🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #10: от вторник до четвъртък, 20:00

• 112 789
  • 2 199
  •   1
Отговори
# 255
Aко Васил по собствено желание кани Косара агейн....ми това момче показва тотална липса, най-малкото, на въображение и креативност... Разочарована съм. Косара все по-малко ми допада((((

# 256
Клаудия е прелестна с тази рокличка и лекия грим. Прекрасно, че няма никакви корекции. И разговора върви леко. Може би е най - подходящата за Виктор.

Клаудия е разкошна и единствената, която харесва Виктор истински. Но според мен не е за него. Много повече ще ѝ вземе отколкото може да даде. Груба ще съм, но Виктор е един дърт пубер, който идея няма къде се намира. Това момче не търси любов и сериозно връзка, пък каквото ще да говори. Много хляб има да яде тепърва

# 257
Каква е драмата с Косара, че нещо изпуснах?
Имала е сестра, която родителите ѝ са загубили и после се е родила тя.
Аз го разбрах като да е станало и да са я взели, едва ли е това, но така ми прозвуча.
Какви са тези нелепи маси в нищото, които с им пльоснали там и сухи салатки в чинийките, странно за среща.

Последна редакция: чт, 17 апр 2025, 13:05 от Не се сърди, човече

# 258
  • София
Мартин на какъвто и да се прави си му личи, че е чувствителен човек, много ми хареса реакцията му към Силвия.

Аз съм ревла, на мен само снимка на кучето ми да ми покажат бих ревнала , та затова и разбирам и видеата с кучета. Grinning

# 259
Аз пак с един въпрос. Първо за колието, сега за чашите. Много ми харесват тези релефни чаши с разни цветови оттенъци, от които постоянно пият. Рових, но не намерих същите. Видях подобни, но не същите. Случайно някой да знае от къде мога да намеря такива?
На мен ми приличат на чашите от Синсей https://www.sinsay.com/bg/bg/?query=%D1%87%D0%B0%D1%88%D0%B8

# 260
Клаудия като я гледам, ми идва да ѝ запретна бретона с една фиба нагоре.

# 261
Теоретично Мартин е прав. Даниела не е фалшива - тя си казва всичко право куме та в о̀чи. Момичетата не я харесват, защото е кофти човек, тя с Мартин не е фалшива, просто на него не му дреме, че е меркантилна кухарка.

# 262
А какво сторил бащата на Косара,и то три пъти,че не разбрах?

# 263
Сестрата на Даниела е много хубава и нежна. От краткото видео не става ясно дали си е правила някакви корекции или операции, но и да е са много успешни.

Силивия има много красива дъщеря Blue Heart

# 264
Аман от тези писма...
Васил и Косара...няма такава скучна двойка. На техен фон Мартин и Даниела са супер раздвижени.
Мартин сега разследва Силвия и мисля, че вече й е време да си ходи.

# 265
Три пъти е фалирал, но майка ѝ е останала с него.

# 266
Аман от тези писма...
Васил и Косара...няма такава скучна двойка. На техен фон Мартин и Даниела са супер раздвижени.
Мартин сега разследва Силвия и мисля, че вече й е време да си ходи.

Еей сега...Марто и Даниела може във всичко да ги обвините, но не са скучни. Те правят целия сезон XD

# 267
Започвал е от нулата. Вероятно е имал различни бизнес начинания и е фалирал няколко пъти.

# 268
Косара ме дразни със самодоволната си полуусмивка, даже вече не ми изглежда толкова хубава. Допускам обаче, че на живо е по-чаровна.

# 269
Четвърти ерген ли имаме или Жоро бармана е станал на Праджит?

Общи условия

Активация на акаунт