Отговори
# 45
Деничка, свикват на каквото има- докато ходех на работа Ран заспиваше без проблеми и без мен (понеже от втора смяна се връщах към 23.30), а сега (откакто съм в майчинство)- като го оставя и като му се доспи и застава на вратата- майка ми (или свекърва ми) се опитват да го вкарат вътре- той заявява "чакам мама" и като се прибера там си го намирам- на вратата- вече залита от умора,но не ще- но като тръгна пак на работа ще си припомни пак старя режим - няма как

аз гледам Вип Брадър- Мюзик айдъл утре ще си го пусна  на нетера

# 46
  • София, Дианабад
Разпис.  newsm68 newsm68 newsm44 newsm44 newsm68

Щастлива съм  - на 3 страница на най-новата тема се разписвам!
Пак цял ден ви чета. Четири дена не бях влизала - гости, Стройко  - няма да ходя повече там, а в неделя ходих на 8-мартенския си подарък.  newsm68 Релаксираща програма - масажчета и джакузи - кеф! Пожелавам на всички ви да имате възможност за такива работки - удоволствие е да се поглезиш smile3521.

Супер е идеята с анкетите и ще участвам в гласуването активно Grinning
А мъника след 4 дена НЕизлизане - вчера го по размотахме насам натам и снощи имаше изключително доволен вид, даже бих казала, че беше леко превъзбуден. Хубаво е да се оправя времето, че много им липсват разходките.. и на нас, разбира се Grinning
Не знам вашите бебоци как са, но след смяната на часа, Борис си измести режима с 1 час напред, та по повод къпането, Роня ние го къпем между 22 и 23 часа и ако си запази така режима, лятото ще е супер, защото с татко му е време отново да си възстановим навиците да ходим по заведения. А и винаги съществува възможността за сутрешно къпане, ако няма да излиза веднага, макар че аз не искам да нарушавам традицията и създадения навик - засега.
Гадамер, пусни моля те,  малко повече инфо за "Ловната среща", че ме заинтригува, а и рожден ден имам скоро да измислим нещо интересно.  newsm03
Ох, и аз щях да пиша още, но забравих какво  newsm78
И ние зяпаме Брадъра, но утре коментарите, че Бобко май се събужда за банятаа...
Лека и поспалива дъждовна нощ  smile3524

Последна редакция: пн, 26 мар 2007, 22:23 от Дари М

# 47
  • на странно място ......
Мамчета, вие не ходите ли на разходки сега, аз пък до сега не съм пропуснала да разходя моята калпазанка, т.е. веднъж опитах, но стана много страшно, то детето си иска навън и аз какво да правя излязох!

Дари М завидях ти за 8-мо мартенския ти подарък,  Blush благородно разбира се!

Дени4ka ние къпем Диляна м/у 19.30-20.00, но някой път пропускаме къпането и оставаме само с миене на дупата, после цок-цок и спинкаме. Мисля, че това вече си ни е режима, макар че има и изключения разбира се! Mr. Green Това което Ивиче ти е препоръчала да прочетеш е много, много полезно Hug

VIP Brother гледам и аз, току що влезе Азиска-Василка!!! hahaha

С рязането на ноктите все още се справям безпроблемно, режа ги докато цока, че тогава мърда най-малко, проблемни са ми на крачетата дори там съм ги рязала за сега само 2пъти, не знам как ще протече следващото рязане!!
Продължавайте с анкетите доста е забавнооооо! Joy
Хайде лека и  luvbed нощ!!

