🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #10: от вторник до четвъртък, 20:00

• 113 029
  • 2 199
  •   1
Отговори
# 105
  • # супернатурална #
Благодаря за темата!
Малко непопулярно мнение: след срещата на Ферай и Васил, вторият повече ми падна в очите. Хич не ми хареса, че пред нея кимаше и уж се съгласяваше, а на синхрон и се подигра. Можеше да я пресече дискретно още по време на  разговора и той да завие в друга посока. Тя, че е глупавка-глупавка е, но да надскочиш ниска топка не е никак "мъжко". А и точно защото е глупавка, остана с впечатление, че я харесва. Как казваме на  поведение като на Васко при жените Grinning

# 106
Васил хич не харесва Ферай, но имам чувството, че ще кима и ще я бута напред. Тя е най-близката (всъщност единствената близка) на Даниела, което я прави необходима за сюжетната линия. Иначе втората ще се затвори.

# 107
Васил е много секси с цялата си тиха интелигентност. Много ми харесва цялостното му излъчване и начина, по който се изразява. 😏 Май ми е любимият ерген до момента. Тази година продукцията им е дала безкрайно повече свобода и само като си спомня принудителното фалшиво поведение на предходниците им...

От жените първоначално харесах най-много Силвия, впоследствие и Любомира. Не разбирам хейта по втората, много е искрена, земна, човечна според мен.

# 108
Благодаря за темата!
Малко непопулярно мнение: след срещата на Ферай и Васил, вторият повече ми падна в очите. Хич не ми хареса, че пред нея кимаше и уж се съгласяваше, а на синхрон и се подигра. Можеше да я пресече дискретно още по време на  разговора и той да завие в друга посока. Тя, че е глупавка-глупавка е, но да надскочиш ниска топка не е никак "мъжко". А и точно защото е глупавка, остана с впечатление, че я харесва. Как казваме на  поведение като на Васко при жените Grinning
Съгласна съм, само че не ми падна в очите, а ми доказа мнението. Твърде е прикрит.
Ферайката си я знаем, беше си забавно. Не ми стана неприятна.

# 109
Разбира се , че е важна професията, но зависи на колко години е мъжът.Ако е на 20 може да има само потенциал за нещо солидно след време.

# 110
Професията винаги е важна, за всеки.

# 111
Аз бих избрала Васил - на мен лично ми е интригуващ и ми е интересно какво се крие под повърхнжстта. Една жена, която знае какво да прави, би извадила доста от него. Аз тук не виждам такава, та ми е нормално той да е по-прикрит и да не се развява като останалите. Да, с Косара има привличане, но там е чисто физическо. То няма с тези жени какво да си говори. Аз също бих била доста внимателна, ако някой нон стоп ме пита какво работя. Не е особено важно за целите на предаването. Освен ако някой не иска да бъде валидиран Simple Smile
Нормално е  да го питат - за Виктор се знаят публични факти за заниманията му - плувец, модел, конкурси. За Мартин също. А за Васил? Вие бихте ли излизали с мъж без да знаете с какво се занимава, какви са му уменията, компетенциите?
А уж една голяма част от ергенките там все повтарят като папагали "да се развива, да е амбициозен."
Като му гледам държанието и Инстаграма, бих. Все пак не изглежда сухар, а и демонстрира доста приличен лайфстайл. Определено би влязал в полезрението на доста и от меркантилните моми.

# 112
Важна е. Заплатата също е важна. Не толкова заради самите пари, а защото дава индикация какъв човек е насреща. Ако си над 30 години и все още работиш на стартова позиция и минимална заплата… Нещо не е съвсем наред. Мързел, липса на мотивация, ограничен капацитет… Едно от тези ще е.

# 113
Скрит текст:
Аз бих избрала Васил - на мен лично ми е интригуващ и ми е интересно какво се крие под повърхнжстта. Една жена, която знае какво да прави, би извадила доста от него. Аз тук не виждам такава, та ми е нормално той да е по-прикрит и да не се развява като останалите. Да, с Косара има привличане, но там е чисто физическо. То няма с тези жени какво да си говори. Аз също бих била доста внимателна, ако някой нон стоп ме пита какво работя. Не е особено важно за целите на предаването. Освен ако някой не иска да бъде валидиран Simple Smile
Нормално е  да го питат - за Виктор се знаят публични факти за заниманията му - плувец, модел, конкурси. За Мартин също. А за Васил? Вие бихте ли излизали с мъж без да знаете с какво се занимава, какви са му уменията, компетенциите?
А уж една голяма част от ергенките там все повтарят като папагали "да се развива, да е амбициозен."
Като му гледам държанието и Инстаграма, бих. Все пак не изглежда сухар, а и демонстрира доста приличен лайфстайл. Определено би влязал в полезрението на доста и от меркантилните моми.
Аз предпочитам мъжът да няма инстаграм, но това вече е въпрос на вкус.
Със сигурност Васил би си намерил моми за задяване, не се съмнявам. И аз го харесах на първо впечатление. Това е идеята на позата, която държи.

Последна редакция: вт, 15 апр 2025, 17:17 от Linda*kiss

# 114
Аз лично бих излизала с мъж, без да знам какво работи. Друго ме интересува Simple Smile
Какво друго те интересува? Искрено ми е интересно, не е заяждане. За мен мъж, които не иска да отговори на този въпрос е комплексар.

# 115
  • # супернатурална #
Ето, че (почти) всички се интересуваме от социалния статус на мъжете, просто някои са си вдигнали летвата повечко. И си го казват в прав текст Grinning
Аз пък не знам дали бих се борила за мъж. Сигурно щях да съм фикус като Ивет, Ива и другите. Да, поглед, усмивка, закачка...ама чак борба...Не мисля, че има и файда. По-готино е мъжете да се борят за жени. И по-естесрвено, така е и в природата. Но пък и затова гледам Ергена, щото това наживо не можеш да го видиш.

# 116
Наистина, Васил какво точно работи?
Аз за Васил знам, че: 1) е живял от малък и учил в Англия, 2) че е учил и право, но не го е завършил, 3) че се занимава с онлайн търговия, която противно на мненията тук може да има различни проявления и не е "нищо конкретно", най-вероятно е открил ниша за опредлени продукти, а може да означава и че има стоки със собствен бранд, защото онлайн не се продават само парцалите на даниела и компоти, а и компютри, както и 4) че спортува и има активен начин на живот и 5) обича екстремни преживявания. Ами, напълно достатъчно ми е, за да привлече вниманието и първоначалния ми интерес. Ами Мартин - парадира, че има заведения, а се оказа, че е съдружник в ООД с 15 % печалба от най-невървежния от всички обекти. И така.

# 117
Мен друго мине чудно. Защо Васил след като е толкова "топ" ще влиза в реалити да си търси жена? Ако е толкова читав човек щеше да си намери някоя, но явно не го искат. Нещо му има.... Читавите мъже свършват бързо.

# 118
Мен друго мине чудно. Защо Васил след като е толкова "топ" ще влиза в реалити да си търси жена? Ако е толкова читав човек щеше да си намери някоя, но явно не го искат. Нещо му има.... Читавите мъже свършват бързо.
Кой е казал, че е сам и без жена? Laughing

# 119
Мда. В спойлерите преди време пишеше, че третият ерген ще се казва Васил и че всъщност е обвързан. Занимавал се с дропшипинг (не е ясно точно на какво обаче). Намирам за странно, че не рекламира никакви продукти в ИГ си.

Общи условия

Активация на акаунт