и да са готови за разходки щом времето позволи 
и усмивка?!
А да питам - тия дето са виждали Роня наживо що си мълчат за същата категория ?! Гледката е умопомрачителна - чак се зарадвах че мъжа ми не можа да я види на Боровец, защото рязко щеше да престане да твърди че моя бюст е впечатляващ след раждането!
но тази титала трябва да ти я призная и да хвърля ръкавицата в категотията "Най- изтрещяла мама" да видим там кой ще ми излезе насреща !

или даже зловещо, но като опитате ще се уверите че това е най-безопасния метод- аз лично го прочетох в една книжка с мъдри съвети и още не съм рязала ноктаци по друг начин.
или даже зловещо, но като опитате ще се уверите че това е най-безопасния метод- аз лично го прочетох в една книжка с мъдри съвети и още не съм рязала ноктаци по друг начин.
, защото и аз го прочетох този начин за обезноктяване, но не съм пробвала... засега успешно се справям с ножицата
.
. 

аз на два пъти вече успявам да му възпаля на Теодор пръстчета, та може и до този вариант да опрем
дадох ги

НЕМА КРАЙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
,защото от утре ще почвам хаповете и нЕма алкохол....и каране на колата...

ама аз не видях новата тема

А иначе, както казах, то май всинца сме за тази категория. Григ, ти надали изоставаш
Това за ноктите е вярно - аз така правя 
отглеждам си звяр вкъщи! Как може това дете цял ден да реве и да иска на ръце, като я взема и ми се хили най нагло
ма на маймуна ме направи бе....... направо ми се опънаха нервите днес... то бива лигавене ама това преля чашата... добре че майка ми дойде защото взеха лоши мисли да ми се въртят в главата
уф, трябва успокоително да си купя май.
Все се каня да ти кажа - Лина като Пипелотка много ме изкефи...голяма сладурана...май лесно ще дам Теди за зет
...да те успокоя - и Теди днес ми прави тези номерца - мрънка, мрънка, реве, а като го взема и се хили, ама аз гледам все да го занимавам с нещо да не свиква много-много на ръце, че после нема да мога да го "откача" 

Препоръчани теми