Отговори
# 15
Това за кроасана ме развесели много. Ама вижте - детето си лапало кисело мляко от невръстно, сега солетки и кроасани на 11 месеца, и нищо му няма. Heart Eyes А ние от една гола кърма - и оляхме къщата.... ooooh!

ааа, моля ти се- не се знае дали и това не е повръщало като малко- Ран го захраних по старата схема- на 40 дни-сок, 3 месеца- плодово, 4- зеленчуково, 5-каша,  на 6 месеца и попара, и жълтък, и кисело мляко, и обикновени бисквити ядеше и ПАК повръщаше!!! а му нямаше нищо на стомаха и пилора- водих го в Пироговна ехограф- и сега нищо му няма - спря на 9 или 10 месеца- не помня- не знам от какво е било - не съм лекар, но виждаш , че и те не знаят- просто го израстна- може би млякото ти от цица е било достатъчно на мишето и сега като си добавяла АМ да е преяждал и за това да повръща- пак ти казвам няма нищо страшно- Неда започна на повръща на 1 месец- до тогава явно цялата храна, която поемаше й беше достатъчна и я освояваше- тогава качи 1200 гр

# 16
Аз откакто си спечелих наградката - шапка невидимка, никаква ме няма..
Но да знаете, че гласувам усърдно, нищо че не успявам да изчета всичко Simple Smile
Приятен ден!!

# 17
Еййййй, ама сте бързи  Mr. Green! Хайде и аз да се запиша в новата тема  Peace !
Относно хлапето - завиждам на майки, чиито деца нямат АБКМ! Аз и 10 да имам, всичките ще са с такава диагноза  ooooh!

# 18
masha, ще имам впредвид да НЯМА цветя в следващото заглавие...предвид идващата ЦВЕТНИЦА, сложих това заглавие...ако беше мое веднага щях да го сменя с това на lightblue или gadamer...

Мамета, Теди иска все по корем да лежи...лежи, лежи и се обърне...ама ако е хапвал скоро - повръща...голям пумпам е станал  newsm32
Габи, разсмя ме с тази случка с този всеяден 11-месечен младеж rotfImbo Майка му си е решила проблема - не мисли за пюрета, каши, сокчета, кое кога и как да дава... Shocked

ronja, ние къпем Теди между 20 и 21ч  bath1 след това хапва Misc Baby Bottle и го слагам да спинка smile3524И аз мислех наскоро, лятото като настанат жегите и не можем да излизаме през деня, как ще мааме крачоли вечер като той заспива толкова рано?!? newsm78

# 19
Привет и от мен  Hug!

Първо пожелавам бързо оздравяване на бебоците на Маша и Пам. Дени, и ти да се оправяш, че прогнозата за времето е добра.
Сега като чета новите номинации и ми става тъжно  Tired. И аз като Sophi съм от най-ненадарените. Ама така ще е - от едни взел, на други дал в изобилие.
Слава Богу ние свършихме с кофти-ваксините. Изпратиха ни и на ортопед, т.к. две от гънките на крачетата не са съвсем симетрични, но всичко си е наред.
Мама МОНИ , притеснила си се за своите 29 години  Laughing, а какво да кажем ние с гайдите  Mr. Green.
Аз да се похваля - вчера на гости ни дойдоха мои колеги и подариха на Ани лятна количка, люлка, голям зайко и още дреболийки. За количката съм много доволна, защото зимната ни е много тежка. Сега бебка си спинка в люлката от 2,5 часа.
Опппааа, събужда се...

Хайде доскоро   bouquet.

# 20
Маша наистина мисля, че не трябва да се притесняваш за повръщането. Димана повръща на фонтан, откакто е родена. почти всеки ден без пропуск. и съм чела, и съм питала - ами за бебета е нормално - рефлукс това е. Димана не е повръщала от 2 седмици вече, ама хич и чак на мен ми е странно. та успокой се, не е приятно да гледаш детенце да се мъчи, Димана понякога повръщаше и през носа и е още по-гадно, ама наистина е до израстване. последно тя повръщаше много, защото си навираше ръцете в гърлото и то няма как, и аз да съм ще повърна. ама и това го израстна и сега ръцете и са постоянно в устата, но не повръща.  знае вече как да си ги завърти та да не и е гадно Mr. Green
а за това къпане - на мен ми е голям Х. Димана си мени режима всеки месец и въобще не знам как ще е за лятото. но за мен е по-добре да ляга рано. нали сънчо беше в 19,50 по тв-то.
все забравям - честит имен ден на Габитата - малки и големи. да им е живо и здраво името. бебките да слушат мамите, а мамите - да слушат и глезотят бебките

