Отговори
# 30
Мамета, какво сте направили - довършили сте старата и две страници от новата тема сте изписали  ooooh!

Верче, много сладък Алекс, пу-пу!

На болничките - стискам палци бързо, бързо да се оправят  Praynig и да са готови за разходки щом времето позволи  Peace

Без малко да забравя - честит имен ден на Габитата   bouquet

# 31
  • София
Благодаря мили майчици. Много си го обичкам нашето момченце. Голям ми е ЩУРЧО!!! 

Всички болни бързо да оздравяват!

Забравих да ви почерпя - на днешната, преди 2 години се сгодих.

Лудо, младо Mr. Green А те празник искали да го правят - нещо като продължение на 3-ти март и 6-ти септември. Чак пък.

# 32
  • София
Роня, ние се къпем между 21.30 и 23.00 защото нашия татко се връща към 20.30. Но до лятото не се знае колко още ще си смени режима детето.  от 1 седмица пропускаме още 1 хранене и сега си храним по 5 пъти на ден.
Пък и както беше казала Lightblue в една от предните теми можем да помогнем в изграждането на режима и да направим удобни нещата и за бебоците и за нас.

Пожелавам на всички болни ноемврийчета бързо оздравяване, а на майките им по-малко притеснения.

Честит празник на именниците!!!!!!!!!!!  bouquet

# 33
  • София
НОМИНАЦИИ ЗА НАЙ-ЦИЦОРЕСТА, мис "КЪРМАЧЕСКА ФЛАНЕЛКА":
БИНАЙТЕД
КЛЮКИ
ВЕЛИНОВА\тя е с гръдна 120 Shocked
Много се притеснявам в тази категория да не пропуснете iviche не забелязахте ли че от нея в последно време е останало само мощен bombs  и усмивка?! Wink А да питам - тия дето са виждали Роня наживо що си мълчат за същата категория ?! Гледката е умопомрачителна - чак се зарадвах че мъжа ми не можа да я види на Боровец, защото рязко щеше да престане да твърди че моя бюст е впечатляващ след раждането! Joy
Ейййй, пак сте смляли старата темата.....нямате насмогване.... Много съм поласкана от споменаването на скромната ми личност, с вяло присъствие във форума Embarassedнапоследък, в цели 2 категории. Даммм, благодаря и честитя заслужената победа на Карил . Мила, не винаги съм така благородна Joy но тази титала трябва да ти я призная и да хвърля ръкавицата в категотията "Най- изтрещяла мама" да видим там кой ще ми излезе насреща !
Целувки от нас с Дана !

Последна редакция: пн, 26 мар 2007, 18:37 от grig

# 34
Bubalina, много сладък бебчо, пу-пу! И много хубаво коритце, аз сега съм на тази тема че ще купуваме ново  bath1

Бързо оздравяване на малките мишоци и по-малко притеснения на майките им! Praynig
Роня, ние бебчо го къпиме в 21.30, гледаме да спазваме това време всяка вечер, реазбира се не се получава винаги, понякога когато мама и тате са много уморени, миеме само дупето. после папка бебчо и го проспиваме Heart Eyes

Отивам да храня дребното и после да готвя една риба Whistling

# 35
  • София
Забрави за Pebble.... Embarassed мила, нали ти се оплакваше че освен нокти си кълцала и мръвки от бебето?! Забравила съм да ви споделя за странния начин по който ние се обезноктяваме- със.....зъби ! Може на някой да се стори  #Crazy или даже зловещо, но като опитате ще се уверите че това е най-безопасния метод- аз лично го прочетох в една книжка с мъдри съвети и още не съм рязала ноктаци по друг начин.
Та, цялата майстория се състои в това да гризнете лекичко нокътчето в единия край със зъби и когато усетите че е "скъсано" да го издърпате пак със зъби до другия край. Нокътчетата са токова мекички, че буквално се "белят"
 Престашете се да опитате-много по-безопасно е от всяка ножица и нокторезачка!

# 36
...
Забравила съм да ви споделя за странния начин по който ние се обезноктяваме- със.....зъби ! Може на някой да се стори  #Crazy или даже зловещо, но като опитате ще се уверите че това е най-безопасния метод- аз лично го прочетох в една книжка с мъдри съвети и още не съм рязала ноктаци по друг начин.
...

Май и аз имам същата книга Wink, защото и аз го прочетох този начин за обезноктяване, но не съм пробвала... засега успешно се справям с ножицата  bowuu.
А за номинациите - Григ, и аз добавих Роня Wink.

