🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #10: от вторник до четвъртък, 20:00

• 112 679
  • 2 199
  •   1
Отговори
# 600
Явно проблемът идва от семейството и двете са “счупени” играчки.
Сестрата на Даниела изглеждаше като да е с филтър на лицето. И съветите ѝ бяха в стил "егоизим до дупка". Пък нека Марто ѝ се радва като на писано яйце.
С филтър беше, да. Виждала съм я на снимка и не изглеждаше хубава.

# 601
Е щом Хепимен още е в брачен съюз, значи Данито няма чак такава сила да го разведе.

# 602
Абсолютно съм съгласна! В повечето случаи любовниците са по-възрастни, по-грозни от официалните съпруги.

# 603
  • София
Аз пак да попитам за сестрата как се обърна към Даниела...

Не каза ли "Здравей Гюлче"?

# 604
Хейтът по Даниела не е случаен и съвсем не е, защото олицетворява разбивачките на семейства. Даниела цинично неглижира и с принципите си отрича чисто емоционалната връзка между мъжа и жената. Отношенията според нея се състоят в покупко-продажба на жестове, в които тя дори не е измислила собствената си разменна монета. Издига просията и лицемерието в естествено женско поведение, монетизира проявата на положителни емоции във връзката, изкарва като единствена стойност за качеството ѝ парите. Нормално е да не се приема подобна жизнена стратегия, още повече, че се стреми и да бъде гуру на разпространението ѝ. Тя обезличава жената, позиционира я като паразит и зависима, лишава я от себестойност извън протекцията на мъжа.
За хейт си е Даниела, не я жалете.
Ехееее, тя цяла институция тая Данка бе, къде я сложихте вие тая жена, човечеството ще промени направо! Тя направо трябва да черпи като види реално за колко важна я смятат хейтърите. Толкова добавена стойност не си е и мечтала да получи. А можеше просто да си остане тропаща с краче какви са ѝ изискванията, без никой да се впечатлява...
Така е. Вие я накъдрихте доста. И в контекста на преекспонирането, само да вметна, че тя, просията, не е само финансова. Тя е и емоционална. Колко жени обвиняват любовницата и просят любов и дълг от мъжа си, вместо да приемат горчивата истина и да поемат отговорност. Даниела и (някои) семейни жени много си приличат - в центъра на тяхната личностна реализация е мъжът.

# 605
А често се споменава разбиване на семейства, Хепимен и т.н., имаме ли доказателства, или са само слухове, че е с въпросния?
Жълтурките го писаха, но те с коя ли не го свързват. Последно четох, че Натали Трифонова му била любовница и ѝ плащал по 300 лв на секс. 😁 Големи глупости.

# 606
След снощния епизод започнах да харесвам Даниела. Много е лесно да нападаш като си в група. Тази жена така се владее, че е за аплодисменти. Всеки друг на нейно място щеше да завърши с рев или поне с кавга, а тя не позволява на емоциите да я съборят. Ами, браво, не всеки го може това.

# 607
Странно, че основният и единствен аргумент в защита на Даниела е, че и други правели така. 🙂 Да, сигурно, но не откровеничат по ТВ и не пишат книги по въпроса, затова минават под радара. Даниела иска да е известна и коментирана, услужваме ѝ.

# 608
На мен моментът на изповедта ми хареса...🙂 Но аз съм си по-меланхолична като темперамент. Приех емоциите от екрана като на филм. Колкото до участниците вътре - виждайки се отстрани в момента, може на някой да не му е станало приятно, че е бил провокиран да разголи душата си в национален ефир. И е разбираемо.
Тук отново лошо впечатление ми направи Анна-Мария, когато говореше сестрата на Даниела и начина, по който "отегчено" извъртя очи. Опита се да срещне погледа на Косара в знак на "подкрепа", но другата изобщо не я отрази.. Ами, какво въртиш очи(?!) - тези думи, каквито и да са били, бяха отправени към друг човек, не към теб, че да си позволяваш изобщо да ги коментираш на синхрон. Къде се буташ във връзката между две сестри?! Давам си сметка, че и моите думи в момента могат да прозвучат грубо...но може би, ако и Анна имаше (по-голяма) сестра, щеше да познае тази безусловна подкрепа, покровителство, любов и приемане, които по-малките сестри получават по дефолт...🙂 (Макар че не знам дали Даниела е по-малка, сестра ѝ изглежда да е "по-разумната" от двете.🙂)

