🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #10: от вторник до четвъртък, 20:00

• 112 507
  • 2 199
  •   2
Отговори
# 2 070
Данка може да е всякаква, но умее да запазва хладнокръвие и те се пукат от яд, че не могат да я засегнат. 😁 Много успешна стратегия.
Обаче Данка има гръб за разлика от много други.

Той пък един гръб... С тоя слаб ангел не е полетял нанейде само заради празните тавански етажи на силиконовите прелъстителки. Те бутат напред цомбите, обаче за хлъзгав шаран като бате Марто и акъл, и малко съпротивление са нужни.
Пльоснали всичко на тезгяга от първото виждане с него -Яж ме, мечко!Твоя съм и готова на всичко!

Даниела има късмета, че не вкараха красива съперница с повече мозък.
Йоана, ако не беше отломка от миналото му, до две щеше да я отвее.

В случая обаче тя е напълно наясно със себе си, и на никакъв гръб не разчита освен на собствения си стабилен фундамент относно целта.

Последна редакция: пн, 21 апр 2025, 19:43 от проксима

# 2 071
Така е, мисля си , че поне 99 процента от момите вътре вече искат да си тръгнат , но едва ли ще им разрешат такова вкупом напускане, вероятно са им позволили, но си има ред

# 2 072
  • София
С Данка не им се получи и затова захапаха яко Роси - и сега бой, бой и след Предаването 😂
Тъпи парчета! - и аз ще ги хейтя 😜

# 2 073
С Данка не им се получи и затова захапаха яко Роси - и сега бой, бой и след Предаването 😂
Тъпи парчета! - и аз ще ги хейтя 😜
Да не намекваш, че са тъпи на манивели? 😁

# 2 074
То пък една почивка, затворен по цял ден в един хол тип коридор. И за секунда не можеш да се изолираш от дразнителите.

# 2 075
Защо да са затворени? Има басейн и градина.

# 2 076
Направи ми впечатление, че Ивет каза как в деня, когато е влязъл Васил, тотално й е било писнало и е искала вече да си ходи. Предполагам, че много момичета са се чувствали по същия начин и са били на ръба.

Последна редакция: пн, 21 апр 2025, 20:29 от Meddyy

# 2 077
Нека. Щом се разбират и тя е самотна майка не е лошо да я подкрепи. Поне жената иска да работи, а не е УП.

Силвето се надява Марто да й даде по-добра работа в някое от неговите заведения  - затова седи там 😉
Самотна ама в предаване без децата хаха айде айде 😄

# 2 078
Съвсем нормално и симпатично момиче си е Роси, помня, че тя беше супер фаворит в началото във фейсбук. Сдуха се заради Виктор, който “ трябваше”да огрее всички с усмивка ала сто зъба в началото и тя вероятно се позариби. Случва се на всеки. После, явно не умее да се държи здраво психически във враждебна среда  и се сдуха - то и аз съм на 40 и не умея.  Аз още помня Косара как й нареди да дойде и я подхвана злостно. Това е същото, като да си в клас с гадни момичета - как ще разцъфнеш, ако някой ти трови средата. Роси ми се беше видяла много яка в началото как умее да кара джет, една такава авантюристка ми се стори, смела и волна. Симпатично момиче е, съвсем културна, чувствителна, неумела с мъжете, игрите не ги владее. Да поработи над самооценката си и ще може да има всеки мъж. На Виктор и на Васил им се играе, на нея, според мен, не.
За разлика от Клаудия, която не можеше, а не се и съобразяваше, че и се репчеше.

# 2 079
Клаудия е странна птица. И ми напомня малко на гаменчетата, които обикалят и мятат камъни по прозорците без причина… Избива нещо, но какво - тя си знае.

# 2 080
Не помня на друг ерген, освен Витко 2,
 Да са му държали сметка кога ще ги покани или защо не ги кани..ама така в прав текст да го питат и то сърдито.
Качили са му се на главата..никакъв рИспект нямат значи...ама той щото го раздава добряк де. И му се качиха на главата...

# 2 081
  • София
Клаудия ми прилича на Касиел Ноа Ашер.

Скрит текст:

Последна редакция: пн, 21 апр 2025, 21:01 от bazel

# 2 082
Нека. Щом се разбират и тя е самотна майка не е лошо да я подкрепи. Поне жената иска да работи, а не е УП.
Силвето се надява Марто да й даде по-добра работа в някое от неговите заведения  - затова седи там 😉
Самотна ама в предаване без децата хаха айде айде 😄
Е, не е кой знае каква драма, че е без децата. 😁 Ние като бяхме малки, ни пращаха на лагери по 3 седмици… И телефони нямаше… Оцеляхме. 😁 Същото е, макар че в случая на Силвия са 4 седмици вече.
Точно, че не е драма, че е “самотна и затова няма лошо Марти да я подкрепи”.
Щом е в предаването съвсем друг й е профилът. На куха лейка хаха

# 2 083
  • Пловдив
И майките са хора, тези деца имат и баща. Аз ако има на кой да ги пратя за месец - ще ги пратя. Поне съм благодарна, че свекърите взимат баткото за по седмица и някой уикенд като ходят на вилата. И при все, че с таткото сме заедно и ангажиментът за децата ни не е само върху мен.
Жените, които в по-голямата част отглеждат сами децата си за мен са героини.

# 2 084
Клаудия ми прилича на Касиел Ноа Ашер.
Още в първата тема го написах. И цветовете, и погледът, и арт настройката са дежа вю за младата Касиел.
Подава заявки да  задмине Деса Красова с екстраординерност.

Общи условия

Активация на акаунт