🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #10: от вторник до четвъртък, 20:00

• 112 635
  • 2 199
  •   1
Отговори
# 300
Виксъна разцепва пяната с неговите танци.

# 301
Хора, дайде да съберем някой лев да купим на Виктор 2-3 тениски, че ми писна да гледам този потник.

Или Мартин да заведе брат си на един шопинг, че видимо са му свършили дрехите

# 302
  • Stockholm
Коя ли ще целуне бат Васко Joy

# 303
  • София /Абсурдистан
На следващия ден всички ще са с главоболие Simple Smile)

# 304
харесвам епизодите с парти. може би, защото обичам музиката и танците. ох, едно време кви дискотеки и танци правихме ... искам пак, но ...

# 305
Хора, дайде да съберем някой лев да купим на Виктор 2-3 тениски, че ми писна да гледам този потник.

Или Мартин да заведе брат си на един шопинг, че видимо са му свършили дрехите
Точно, трябват му ежедневни дрехи, хубави😅😅😅

# 306
  • София /Абсурдистан
Много здраво се пие на този купон Simple Smile

# 307
Коя ли ще целуне бат Васко Joy
Не и Козара, там целувка само след брака.

# 308
Много здраво се пие на този купон Simple Smile
Лошо. Цикатридина не помага за главоболие.

# 309
На тази астроложка ,тъй ли звездите не и казват,че с ВАСИЛ няма да го бъде или и на нея звездите са и в сънищата...

# 310
Не гледам още днешния епизод.
За друго идвам.
Мартин е съдружник в Джанъм Варна, но предполагам е участник в сянка и в другите заведения. Софийското не го намерих като отделна фирма, дори и като проверих и в регистъра фирмите, с които е свързан Щерев. Има някаква врътка там, заведенията са верига и със сигурност собствениците реално са общи за всички. Мартин постоянно промотира едното от софийските заведения. Не забравяйте, че майка му е нотариус, самият Мартин е завършил право, със сигурност знаят всички врътки как да печели максимално без да е напълно видимо, а в същото време да не е незаконно. Въпросното софийско заведение от сторитата му е нон стоп пълно. Чувам, че и другите заведения са доста вървежни.
Казвате, че Джанъм Варна е най-силно представящото се заведение от веригата. Приходите за 2021г, която беше много слаба за заведенията, са над милион и половина. При 15% печалба от тези милион и половина (а може и да е повече, отделно нека не си кривим душата, по заведенията се правят всякакви врътки, за да се укрива оборот и да се пестят данъци) и дял на Мартин 15%, само от това заведение е взел за 2021г. 35000лв. Ако хипотезата ми е вярна и реално си получава дял поне и от Скай клуба, ако не и от всички заведенията от веригата, взимайки предвид, че Джанъм Скай клуб е сигурно поне 1,5-2 пъти по-вървежен от варненския, от него е взел още около 55000 при отново 15%. Ако приемем моята хипотеза, че заведенията реално са всички обща собственост, че е взел и дори само по 10000 от всяко от другите заведения, това са още 60000. Което прави около 150 хиляди годишно, и то за слаба година като 2021г.
Освен това, Мартин е управител и единствен служител на фирма на майка си, която е с половин милион приход за 2019г. , 200 хиляди от които печалба. Да приемем, че е взел от тях 25%, това са още 50000. Демек, стават си около 200 бона годишно. А реално може и да да доста повече.

Пиша всичко това, заради коемнтар рано в тази тема, че Мартин имал някакви си мижави 15% от губещо заведение и едва ли не пари направо нямал.
За мен човек с 16к+ доход на месец си е човек с висок стандарт и високо доходи.
А е напълно възможно и парите да са много повече.

# 311
Косара ме дразни със самодоволната си полуусмивка, даже вече не ми изглежда толкова хубава. Допускам обаче, че на живо е по-чаровна.
Чаровна е, но с тая двойна брадичка ми идва в повече за такова високо самочувствие и постоянно натрапване колко е велика. С Васил са си перфектни, мрънкащи еднакво, с високо мнение за себе си, изискващи и недоволни, така ги виждам, взаимно да си отровят живота Simple Smile

# 312
Ферай вика "има пИяна, има алкохол"...Sweat Smile
Предполагам вместо пяната визираше себе си? Това момиче ще ме умори от смях. Начинът по който говори, с натъртване е толкова ретро и прованс, много ме забавлява. Innocent
Мен,честно казано, тежкият диалект на Ферай ме дразни,защото в повечето случаи не мога да разбера какво говори. Не стига,че изказванията и са несвързани, ами и диалект трябва да разгадавам.  Мъка!

# 313
Оборот от милион и половина съвсем не е равно на печалба милион и половина. Максимум 20 процента е - обикновено около 10.

# 314
  • София
Комплимент от Марто към Силвия: Много ти е хубава дъщерята. Опитвам, много искам, но не успявам да го чуя по правилния начин.

Общи условия

Активация на акаунт