Релаксираща програма - масажчета и джакузи - кеф! Пожелавам на всички ви да имате възможност за такива работки - удоволствие е да се поглезиш
. 

благородно разбира се!

нощ!!
пу-пу-пу.
Теа беше същата работа.Изобщо, ама изобщо не искаше да си играе.Дори и като съм до нея и я занимавам пак реве и мрънка.Само на ръце и в кенгурото из къщи беше щастлива и ми се хилеше като зелка
Е, дремна 20 мин.За целия ден днес е спала сумарно 2 часа
Направо ми спря тока.Ама така е, като свикнах да е кротка и послушна, така е.
Дори да спи, будим я, къпем я, цока и заспива.Ако не я изкъпя не може да спи добре и непрекъснато се буди.Банята я отпуска .
Нямам нищо против гейовете, но Азис ми е леко противен.
.
.
.
.даже се чудех, като ти каза, че сте на вечеря със Здравко и Алиджан, просто мислех, че са негови пациенти
като баба, откривам топлата вода.
Наградата МИ Е СТРАХОТНА,С УДОВОЛСТВИЕ ЩЕ СИ Е ПОЛЗВАМ КОГАТО МАЖО Е НА ПЪТ
, sheherazada ЧЕСТИТИ ВИ ЗЪБЧЕТА!
Bubalina НАИСТИНА АЛЕКС Е ГОЛЯМ СЛАДУРЧО ,Дени4ка А МОЯТ АНДРЕА КОГАТО ГО ОСТАВЯ НА ДЕТЕГЛЕДАЧКАТА САМО СПИ МИЛОТО,ДАЖЕ НЕ СТАВА И ДА ЯДЕ,А КАТО Е С МЕНЕ В НАС ПРЕЗ ДЕНЯ НЕ СПИ САМО ИСКА НАД ГЛАВАТА МУ ДА ВИСЯ,МНОГО МИ Е СТРАННО
ЛЕКА НОЩ МИЛИ МАМИ И БЕБЧОВЦИ,НЯМА ЛИ ДА ИМА СКОРО СРЕЩИЧКА ДА ВИ ВИДЯ? ЛЕКААААААААА

Подочух, че Деси слава се е съгласила да участва само при изричното условие, че всяка сутрин ще я гримира Кирил Чалъков, защото почитателите й щели да си променят мнението за външността й. 
! В 21:00 го сложих в леглото му да отида до 00 и като се връщам - той заспал
! Сега дори не знаех че от днес започва втория ВИП Брадър и по случайност обърнах на Нова след Идол-а и видях влизането на Петя Павлова и на Василка
!
!
! То душата ми спи, а какво остана за мозъка
!
.даже се чудех, като ти каза, че сте на вечеря със Здравко и Алиджан, просто мислех, че са негови пациенти
като баба, откривам топлата вода.
Дори стигна до финала заедно със Здравко.Аз гласувах за Виктор тгава, ама "нъц".Избраха "морския вълк" 

Препоръчани теми