina d специални поздрви от нас- благодаря за комплиментите  Laughing

Последна редакция: вт, 27 мар 2007, 05:08 от sofkobofko

# 62
ДОбро утро мами!
Влизам, за да се разпиша..в 10 имам среща с колежка в центъра Mr. Greenи ще оставя таткото да гледа бебето! УРА! да видим лесно ли е.. Joyдосега не му се е случвало...Е, той няма да издържи дълго и вероятно ще палне колата и ще дохвърчи.. JoyТака, че чао от мен!!
ЧЕСТИТИ МЕСЕЧИНКИ!!! ЧЕСТИТИ ЗЪБЧЕТА!!!! И ЛЕК И ПРИЯТЕН ДЕН НА ВСИЧКИ!!!  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 63
  Добро утро и от мен Hug
  Karil,приятна разходка   bouquet
   newsm78Така като гледам,май само аз къпя бебунка следобяд newsm78-нейният режим е много странен/но затова пък "по немски" стриктен и точен Laughing-поне засега/-7.00-11.00-15.00-18.30/след което заспива/ до 22.30-хапва и пак откъпва LaughingЕми,кога да я изкъпя?!?!Не знам,надявам се по-нататък да "размести" часовете,за да я къпя вечер.....не че след баня заспива Mr. GreenВсеки ден ака по едно  и също време-след първото и след последното хранене Mr. Green,заспива по едно и също време,разхождаме се по едно и също време....абе,като в казарма LaughingНовото "двайсет" е,че си дърпа одеялото и се завива през глава Grinning-постоянно й го дърпам от ръцете,но тя пак го докопва.
   Bubalina,благодаря ти за отговора,мила HugА пюренцето ти ли ще го правиш или ще купува готово?Аз не можах да отворя клипчетата на Алекс Confused
    Дени,явно защото по цял ден си с Теди и детенцето е свикнало с твоето присъствие Hug Heart EyesПри нас "гледачите" са различни-през деня майка ми е при мен;когато ходя на курс,идва свекърва ми да гледа София;от време на време като изляза с някоя дружка,я оставям на баща й....чичо й също се включва WinkТака че,поне засега,е свикнала с много хора и не плаче при отсъствието ми Praynig
    Днес май ще има разходки  Nature Sunny
    Целувки Heart Eyes

# 64
ДобрУтро, мадамки!
Работата с моята кашлица става сериозна и днес пак ще ходя на лекар yu5 Снощи за първи път от както се е родил Теди не спах при него...ама много кашлям и се стряска детето...та двамата мъже в спалнята, а аз в хола на дивана...питате ме дали съм спала -  Naughty постоянно ми се причуваше, че Теди мрънка и дотърчавах до спалнята...сега съм като ударена с мокър парцал Tired
iviche, благодаря за линк-а! Hug

Хубав ден и приятна разходка на всички! lovekiss

# 65
Добро утро, мацки с пожелание за хубав и изпълнен с настроение ден  Hug

Докато си пия кафенцето решин да надникна тук  Flutter.
Карил, то и аз като теб съм заблудена относно Виктор. Добре, че ми го сдъвка наготово, че и аз да съм в час  Mr. Green.
Гадамер, ти след Биг Брадъра ли се запозна с него?
Софко, ама Дани е голям актьор  Joy. Така съм се смяла на клипчето.
Vesseto s, завиждам ти благородно за динамичното ежедневие. Мен ме тресе пролетната умора и съм все гроги. Добре, че нашия татко имаше 7 почивни дни, та се редувахме със спането при Анито. Тя се буди много често нощем /предполагам, че става дума за колики/, та каква почивка е накъсания сън  ooooh!.
Тук днес пак е мрачно, но се надявам да изгрее слънчице.
Дениииии, оздравявай миличка  Praynig.

Поздрави на всички   bouquet. После пак ще пиша...

# 66
Добро утро, аз чак сега сядам на компа Simple Smile
Ето за мамите които не са пили кафе -
а за останалите... нека седнем да изпием по чаша сок на верандата  Joy

# 67
Гадамер,кажи ще има ли сватба във ВИП брадър и Виктор ще бъде ли кум?

# 68
Добро утро и от мен newsm47 Днес маи се очертава ден за разходки,малко е студено,но   Nature SunnyЧестито на месечинките     party023  и да се оправят болните  newsm10 И ние се къпем към 22.00 ,но лятото бебоците ни ще са на по 8,9 месеца а доколкото знам и съм чела някъде,последното им хранене е хубаво да е към 20.30 най-късно(ако вече са захранени,разбира се)затова и на мен ума ми не го побира  newsm78 какво ще правим тогава newsm78.
Много слънчев ден ви пожелавам  smile3525 lovekiss smile3525

# 69
  • София
Здравейте и от нас Hug
Дени, оздравявай бързо  bouquet
Софи, ябълковия сок и пюре си приготвям сама, но за морковите ще видим. Морковите на пазара са меко казано отвратителни, затова съм взела пюренца от ранни моркови на Хип - за всеки случай Peace

Честити месечинки на всички бебчета!!!  bouquet

Честит рожден ден на eeyoree. Много любов и късмет ти желая  bouquet

Весето с - то излиза, че сме се годили на една и съща дата с разлика в годините Mr. Green

