🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #10: от вторник до четвъртък, 20:00

• 113 078
  • 2 199
  •   1
Отговори
# 240
Благодаря за новата тема 🌷 Слава Богу пропуснах голямото риване. Кой риве най-силно той отива на среща 👌😄 Съревнование по актьорско майсторство

# 241
  • София
Сестрата на Даниела ми се вижда по-естествена от нея и е лъчезарна, да. Другите са прави за това, което ѝ пожела, явно са си такъв тип цялото семейство.

Васко наистина не знаеше много какво се случва и как да реагира. Не си беше неговото.

Майката на Александра също е много голяма сладурка. Като цяло емоционално преминаха срещите, предвид, че те са затворени там.. от доста време.

Познахте за начина на говорене на майката на Косара.

# 242
Харесват ми като двойка, харесват ми и разсъжденията на Виктор.

# 243
Тези срещи по 20 минути ли са?!
Разменят по 5 изречения и стават, много тъпо.
Как да се отпуснат за толкова кратко време? Нито могат да хапнат, виното им стои, всичко на юруш..

# 244
Майката на Ана Мария е много свежа. Иначе и мен ме просълзиха видеата и реакциите на момичетата. Да си призная и емоционалността на Мартин ми хареса.

# 245
Гледам и се наслаждавам за първи път на някое момиче от такъв формат. Клаудия е прекрасна, слънчева, искрена душичка, струи красота от лицето, тялото, душата, сърцето, много се радвам да видя такова момиче!

# 246
Тези срещи по 20 минути ли са?!
Разменят по 5 изречения и стават, много тъпо.
Как да се отпуснат за толкова кратко време? Нито могат да хапнат, виното им стои, всичко на юруш..
И толкова ми идват в повече…

# 247
Клаудия визуално не ми допада , но св държи адекватно .

# 248
Те пак да си дават по 5 минути от среща, но ще има по-интересни моменти и разговори, ако са по-продължителни и спокойни срещите.

# 249
Ох, Косара и Васил - ужас. Той оценява, че тя била честна. Каза му само защото Наум заплаши с графолог и знаеше, че ще бъде изобличена. Вторият ѝ въпрос - “Какво мислиш за Мартин и Даниела?”. Браво, отиди на среща с мъж, за да можеш да нахейтиш някоя. Много романтично.

# 250
Аз пак с един въпрос. Първо за колието, сега за чашите. Много ми харесват тези релефни чаши с разни цветови оттенъци, от които постоянно пият. Рових, но не намерих същите. Видях подобни, но не същите. Случайно някой да знае от къде мога да намеря такива?
И за да не спaмя темата, този Виктор е голям красавец. Много нежно гледаше, докато момичетата гледаха посланията от близките им.

# 251
Голям криндж тоз обяд между Косара и Васил. Мнооого скучно, направо да заспиш.

# 252
Ох каква надута пуйка е Косара, но пък си харесва Васил явно.

# 253
Клаудия визуално не ми допада , но св държи адекватно .
Никак не я харесвам. Има нещо психопатско в нея.

# 254
'ни искам! ши тъ снимам!' ох ,Клюкара наистина по-добре да мълчи.. Joy
а по жестовете и погледите, мисля, че грам не харесва Васко и не я привлича..

Общи условия

Активация на акаунт