🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #10: от вторник до четвъртък, 20:00

• 112 813
  • 2 199
  •   1
Отговори
# 585
Парадокс не виждам, явно УП ви играе по тънката струна и се чувствате длъжни да я защитавате.
Чувствам се “длъжна” да я защитавам, защото мненията не са обективни. Даниела е кофти, но не е по-кофти от другите, които тук масово се хвалят колко са добрички и невинни. Този двоен стандарт дразни.

# 586
Къде видяхте у Мартел тази ранимост и чувствителност? Манипулант с Интриганта е той... Набута и Васко в цимента.
На този всичкото му е игра, възползва се от всичко, даже от "слабостта" си.
Сега ще потрива ръчища, ако Косара разбере и отвърти един зад врата на Васил.
... И защо копитото му беше бинтовано?

# 587
Кои са другите, които се хвалят?
Вярно, че попрескачах страници, но не съм чела хвалебствия. Тук-там някоя ода за онеправданата Росица, която мен лично доста ме дразни. Не понасям такива многострадални Геновеви.

# 588
За снощи:

Даниела - за мен тази жена е абсолютно празна отвътре. Безчувствена опаковка и нищо повече. Пролича си колко ниско емоционална е, когато писаха писмата, а вчера, като даваха клиповете, се видя още по-ясно. През цялото време се напъваше да търкулне поне една сълза, докато гледаше сестра си, обаче така и не можа. Нищо не я трогва - живота й се осмисля само от подаръци и дрънкулки.
Сестра й е страхотна мацка! На бат Марто му светнаха очите, като видя балдъзата Joy

Васил и Косара - е много ми хареса целувката им. Малко тъпо беше, че Васил го направи под натиск, защото мисля, че Косара не беше още готова за това, обаче все пак се видя, че наистина има сериозно привличане между тях. Срещата им през деня мина много приятно. За пръв път виждам бат Васко да се смее толкова искрено. Симпатяга е.

Виктор вчера беше във вихъра си. Мартин си беше точно на мястото. С Мартина са си точно един за друг. Това момиче е истински пожар.

Връщам се да ви чета

# 589
Не казвам, че е цвете за мирисане Мартин.
А смятам, че в голяма степен това, което показва, е някакъв вид броня.
В началото мислех, че е почти напълно безчувствен, горделив нарцис, който живее, за да демонстрира превъзходство и да мачка другите.
В хода на предаването забелязвам неща, които ми говорят, че този човек всъщност е доста чувствителен, привързва се доста и изобщо не е толкова трудно да бъде наранен. Не егото му, а самият той. И понеже неистово го е страх да не страда отново, затова слага една броня, манипулира, тества - за да се предпази от болка, не за да демонстрира превъзходство.
Ако се окаже, че през цялото време се е преструвал с Даниела и всъщност е искал просто да я унижи, ще се върна на първоначалното си мнение.

# 590
Кои са другите, които се хвалят?
Вярно, че попрескачах страници, но не съм чела хвалебствия. Тук-там някоя ода за онеправданата Росица, която мен лично доста ме дразни. Не понасям такива многострадални Геновеви.
Явно доста пропускаш, защото постоянно има някой, който обяснява Мартина колко била добричка, наивна и чистосърдечна. Как АМ била истинска и “право куме в очи”, и трябвало да има повече хора като нея и т.н. За Света Росица да не говорим - там също не разбирам хвалебствията. Обикновено момиче без усет към хората и ситуациите, това е.