# 48
Охххх, най-после отново се добрах до компа  Rolling Eyes

Верче, Алекс е невероятен чаровник  Hug пу-пу-пу.
Pebble, за твое успокоение да ти кажа, че и аз днес бях пред нервна криза  Crazy Теа беше същата работа.Изобщо, ама изобщо не искаше да си играе.Дори и като съм до нея и я занимавам пак реве и мрънка.Само на ръце и в кенгурото из къщи беше щастлива и ми се хилеше като зелка Mr. Green Стигнах до там да я натоваря в колата и да правя кръгчета из квартала, та да миряса малко  Tired Е, дремна 20 мин.За целия ден днес е спала сумарно 2 часа  #Crazy Направо ми спря тока.Ама така е, като свикнах да е кротка и послушна, така е.
И ние се къпем в 21.30, ако е много крива към 21.00, а ако сме навън към 22.00.Нооооо...БАНЯ НЕ ПРОПУСКАМ  Naughty Дори да спи, будим я, къпем я, цока и заспива.Ако не я изкъпя не може да спи добре и непрекъснато се буди.Банята я отпуска .

Ноктите режа, когато спи.Будна ли е просто няма начин  Rolling Eyes

Маша, дано Мишето да е по-добре и да не повръща повече горкото  Praynig
Дени4ка, видях, че си сменила заглавието на темата.Радвам се, че ви е харесало моето предложение.

Аз гледах Music Idol...по-са ми интересни младите таланти, от колкото къщата.А и честно казано не зная аз как ще го изтърпя, нещо не ми понася любовната двойка Азис и Китаеца  Thinking Нямам нищо против гейовете, но Азис ми е леко противен.

Сега отивам да измия някои шишенца и да ги стерилизирам и после пак ще надникна тук.   Mr. Green

# 49
  • София
Ради, благодаря за наплюването Mr. Green

И аз предпочитам да гледам Music Idol. Само исках да се уверя хората във "Вип" Shocked Брадър дали са същите, за които предварително се тръбеше. За мен най9сполучлив си беше първия Биг Брадър. Него го гледах и симпатизирах много на Виктор (все едно се подмазвам), но човека си беше най-интелигентен и интересен, измисляше какви ли не занимания, не интригантстваше и т. н. Вече от втория сезон взе да ми става безинтересно и оттам нататък вече не гледам изобщо. То и да не гледаш по медиите такъв шум се вдига, че винаги си в течение. Всичко стана толкова пошло Twisted Evil Naughty

# 50
С пожелание за спокойна нощ се включвам и аз   bouquet.
Радинка, поздравявам те за чудесното заглавие  Peace
Сега и аз отдъхвам след дългото приспиване на Анито. Ама така е, като я превъзбудихме с татко и. Сега спи в количката и трябва да я пренесем в кошарата. Не мога да ви опиша доволната и физиономия от новата придобивка- люлката. Утре ще пусна снимки, че сега съм гроги.
За ноктите - режа ги само като спи, иначе е невъзможно. Справям се с ножичка, а след това пиля, че лицето и почти винаги е надрано.
Къпим я към 19,30...лятото ще му мислим.
Дари М , благородно ти завиждам за осмомартенския подарък  Flutter.
Карилче, така ме развесели с репликата за перуката. То не е за смях, ама като съм уморена и на това ме избива.
Аз също предпочитам Мюзик айдъл, но хвърлях по едно око и на Вип брадър.

Хайде доскорооооо  Hug.

# 51
МАЛЕЕееееееееееееееее, ГАДАМЕР, ама аз незнаех, че Виктор е този от Брадъра...Помня, че имаше един много интелигентен млад мъж, ..ама даже съм забравила, че е зъболекар и излезе рано, та ме беше яд...И СЕГА КАТО БУБАЛИНА НАПИСА..загрях...МАЛееее не мога да повярвам, че съм толкова залухава.... ooooh! ooooh! ooooh!.даже се чудех, като ти каза, че сте на вечеря със Здравко и Алиджан, просто мислех, че са негови пациенти Thinking Mr. GreenЕГН-то си е причина.......да съм такава Cry Cryкато баба, откривам топлата вода.