Лек, слънчев и весел ден на всички Hug

# 70
Друбрутро и от мен  Crazy
То номинациите отминаха, иначе и аз имам претенции да съм "ранобудна". Цяла нощ не съм мигнала. Това дете се събужда в 12, 2, 4, 6, 8..то направо по-скоро не спа а леко дремуцаше междувременно. И сега още е будна, може ли да повярвате? Аз това не го разбирам  newsm78 Вчера през деня е дремнала 2-3 часа следобеда. А вечерта легна в 23. Уффф..вече седмица сме почти така. А уж всичко си е както преди. Ще видим и тази вечер ако повтори, ще се опитам някаква смяна да направя в режима, но каква..Дайте предположения и предложения  Praynig

Дени, и аз съм постоянно с бебето. Разделям се с Лина, вечер, когато таткото си идва и аз отивам долу до магазина  Sad Хем ми е хубаво, че сме като едно с нея, хем наистина тя трудно май ще свикне без мен. Вчера бяхме на гости у свекъра и свекървата, и понеже тя като я взе не искаше повече да ми я даде  Cry  Лина се разрева. Мноог-много не и хареса в чужди ръце за повече от половин час. Гости иначе обича

Веси, Бубалина, честити ви годишнини от годежа   bouquet Очаквано ли беше предложението? Simple Smile

# 71
Добро утро и от мен!

Ние днес късно се излюпихме.Теа хапна в 7.00 ч(нали по старото време се будеше в 6.00 напоследък) и понеже я кърмих до мен на спалнята легнала, след това директно отнесе плувката и заспа, та до 8.30.Тази сутрин и аз се чувствам по-свежа  Joy

Днес май наистина става за разходка и на мен ми става едно леко на душата  Mr. Green Май ще отида да си купя нещо новичко, че скоро имам рожден ден, трябва да съм хубава  4470
В тази връзка и аз да питам ... Марианка, я разкажи къде се намира тази "Ловна среща" и става ли за бебета  newsm53
Денииии, моля те оздравявай бързо  Praynig

Оххх, ние се кривим  Rolling Eyes Отивам на помощ  Simple Smile

Чао и до после ....

Лек ден!   bouquet

# 72
  • Отвъд алеята зад шкафа
Ейй, мами мерси за вниманието и за комплиментите  Heart Eyes  Ами сватба най-вероятно ще има, по сценарий е все пак, а Виктор явно няма да е кум, че Здравко като му се обадил да му каже, че ще се жени и мрън-мрън-мрън, ама то такова разбираш ли, че нали се сещаш.........  А иначе и аз вчера предпочетох Мюзик Айдъл, ама Вики като си дойде и пусни де, пусни на брадъра заради Здравко и така. Само му заявих, че нямам нямерение до края на живота си да гледам всеки Брадър, който излезе, примерно през 2020 г. ББ 357 епизод на сапуненатат опера. И той им се дразни, ама заради Здравко прояви интерес. А продуцентите и сценаристите са ми толкова прозрачни с техните номера, ма след толкова сезони вече няма как да не им науча стереотипното мислене. А с Виктор се познавам 6 месеца преди да влезе в ББ, но се сгаджосахме точно 1 седмица преди да влезе за 3 месеца в ББ. При което той след тази една седмица ми остави ключовете от апартамента и в ББ призна в изповедалнята пред цяла България, че ме обича. Тоава ми го каза за първи път, а аз тази вечер съвсем случайно гледах и можех да го изпусна, представяте ли си? ама то колко мога да разкажа за ББ....Най-интересно ми беше, когато след края на ББ отидохме аз, Вики, Зара и Здравко в Къщата  - тя беше празна, но си беше същата като тази, която три месеца гледах всяка вечер. Като си вътре в нея усещането е много странно, по-малка е отколкото изглежда на екрана и всички тези камери навсякъде......интересно беше.

Дари М - ресторантът се намира на Цариградско шосе, малко преди Орлов мост, в локалното, в една жълта къща точно до подлеза (не подлеза на Орлов мост, а този преди него), някъде на 300 метра преди Орлов мост.  lightblue
 става за бебета
Аз Ема я къпя в 20.00 и след това заспива. Ноктите ги режа трудно, но упорито  Mr. Green

Последна редакция: вт, 27 мар 2007, 10:44 от gadamer

# 73
  • София, Дианабад
Добро утро.  Grinning 

Тази ноо мъника спа доста неспокойно, малко му хъркаше нослето, но явно е от сухия въздух, защото нямаше секрет сутринта. Ставала съм 20 пъти да завивами давам бибка, че много се въртеше насън, а стоях пред компютъра до 1.30 ч., за което сама съм си виновна  Banghead и сега пия кафенце с наслада.  newsm53

Гадамер, благодаря за информацията - непременно трябва да се опита това заведение Laughing
bubalina, как приготвяш пюренцето от ябълка?
Дени, оздравявай бързо!
Ей, мамета днес май, май ще има разходка, а не като вчера - как се бях настроила само  Sad

Усмихнат слънчев ден и прятни разходки  smile3521

# 74
Добро утро и от мен!

Моя бонбон определено не е свикнал с новото време, вечер заспива след 12.00, снощи в 00.45 часа, а сега спи още  #Crazy Определено трябва да изместим графика, че как така ще ми заспива посреднощ и да спи до обяд. Не става  Naughty

Дени, как си мила, за кашлицата защо не пийваш сиропа на д-р Тайс, нали и на бебоците го давахме като кашлюкаха  Mr. Green Дано бързо се оправяш  Peace

Софко, голям сладур Дани. Ама се чудя не е ли раничко за грах да яде  newsm78 Все пак ти си знаеш най-добре. Това е мое мнение, нищо лично  Hug

Днес май ще се престрашим да пообиколим наоколо. Напича слънчице, ще го използваме  Simple Smile

Приятен и слънчев ден на всички мами и бебоци   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт