🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #10: от вторник до четвъртък, 20:00

• 112 789
  • 2 199
  •   1
Отговори
# 630
  • София
Аз продължавам да твърдя, че Васко харесва Синтия, но по сюжетна линия се напъва да харесва Косара. Забелязах как се оживи когато дадоха видеото с майката на Синтия. От друга страна ако наистина беше толкова привлечен от Косара целувката щеше да е по-различна. Дори и с облог.
Възможно е, макар да не ни го показват много по този начин.
Синтия е в пъти по-хубава и одухотворена от Косара. Последната вече не я издържам - подпухнало лице и подпухнало самочувствие. Дървена е отвсякъде.
Хрумна ми също и това, че Васко може да е лош целувач, затова и тя така реагира. Неприятната целувка е много по-лоша от липсата на химия, притеснението или гафовете. Като се прибави и това, че бяха пили доста.. бляк.

# 631
Може ли някой от Щатите да каже начина на комуникация на Роси нормален ли е за там?
С Виктор беше по същия начин - да, ще те изчакам, ще ти дам време.

# 632
Казвала съм го и преди - в Адриана има нещо фалшиво. Но не мога да определя какво? Някой да вижда нещо подобно?

Аз ! Видяла съм го още от началото, но не мога да го назова с име. Прикрива нещо, не знам какво. Само на няколко пъти, много кратки, почти незабележими ми се стори, че на няколко пъти излобя ама яката и може би е това, което прикрива може и да е холерик ? Не знам , но мисля, че крие черти от характера, които са сериозни.

# 633
Росица трябваше да вземе розата на Васил в началото. След като му я върна, неговият интерес към нея секна.

# 634
Беше супер яко парти.
Знаете как алкохолът променя човек и там разумът отпада.
Мартина си е купонджийка, това е силната й страна, но на такава жена не бих се доверила хихи.
Мартин какво да ви кажа- той мисля е единствения там, който не го е страх да се разчувства, да покаже емоции, да не му пука какво мислят другите и да бъде себе си, харесван или нехаресван.
Васил- много много симпатичен ми беше в началото, предполагах, че тази сдържаност и мъжественост, която излъчваше ще се прелее и премине в чувственост и стабилност едновременно, а тя премина в дърво, едно голямо дърво. Косара налетя да го целува, не само той нея, но я видях, че се разочарова. Васил в сексуално/чувствено отношение не й допадна- маниерът му беше дървен, повтарям се. Няма искра между двамата. Искра по отношение на близост в предаването виждам да запалва само Мартин, когато целува Даниела, но пък от нейна страна не виждам същото.

# 635
  • София
Ох, Косара наистина е нелепа с този акцент "Ши тъ снимъм. Ти ши каръш аз штъ снимъм." Joy
И бягала от водата, странна работа. За това има причина, дали не е, за да не и се разтече шпакловката. Липсва и игривост и спонтанност, като измазана фасада е.

Последна редакция: ср, 16 апр 2025, 12:49 от jasmin tisane

# 636
И аз мисля, че в първия момент Косара с охота отговори на васковата цАлувка, обаче нещо и се пресече мерака. Май май няма да изскочи заек от този храст. Нещо стана, ама не както трябва.

# 637
И на мен Васил и Косара са ми много фалшиви заедно, тръпка не виждам изобщо. Васко е типичният ерген, командван от продукцията. Защо не оставиха човека да си избере момиче, а му натресоха тази селска мома? Синтия е много красива и в лицето, и в тялото, Александра - също, особено след като качи някое кило. Аз харесвам и Алекса като външност въпреки татуировките. Защо тези хубави момичета ги държат в сянка, а ни пробутват недоразумения като Буба и Ана-Мария. Еми, не ми е приятно да ги гледам и да слушам противните им гласове.

# 638
За Роси- умно, интелигиенто и красиво момиче. НО много често срещан проблем отново- асексуалност, грешно работещи хормони. От там и объркано поведение в разрез с природното. Винаги първичното, което води човек в държанието му е точно това. Когато то не работи максимално започва работата на мозъка, който има своите страхове, прегради. Роси наистина незнае какво е закачка и флирт. Тя е доказателство, което много често се среща- красив външен вид, но никаква привлекателност за мъжете. Много мъже имат контакти с жени много по- невзрачни, но успели да ги накарат да се чувстват желани. Мъжът не е само ловец, той има его, трябва да се почувства искан от жената, докато Роси мисли само за себе си- да не бъде отхвърлена, да не би да не бъде избрана.Тя на първо място потъва в блатото, а не се носи по водата.

# 639
В Синтия има нещо повече от симпатична визия. В нея виждам съдържание. Стойностност. Одухотвореност. И дефакто тези неща изпъкнаха след идването на Васил. С Виктор някак останаха скрити и нищо не можеше да изрази от себе си момичето. То това е критерият дали си допадаш с някого. Не какъв е той, а каква твоя версия извиква. Първата среща между Васил и Синтия на бара преди Роси да ги прекъсне извади по-добра версия на двамата. С Косара от първия момент та до отвратителната целувка вади най-лошото и от двамата.

# 640
Роси привлече и Виктор, и Васил от пръв поглед и после прецака всичко с неуместното си поведение. Ако имаше малко флиртаджийска нотка, лекота, смях, ефирност, нямаше да има стигане там, Косара щеше да ѝ диша праха.

# 641
Аз не мисля ,че ергените по сценарий се насочват към едно или друго момиче.Според мен това си е техен избор.

# 642
Казвала съм го и преди - в Адриана има нещо фалшиво. Но не мога да определя какво? Някой да вижда нещо подобно?

Аз ! Видяла съм го още от началото, но не мога да го назова с име. Прикрива нещо, не знам какво. Само на няколко пъти, много кратки, почти незабележими ми се стори, че на няколко пъти излобя ама яката и може би е това, което прикрива може и да е холерик ? Не знам , но мисля, че крие черти от характера, които са сериозни.
Адриана и в живота е така според мен. Има такива хора. Винаги показват колко са ведри и позитивни. От толкова преструвки вече им става нормално състояние.

# 643
  • Обран бостан ;)
А аз мисля, че Васко влезе подготвен в шоуто и първоначално играеше по скрипт. С времето все повече ще се разкрива и ще се окаже, че и той не е стока и не е там за любов.

Първоначално ?

Всичко е сценарий.

Решат ли да се нагънат някой с някоя и хоп, на "тайното" място камера, звук и осветление.
Няма ли някой по-чист кенеф да се заключат и ....  Trollface

# 644
  • София
И на мен Васил и Косара са ми много фалшиви заедно, тръпка не виждам изобщо. Васко е типичният ерген, командван от продукцията. Защо не оставиха човека да си избере момиче, а му натресоха тази селска мома?
Косара не е привлечена наистина, според мен. Той и прави комплименти и тя отговаря едносрично с "да, добре, благодаря". Реално и тя няма особен чар, чувство за хумор, способност за закачка. Нещо я нарочиха за невижданата красавица, но е очевидно, че при нея липсва съдържание.

Кои мислите, че ще отпаднат тази седмица? Залагам на Росица, Адриана или някоя от пълнежа - Александра, Алекса, Ивет. Мартин ще изгони Ана-Мария, Виктор е с толкова беден антураж, че всички ще си ги къта.

Общи условия

Активация на акаунт