# 52
 rotfImao rotfImbo SmileНаградата МИ Е СТРАХОТНА,С УДОВОЛСТВИЕ ЩЕ СИ Е ПОЛЗВАМ КОГАТО МАЖО Е НА ПЪТ Joy, sheherazada ЧЕСТИТИ ВИ ЗЪБЧЕТА!  bouquet  Bubalina НАИСТИНА АЛЕКС Е ГОЛЯМ СЛАДУРЧО ,Дени4ка А МОЯТ АНДРЕА КОГАТО ГО ОСТАВЯ НА ДЕТЕГЛЕДАЧКАТА САМО СПИ МИЛОТО,ДАЖЕ НЕ СТАВА И ДА ЯДЕ,А КАТО Е С МЕНЕ В НАС ПРЕЗ ДЕНЯ НЕ СПИ САМО ИСКА НАД ГЛАВАТА МУ ДА ВИСЯ,МНОГО МИ Е СТРАННО newsm78                             ЛЕКА НОЩ МИЛИ МАМИ И БЕБЧОВЦИ,НЯМА ЛИ ДА ИМА СКОРО СРЕЩИЧКА ДА ВИ ВИДЯ?   ЛЕКААААААААА  love001

# 53
Малееее, myrena страхотна коса има твоя Андреа и дългаааа, а ние сме едни плешковци, че и аз отивам на там... Sad
Сега разглеждах снимките на бебоците за новия колаж , много са сладки всичките, направо да ги изпапам най хубавите бебоци на света...СТРАХОТНИ СА.Чакам колажа с нетърпение да си ги гледам всички заедно.

Лека и спокойна нощ на всичкииииииии!

# 54
Ха, добра вечер!  Hug

Бързо оздравяване на всички малчовци! Praynig

Ради, много ми е приятно, аз се казвам Жени!  Peace

Ние се къпем около 20 - 21 ч. и заспиваме след 22:30 ... по-рано е повече от невъзможно! Rolling Eyes

Тази вечер предпочетох първо да зяпам Идола, вместо Брадъра. Нещо не мога да понасям лиготията на нашите родни "звезди". Naughty Подочух, че Деси слава се е съгласила да участва само при изричното условие, че всяка сутрин ще я гримира Кирил Чалъков, защото почитателите й щели да си променят мнението за външността й.  Sick

Щях да пиша и други неща, но докато дочета писаното и забравих! Embarassed

Лека нощ!   bouquet

# 55
  И ние гледахме Music Idol! Казвам гледахме, щото бяхме двамата с Бу  Mr. Green! Към 19:00 стана много крив и реших аз да го къпем  и да спи т.е. да преместим нещата напред! Да ама не, човека след като се нацока реши че няма да спи, а ще гледаме ТВ и ще пеем с младите таланти  Joy! В 21:00 го сложих в леглото му да отида до 00 и като се връщам - той заспал  Mr. Green!
  Биг Брадър-а не го харесвам и не го гледам! От първия гледах само последния ден когато излизаха от къщата и Марийче, Виктор беше от последните трима останали в къщата  Peace! Сега дори не знаех че от днес започва втория ВИП Брадър и по случайност обърнах на Нова след Идол-а и видях влизането на Петя Павлова и на Василка  Joy!
  Момичета, ако това ще ви успокои, Бу вече не иска да стои сам в стаята си, а иска 24 часово наблюдение върху скромната му личност от страна на някой от семейството! Не е нужно да го гушкат, важно е присъствието в стаята. Е, като му писне - реве за гуш, а и напоследък сме нещо трудни със заспиването, много хленца докато заспи  Tired!
  Оххххх, още мислех да пиша, ама вече не помня  ooooh!! То душата ми спи, а какво остана за мозъка  Mr. Green! Лека и спокойна нощ   bouquet!

