🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #10: от вторник до четвъртък, 20:00

• 112 512
  • 2 199
  •   1
Отговори
# 1 245
То като помислим реално, най-готините момичета са се залепили за Мартин, Виктор я разбра Косара веднага каква е, не му хареса и кои му останаха? Бранка и Любомира. Клаудия е приятна, но на външен вид е като кобилка. Останалите жени са само пълнеж, щом на мен не ми харесват, значи не харесват и на ергените.

# 1 246
Вико в позата "Мислителя" на Роден.. Wink

# 1 247
Новина! Бранка туко що си призна, че е бременна. Хахахахахаха.

# 1 248
Бранка кърти…
- Какво те притеснява?
- Че се потя. 😳

# 1 249
Бранка ме разсмя, признавам си 😆

# 1 250
Васил скучния сухар със заучените еднотипни фрази заявява за себе си “ Аз съм шегаджия и сладкодумец” Simple Smile Идеални са си на интелектуално и емоционално ниво с Косара.

# 1 251
Еми закъснява му на момичето, затова така се държи от хормоните е 🤣

# 1 252
Някой питаше за зелените чаши и сега ги загледах. Не мога да посоча марка, но според мен това са акрилни чаши. Нещо като пластмаса, но по - тежко и здраво. От няколко години ползвам такива и са страхотни, препоръчвам с две ръце. Само че се мият само на ръка. Единият ми вид са на Mario Luca Guisti и са малко скъпички. На другите не помня марката. В амазон има на много достъпни цени. Тези в Ергенът едва ли са от най - луксозните, но изглеждат добре. Който се интересува може да потърси acrylic embossed tumblers примерно.
Има продуктово позициониране на чаши. За тези конкретно не знам.  Бях ги гледала на една от редакторките/ жена от екипа. Вчера затова толкова акцентираха на чашата за кафе на Даниела при разговора с Ферай.

# 1 253
Налъм да не е забреминил Бранка.

# 1 254
Бранка уж щеше да казва истината на Викчо ,че няма интерес към него ,а тръгна с някакви далечни тъпотии да го занимава-потене ,цикли и т.н.Отново губене на време.Васил наистина е скучен събеседник ,мисли си че е шегаджия ,а той плосък като дъска.Дори Косара вече не се впечатлява и гледа напред момичето ,че извърти ли глава към него ,оня току виж я засмуче Joy

# 1 255
тази вечер всички двойни срещи бяха върха на тъпотията.

# 1 256
  • София
Викторе, честно, гледаш Бранка с очи на лабрадор, а тя те третира като мокър чорап в ъгъла. Това не е любов, това е самоунижение. Малко достойнство, моля ти се…

# 1 257
Бранка кърти…
- Какво те притеснява?
- Че се потя. 😳
Кракът й е подут, не й идва десет дена.. Абе като цяло Витю й е последната грижа в живота 😃

# 1 258
Силвето се е издокарала като за последно... В днешния епизод ли трябва да отпаднат много от статистите?

# 1 259
Еми закъснява му на момичето, затова така се държи от хормоните е 🤣
На Бранка ѝ закъснява с 10 дни. Те от колко време снимат предаването? Тя през цялото това време ли е с ПМС? Това обяснява много..

Общи условия

Активация на акаунт