# 21
...И аз мислех наскоро, лятото като настанат жегите и не можем да излизаме през деня, как ще мааме крачоли вечер като той заспива толкова рано?!? newsm78

ха- ха, Деничка, вие сметките без кръчмаря си ги правите май - малките лисици много бързо схващат кога мама ги гушка и кога някой друг Simple Smile

аз къпя към 18 часа, но лятото определено ще го изместя към 21-22 часа - та в 6 още е жега- тепърва се излиза, а не се прибира... ние Ран си го мъкнехме навсякъде- нали е топло и той така си спеше хубаво в количката- само че ако има излизане до късно не го къпех целия- само дупето миех

# 22
Разпис и от мен  Heart Eyes

По-късно ще пиша пак, че Теа чака гладнаааааа  baby_neutral

# 23
  • София
Роня, и ние го къпем късно, обикновено към 23, понякога в 20, ама пак зависи от деня. И все се чудя какво да правя, защото понякога заспива в 8 и се налага да го будя, защото не си спи в леглото, а в количката, а пък ако го сложа в 8-9 да спи, ми се вижда много рано, и аз не знам...

А за годините... и аз съм от старшата група Sunglasses

Купих нипела Mr. Green Ще мога да се похваля скоро с работеща машина!

# 24
Честито на днешните именници ! Да са ви живи и здрави имената !  bouquet

ZLATNA, Златина захрани ли я? Защото, ако не си може да е период това със запека.

Pam_219
, дано Моника бързо се оправи. Peace

masha
, кофти това сповръщането, дано е инцидентно, че  емного неприятно. Аз съм била повръщащо бебе и като се видим майка ми ще ти разкаже как цялата стая е била в найлони, защото на всяко ядене съм правела фонтан. Но.....ей ме на - ставам, че даже и цици в излишък отглеждам...  bombs

София, как може да имаш миялна и д ане я ползваш, аз плача за таова съоражение вече не знам колко време, а ти ?!?!? Да знаеш, че заслужаваш да идвам да си мия чиниите в твойта миялна  Mr. Green

# 25
  • София
Пак сте изписали света Mr. Green
Ние вечер се къпим към 19.30 После дремем, ядем и към 22.00 заспиваме. Лятото ще му мисля какви ще ги мъдрим Crazy

Софи, ние до сега давахме на Алекс само сокче от ябълка, а този месец ще добавя пюре от ябълка и от морков - само това за целия месец. Нашата педиатърка каза в началото да даваме пюренцето като десерт - т. е. след ядене.

Честито на имениците днес!!!

Ето две клипчета и от нас:
Mr. Green
игра в кошарата
в банята (не се стряскайте от вида на банята - това е то, Студентски град Sick)

# 26
Пак сте изписали света Mr. Green
Ние вечер се къпим към 19.30 После дремем, ядем и към 22.00 заспиваме. Лятото ще му мисля какви ще ги мъдрим Crazy

Софи, ние до сега давахме на Алекс само сокче от ябълка, а този месец ще добавя пюре от ябълка и от морков - само това за целия месец. Нашата педиатърка каза в началото да даваме пюренцето като десерт - т. е. след ядене.

Честито на имениците днес!!!

Ето две клипчета и от нас:
Mr. Green
игра в кошарата
леле , баси сладура , побърках се от смях Simple Smile)))))) да ти е жив и здрав и много да те радва !:)

Момичета , много сте мързеливи днес Simple Smile))))))))))) ха ха ха ха

# 27
...
Ето две клипчета и от нас:[/b] Mr. Green
игра в кошарата

Бубалинче - защо при мен не тръгват? Пускам "плей", ама не щат да се плейват.  newsm78 Ред.: тръгна, ама за малко... нещо много бавно ми се зареждат, не е честно  Sad.

# 28
Ей,Pebble Wink и тук се подвизаваш?

# 29
Ели мама, Михаил никога не е повръщал досега. а в 16.00 пак повърна. Дадох хомеопатичните капи.Няма темп. засега. Сигурно е вирусна инфекция наистина. Сега май ака....

Общи условия

Активация на акаунт