# 56
МАЛЕЕееееееееееееееее, ГАДАМЕР, ама аз незнаех, че Виктор е този от Брадъра...Помня, че имаше един много интелигентен млад мъж, ..ама даже съм забравила, че е зъболекар и излезе рано, та ме беше яд...И СЕГА КАТО БУБАЛИНА НАПИСА..загрях...МАЛееее не мога да повярвам, че съм толкова залухава.... ooooh! ooooh! ooooh!.даже се чудех, като ти каза, че сте на вечеря със Здравко и Алиджан, просто мислех, че са негови пациенти Thinking Mr. GreenЕГН-то си е причина.......да съм такава Cry Cryкато баба, откривам топлата вода.

Карил, Виктор не излезе никак рано  Wink Дори стигна до финала заедно със Здравко.Аз гласувах за Виктор тгава, ама "нъц".Избраха "морския вълк"  Crossing Arms

Сега ви желая Лека нощ и до утре!  Simple Smile

# 57
    Разпис и от нас!Много пишете,момичета,направо съм изумена колко бързо изписваме темата!Нямам навик да гледам в останалите отчетни по месеци,всички ли са такива бързачки като нас или при нас е най-интересно!
    Ние се превъзбудихме от много телевизия-гледахме ВИП-брадъра и преди малко заспа София,и то в количката до мен.Карил,Виктор на Гадамер хич не е напуснал рано къщата,а само няколко минути преди победителя Здравко,който ще трябва да гледаме отново в сапунения му сериал с Христина./Така нашата Гадамер се размина с 200 000лв,но спечели най-готиния участник в Биг брадър 1 за съпруг/. Peace
    Честити зъбчета на Вилхелмина!Да са здрави и хубави!
    Честити месечинки на всички празнуващи.
    Гласувам всеки ден и фаворитите ми печелят/ще си пусна тото,и без това мъжо удари вчера една четворка,та ме амбицира/.
     Лека нощ,отивам да избера снимка за колажа!

# 58
Мамчета, вие не ходите ли на разходки сега, аз пък до сега не съм пропуснала да разходя моята калпазанка, т.е. веднъж опитах, но стана много страшно, то детето си иска навън и аз какво да правя излязох!

Ходим, ходим.  Peace
Нямаме пропуснат ден. Sunglasses

# 59

Карил, то от теб човек не може да се включи. Тъкмо щях да се предлагам за номинация за най-късно лягаща мама,  ти взе, че отнесе и там номинация "не само рано ставала, но и въобще не  лягала".
Аз да предупредя, че от Милгамата се пълнее, ако е за по-продължително.

klukarkata, много хубаво клипче в банята.

Софко,  твоето синче е върхът, а ти определено имаш талант да режисираш /страшен клип/, а и да пишеш. .

Мишенце, при прегледа  за луксация, ортопедът каза "на 4 месеца легнало-полулегнало положение, на 6 месеца - седнало". Така че, ако му подпираш гръбчето и не е напълно седнал, няма проблем.

За приспиването - използвам таткото, Ради се люлее на краката му, а татко му си гледа спорта. Другият вариант /по-рядко/- бебето при мен на канапето, а аз пред лаптопа.

И ние гледахме  Music Idol, а после случайно и влизането на Василка във Вип Брадър. Фаворит ми е Катето. А Здравко се е ошишкал. Гадамер, наистина Виктор беше  харесван и с нормално поведение. А тук по нашия край се чуваше, че братът на Здравко доста му е помогнал за победата. Следвашите издания на Биг и Вип брадър не съм гледала, само някакви тризначки /не мога да повярвам, че едната е изборът на българите, ама май другите  са били още по-големи буклуци/. В тази връзка Сървайвър беше много по-добре или Стар Академи.

Ако има номинации за изкукали мами, да ме включте. Всички у дома спят, начело с Ради, пък аз до 3 - 4 часа през нощта пред компа. Сутринта изпращам каката на училище и хоп на кафе още преди 8 часа / С мамите на съучениците на каката ми/. Много се "умарям".

На болните Моника и Мишо бързо оздравяване.

Честита месечинка на Мария на мама Angeliha.

Общи условия

Активация на акаунт