Изказването на Анна, че сестрата на Даниела я "учи" на токсични модели си беше злобно. Аз видях нещата по следния начин - просто я познава и я приема такава, каквато е, и ѝ пожелава да срещне човека, когото търси. Анализът на думите ѝ беше търсене под вола теле.

# 609
Васил не целува - той засмуква. 😁

# 610
Гледахте ли Надкаст последния?
Неделчо казва, че смята, че Даниела изповядва тези си възгледи вероятно някъде от около 2022-2023, повлияна от RedPill движението. Там се говорело много именно за мъжка и женска енергия, за валидиране. Аз не бях чувала за Андрю Тейт, 80-20, red pill&blue pill преди да гледам Adolescence. И сега не съм толкова запозната какви са тия неща. Но Неделчо е бил запален и каза, че тя е взела тази Red pill философия и си я донатъкмила, защото в това движение жената се грижи много за дома.
Ако някой може повече да разясни, ще съм благодарна.

# 611
Андрю Тейт е престъпник с повдигнати обвинения за трафик на жени и склоняване към проституция. Не съм следила скоро докъде се разви сагата с него и брат му.
Червеното хапче понякога се интерпретира, както дяволът евангелието и води до шокиращи действия и концепции какви да са отношенията (за мен поне).

# 612
Странно, че основният и единствен аргумент в защита на Даниела е, че и други правели така. 🙂 Да, сигурно, но не откровеничат по ТВ и не пишат книги по въпроса, затова минават под радара. Даниела иска да е известна и коментирана, услужваме ѝ.
Ооо точно тия, како Сийке, дето "не са такива, са най-такива". Колко пъти съм чувала от най-оборотните жени да говорят за семейни ценности или тези, на които мъжът им покрива всички вноски и сметки, да плюят златотърсачките. Понякога се чудя вярват ли си наистина, защото противоречието е абсурдно.

# 613
Студио "Ергенът" гледам. Памчето си е върнала и двете кила, които така шумно свали и документираше всеки грам с тренировка, че и отгоре.
Не харесват Данка и в студиото, и се съгласиха, че сестра ѝ е казала това, което АМ разтълкува.

# 614
Тук отново лошо впечатление ми направи Анна-Мария, когато говореше сестрата на Даниела и начина, по който "отегчено" извъртя очи. Опита се да срещне погледа на Косара в знак на "подкрепа", но другата изобщо не я отрази.. Ами, какво въртиш очи(?!) - тези думи, каквито и да са били, бяха отправени към друг човек, не към теб, че да си позволяваш изобщо да ги коментираш на синхрон. Къде се буташ във връзката между две сестри?! Давам си сметка, че и моите думи в момента могат да прозвучат грубо...но може би, ако и Анна имаше (по-голяма) сестра, щеше да познае тази безусловна подкрепа, покровителство, любов и приемане, които по-малките сестри получават по дефолт...🙂 (Макар че не знам дали Даниела е по-малка, сестра ѝ изглежда да е "по-разумната" от двете.🙂)

Изказването на Анна, че сестрата на Даниела я "учи" на токсични модели си беше злобно. Аз видях нещата по следния начин - просто я познава и я приема такава, каквато е, и ѝ пожелава да срещне човека, когото търси. Анализът на думите ѝ беше търсене под вола теле.
Да, Анна Мария няма елементарни граници на злобарщината си. То бива, бива, ама толкоз не бива. Беше тотално неуместна нейната реакция - и като място, и като време, а пък особено като тема.

Общи условия

Активация на акаунт