# 37
Цвети, аз имах впредвид да мааме крачоли с младежа като захладнее вечер, не да го оставям на някой Simple Smile
Аз вече разбрах, че номера няма да мине...Преди няколко вечери решихме да излезем с приятели...Пламен излезе към 8, а аз се гласях да изляза като го изкъпим с майка и като го нахраня. Минахме преа всичките процедури, слагам го юнака в леглото да спи, а той въобще и не си помисля за това...смееше ми се като ряпа...Та майка ми вика "Тръгвай! Несе притеснявай!" И аз тръгнах, отидох в кръчмето и точно ми донесоха салата, майка ми звъни и вика "Идвай си, че реве и не спира!" Прибрах се аз скорострелно, от врата чувам силния рев, а като влязох той целия мокър от рев...Преоблякох го, взех го и след 2 минути беше заспал...След това на няколко пъти приреваваше на сън, но като ме видеше до него и се успокояваше...та се притеснявам да не вземе да свикне само с мен и да не иска да стои при други хора?!? Sad

grig, интересен начин за "рязане" на нокти Crazy аз на два пъти вече успявам да му възпаля на Теодор пръстчета, та може и до този вариант да опрем Tired

# 38
Бях на преглед за КОСОПАДА, лечението ми излиза 160 лв -  #Crazy #Crazy #Crazyдадох ги smile3515 smile3511
И сега само ако не ми мине..........ама
викам си, по-добре 160 за лечение, отколкото 200 за перука...ТЕрапията ми включваше, ЕХО на щитовидна жлеза, гърди, черен дроб, далак, бъбреци, яйчници., мехлем от докторката, и дъъъъъъъъъъъъъъъълга рецепта с вит Центрум, вит С, Деанксит, Белергамин, Милгама на инжекции,Милгама на таблети, Родожил \АБ за зъбите, щото съм с грануломи\, Кларитин\за алергия\, Спирт за скалпа и разни други #Crazy #Crazy #Crazy #CrazyНЕМА КРАЙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
КОйто иска по-подробно инфо да пише на лични...КЪДЕ, как и пр.
НЕ съм ви чела, но ме мързи, само погледнах по диагонал.
нЕРВИРах СЕ И СИ КУПИХ И ЕДИН КРЕМ ЗА лице на Люмен.. Днес ше поркаме вино с мЪжо и  luvbed 1dating,защото от утре ще почвам хаповете и нЕма алкохол....и каране на колата... finger newsm01
Радвам се че съм номинирана, но НЕ съм аз НАЙ-ранобудната....защото аз просто не си лягам perko

не разбрах това дали сте го прочели.. newsm78ама аз не видях новата тема newsm12

# 39
Хехе, grig, как ме разсмя  Joy

Вижте да уточня -лаская се уж, ама хич не се кефя на мисълта, че циците са големи  Cry А иначе, както казах, то май всинца сме за тази категория. Григ, ти надали изоставаш Simple Smile Това за ноктите е вярно - аз така правя  Peace

Благодаря ви за отговорите. Бях решила, че само ние така късно къпем.

Дени, децата усещат като че ли, че ни няма... Статията за съня е много хубава. Чете ли я?

# 40
grig - да, аз резнах мръвка и да ти кажа -сега съм толкоз бясна че хич не съжалявам  #Cussing out отглеждам си звяр вкъщи! Как може това дете цял ден да реве и да иска на ръце, като я взема и ми се хили най нагло  #Crazy ма на маймуна ме направи бе....... направо ми се опънаха нервите днес... то бива лигавене ама това преля чашата... добре че майка ми дойде защото взеха лоши мисли да ми се въртят в главата  #Cussing out уф, трябва успокоително да си купя май.

# 41
ronja, щях да я чета, ама сега не мога да намеря линк-а...ако го имаш, пусни го пак, please Praynig Все се каня да ти кажа - Лина като Пипелотка много ме изкефи...голяма сладурана...май лесно ще дам Теди за зет Mr. Green
pebble, не се коси,бе жена Naughty...да те успокоя - и Теди днес ми прави тези номерца - мрънка, мрънка, реве, а като го взема и се хили, ама аз гледам все да го занимавам с нещо да не свиква много-много на ръце, че после нема да мога да го "откача" Tired

Music Idol или VIP Brother - това е въпросът?!? newsm78
Май, май ще е - малкия господар Теодор на баня  bath1

Спокойна и топла нощ, мадамки! lovekiss

# 42
Пебъл, и аз бях същата картинка вчера... И за капак ми се до...а в магазина, където отидох с Данни мислейки, че ще си оправя нервите, докато татето спеше... Добре, че нямаше много коли да чакам, за да пресека...  Mr. Green
А да си призная- на Данни му почиствам ушната кал, която се събира на изхода на ухото с нокът, внимателно... ами маймунките сигурно ползват тия прийоми наш'те...

# 43
Амииии, ние си имаме зъбче, даже 2 , второто е почти готово Laughing долни Simple Smile
Дано и то излезе като първото, без да раберем  Joy/ и всички останали също/

# 44

Общи условия

Активация на акаунт