🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #10: от вторник до четвъртък, 20:00

• 112 789
  • 2 199
  •   1
Отговори
# 270
А какво сторил бащата на Косара,и то три пъти,че не разбрах?
Три пъти е фалирал, но майка ѝ е останала с него.
Е то остава и да го напусне, щом няма кешовица.  Това не е повод за хвалба Joy

# 271
Ако Мартин е наивник не е заради увлечението му по Даниела, а заради избора му на приятелки като Силвия.. Да смяташ такъв хитър и фалшив човек за чистосърдечен и искрен, да му доверяваш най-съкровените си чувства и да търсиш съвет, е много по-опасно подхлъзване от едно влюбване. Такива "приятелки" са токсични, винаги гледат личния си интерес и елиминират всякаква евентуална конкуренция в зародиш със загриженост и съвети

Последна редакция: вт, 15 апр 2025, 21:44 от Catfish

# 272
Даниела няма да седна да я съжалявам, защото като възрастен зрял човек е отговорна за нейните избори. Мартин се държи като влюбен балък в момента, което е характерно за една по-крехка тийнейджърска възраст, така че каквото си е постлал - на това ще лежи. Ако сезона трябва да лежи на манипулациите на Даниела към Мартин, и това е акцента, който трябва да остане задълбочено "зачекнат" и използван като пример някакъв в обществото... леле - мале до къде стигнахме, но...забава да има🤣

# 273
Силвия съветва Мартин да излиза с Мартина. Ми той излиза с Мартина и определено тя не му хареса. Дори я целува и каза, че в сравнение с целувката с Мартина тази с Даниела е почувствал, сякаш е целунал жена си. Просто явно Даниела му харесва повече и това е. Да са взимат младите и айде. На сърцето си човек не може да заповядва. Явно Мартин се е влюбил в Даниела, а аз дори си позволявам да кажа, че може би е взаимно.

# 274
Косара има екзотична външност, но и липсва мекота и нежност. А мекотата, всъщност, е силата на една жена. И е, меко казано, не толкова умна.

# 275
Даниела и Ферай защо ги нямаше като си разказваха срещите и четоха писмото 😳

# 276
Рольер костер Joy

# 277
  • Пловдив
Васил гледа Росица като бльон 🤦🏽‍♀️ физиономията му масово е "какво по дяволите правя тук".

# 278
Роси завалийката много зле...

# 279
Аз ли съм много смотана (сигурно е така), но наистина ли на тези жени над 30 им харесва през ден да са на купон? Аз на такъв повече от веднъж на две-три седмици НЕ отивам, сори. Ценя си спокойствието. 😁

# 280
Росица просто няма никакъв усет за нещата как трябва да се държи с един мъж. Трагедия!

# 281
# 282
А какъв й е зора на Косара да "си признава" публично, пред всички и пред Васил, че тя написала... въпросния тъп въпрос? И веднага си слага белия и пухкав аутфит - направих го за приятелите ми!!
Много тъпо, лицемерно и плиткоумно изпълнение... Ми, като правиш нещо добро за приятелите си, не тръбиш, че си направил едикакво си за тях! Като е хубаво - правиш го безкористно и поемаш негативите, ама да тръбиш, че си направила нещо тъпо ( каквото е всъщност) заради приятелите си - това е оправдание.

# 283
Роси настъпва една и съща мотика и не се отказва. Отново лошо подбран момент за разговор - всички се забавляват и музиката търми,тя иска да си излива несигурността Rolling Eyes

# 284
Ферай вика "има пИяна, има алкохол"...Sweat Smile
Предполагам вместо пяната визираше себе си? Това момиче ще ме умори от смях. Начинът по който говори, с натъртване е толкова ретро и прованс, много ме забавлява. Innocent

Общи условия

Активация на акаунт