# 591
Нямам много време да ви чета, но доста сте писали.
Епизодът беше що-годе динамичен, не заспах като на предишните.
Много драма с тези майки. Те четат от листче, дъщерите реват, все едно ги оплакват. Хубаво, че са емоционални, но имах чувството, че в дневната са нарязали поне 50 кг. лук. Мартин най-добре реагира като прегърна всяка от своите. Изкефи ме майката на Мартина. Майката на Косара е хубавица. Васил стоеше като пън.
Пяна партито вярно беше като последен ергенски запой. Всички бяха на и над черешата. Васил ми падна в очите с тъпото предизвикателство, не можа да се отстои пред Мартин и то с толкова елементарен пиянски залог: "печелиш моето уважение". Да бе, да, Мартин го набеляза още в началото и ще направи всичко да го омаскари, дори допускам, че ще раздуха истината за целувката, а именно-че Васил се е обзаложил с тях. Васил ще се окаже по-глупав, отколкото си мислех, ама пък на него не му пука и без това, така че все едно.
Целувката с Косара беше бляк отвсякъде, стана ми гнусно и неудобно. Чудно ми е тя как ще реагира като разбере, че е била налигавена по задължение.
Клаудия не мога а я харесам и това е, много изсмукана любовна история с Виктор.
Росица пак я е захапало кучето. Каква сметка ще търси на Васил, ОМГ!
Много мило ми стана, когато Мартина танцуваше с кученцето след новината за партито Purple Heart. Харесвам я.

# 592
Някой по-назад е написал, че мъжете изневерявали заради жени като Даниела. Ами, ангажирайте ги малко повече тези мъже и им харчете парите, че да не им остава свободно време и финанси за любовници. 😀

# 593
  • София
Сестрата на Даниела как всъщност я нарече, защото не чух добре?

# 594
Сестрата на Даниела как всъщност я нарече, защото не чух добре?
Сестрата на Даниела е пълно нейно копие, но преди последната неуспешна ринопластика. И тя си е пипала носа, дано не предобри като кака си. Не чух какво й каза, но някой коментираше, че я напътствала да избере мъж, който да я "гледа". За първи път чух и разбрах, че Даниела има сестра, че и били много близки.
Майката на Ферай изглежда доста по-консервативна. Чудя се Ферай от къде вади тази визия, поведение и възгледи. Вярно, тя се опита да се разграничи от примера на майка си пред Васил, но това не кореспондираше с думите й, че майка й е всичко за нея. По-скоро чух, че искала да й помага, каквото и да значи това.

# 595
В следващия епизод: Косара ще разбере за баса и ще има драма🤣

Мартин пак направи интрига и мръсен номер. Когато Косара разбере, че е била целуната заради облог, ще ѝ стане много криво. Очаквах повече характер от бат Васко.

И аз това си помислих в началото. Обаче реално тя не е целуната заради баса, а защото Васил искаше да целуне точно нея. Баса беше един вид побутване, от две пияни глави на трета. Като го видях как й скочи, ако тя не се беше дръпнала, направо щеше да я изяде. Ако беше само заради баса, можеше да нацелува всяка друга - нито една нямаше да му се дръпне. На бат Васко много му личи, че е силно привлечен от нея и баса само го побутна да подрани. Друг е въпроса, че наистина беше рано и на Косара й хареса, но се видя, че й е малко рано за това.

# 596
Рано било. 😁 В първите епизоди се чудиха защо още няма целувки, сега изведнъж целувка на пета среща им било рано. 😁

# 597
Сестрата на Даниела изглеждаше като да е с филтър на лицето. И съветите ѝ бяха в стил "егоизим до дупка". Пък нека Марто ѝ се радва като на писано яйце.
Майката на Ферай си е типична отрудена помашка жена.

# 598
Сестрата на Даниела изглеждаше като да е с филтър на лицето. И съветите ѝ бяха в стил "егоизим до дупка". Пък нека Марто ѝ се радва като на писано яйце.
С филтър беше, да. Виждала съм я на снимка и не изглеждаше хубава.

# 599
Жени като Даниела не се мятат да развеждат случайни мъже. А пък мъжете не винаги скачат в леглата на Даниели, а на съвсем обикновени жени, които може дори да са по-стари и по-грозни от собствените им. Та Даниела може да е много неща, но не е средностатистическа разтури-къща.

Общи условия

Активация на акаунт