🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #10: от вторник до четвъртък, 20:00

• 112 690
  • 2 199
  •   1
Отговори
# 615
  • Be realistic - plan for a miracle.
обре беше описал излъчването - метнала мотика, зачервена от слънцето, подкарваща воловете - ей такова едно. Направо я чувам как им подвикна - джииий, волове, джииий, айдже бе, чи тижи тъз мучика!

LaughingLaughingLaughing Цвиля от смях.
Още чувам в главата си вчера като каза че "счасчието обича тчишината"

# 616
Кой твърдеше,че АМ е умна?Мьец,меьц вчера и фръц.
Виктор пак се изцепи,Клаудия му обяснява как се е разтроила ,той ѝ отговаря,че им се радвал бил.🙄Не може да се изразява,сори за опаковката само.
Учудена съм,че групичката ме дразни повече от Даниела даже,която ми е антипод отвсякъде.

# 617
Не искам да прозвучи като хейт, макар че съм сигурна, че някои точно така ще го възприемат, но на мен youtube ми предложи наскоро някакво видео с маймунки и аз първоначално съвсем сериозно си помислих - "youtube явно и във форума ме следи, щом ми предлага видеа с Данка."

# 618
Студио "Ергенът" гледам. Памчето си е върнала и двете кила, които така шумно свали и документираше всеки грам с тренировка, че и отгоре.
Не харесват Данка и в студиото, и се съгласиха, че сестра ѝ е казала това, което АМ разтълкува.
Е, това е Пам.... обективност и диета в неравна битка.

# 619
Мартин преди 2 дни пред всички:
- На този етап от живота си предпочитам спокойна връзка.
Мартин снощи:

Този човек май идея си няма що е то спокойна връзка Joy

# 620
  • София
Довечера дали ще има интересни моменти?

За утре.. както и те си коментират там в къщата, едната, която ще си ходи е Алекса. Възможно ли е да е имало още срещи, които не са били излъчени, защото не се връзват в сценария и примерно и Александра да е била на такава? Тя също ми е доста фонов участник.

Ако Роси е поканена на среща, от кого? Нали "тук-тук" срещата е между дами на Виктор и Мартин или аз нещо вече съм проспала.

Последна редакция: ср, 16 апр 2025, 11:55 от Не се сърди, човече

# 621
  • София
Епизодът беше интересен, не ми досадиха нито ревливите моми, нито срещите, много забавно стана, имаше и интрига с тоя бас.
Майките на момичетата са повечето доста красиви зрели жени, браво.
Дъщерята на Силвия е кукличка, както и сестрата на Даниела (в пъти по-красива от орязаната Дани).
Изключително дърварска и изкуствена целувка на Васил с Косара и тя го усети. Нямаше химия, а просто нахвърляне. Голямо НЕ от мен.
Много сладка Клаудия, това момиче заслужава нещо повече от наличните ергени.
Жал ми е за Роси, но е време да си ходи. Не умее да усеща ситуацията, мъжа срещу себе си. Отчаяно действа и така отблъсква. Този формат е не е бил за нея изобщо. А е толкова стройна и хубава, с тази плисирана пола изби рибата. Жалко, че само това не е достатъчно, трябва си някаква харизма, усет и вътрешна увереност, каквито тя няма.
Синтия също ми харесва, но незнайно защо никой не я забелязва. Заслужава много повече, изключително красиво и екзотично момиче.
Купонът беше на макс, Мартин си беше пиян на мотика накрая, как обясняваше, че ги иска и двете жени, ако може...

passionbiojuniper
Ще го кажа така, ако в Бг е имало скъпи компаньонки – и все пак повтарям отново по бг стандрати, то това са жени от рода на Цеци Красимирова, Калканджиева и още не повече от две - три. Те придружаваха богати персонажи от подземния свят, че дори от компаньонки се превърнаха и в любовници... и си платиха за това. Калканджиева почти я разпориха през 90 - те, Красимирова щеше да отнесе куршума покрай Самоковеца. И все пак това са героини от българската действителност. Дори и в нея Даниела и сие нямат шанс да намерят място.
Не бих сравнявала Жени и Цеци с Даниела по никакъв начин. Те са естествено красиви жени, а тя е тунингована кукла. Ако и да са били компаньонки (това май е обществена тайна), разликата в класата си личи много.

Последна редакция: ср, 16 апр 2025, 19:44 от jasmin tisane

# 622
Не мога да разбера напъните на всички сватовнички И приятелки в къщата да съберат Мартин с подходящата за него Мартина 😏 Уж всички там са за любов, уж трябва да са конкуренция, а само в леглото му дето не я вкараха, голямо тикане, голямо ходатайстване, големи хвалби от ден първи. Същото е с Любка и Косара от кръга на "готините" Мнозинството или загрижената "рода" одобряват тези снахи, другите извън кръга не са подходящи и трябва да се хвърля нон стоп кал върху тях. Ще си помисли човек че тези тримата там са някакви малоумни, които живеят в друга епоха и трябва да бъдат оженени с благословията на роднините.. А Мартина е такава лицемерна лисица, завъртя жените в къщата да й ходатайстват и да хейтят без да си цапа ръцете и да го играе наивната и сърдечната.. че и немеркантилната 😄 То се видя колко е добричка с новите момичета.. И за да не бъда причислена към лагера на Даниела, не ме кефи, но смятам че тази преса към Мартин е пълно дъно! Има право сам да мисли и да взема решения 40 годишния страдалник 🙄

# 623
обре беше описал излъчването - метнала мотика, зачервена от слънцето, подкарваща воловете - ей такова едно. Направо я чувам как им подвикна - джииий, волове, джииий, айдже бе, чи тижи тъз мучика!

LaughingLaughingLaughing Цвиля от смях.
Още чувам в главата си вчера като каза че "счасчието обича тчишината"
Абе, вие цвилите, но има време да си очука правоговора Косара. Още някоя-друга годинка в София и ще започне да говори не на "чичи", а на "ходимеее", "пушимее", "смееме сее".
Щом останалите видни селянки във формата са се понаучили, що да не и тя. Даже направо като Алекс може на полу-английски да проговори, повлияна от Васко Жабата.

На СинЧия майка ѝ също много тъпо се изказа. Явно се е объркала, че е на някакво състезание. Чак започна да се оглежда от неудобство момичето.

# 624
Групата на АМ, Косара и Буба е меко казано отвратителна. Аз съм последният човек, който ще защити принципите и морала на Данчето, но вчера ми беше изключително неприятно да гледам булинг от група организирани злобни жени. Не че се случва за първи път в Ергена. Ана-Мария минава вече всякакви граници в злобата, завистта и безсилието си.

# 625
Те й изписаха вежди реално на Данчето. И аз не харесвам концепциите й, но повече не понасям селски засади, мишкареене, доносничене, комплексарщина и интриги. Да не говорим, че това, в което я обвиняват, се опитват да я стигнат. Даже мисля, че полудяват от яд, че не е част от стадото, както са те.

Последна редакция: ср, 16 апр 2025, 17:01 от Linda*kiss

# 626
Аз продължавам да твърдя, че Васко харесва Синтия, но по сюжетна линия се напъва да харесва Косара. Забелязах как се оживи когато дадоха видеото с майката на Синтия. От друга страна ако наистина беше толкова привлечен от Косара целувката щеше да е по-различна. Дори и с облог.

# 627
Аз мисля, че Васил натурално харесва Ферай, но е в амок какви глупости му наговори тя.
Росица също му направи впечатление преди тя да сбърка с връщането на роза и той да се почувства сякаш обира трохите на Виктор.
Според мен харесва фини. Косара е малко текезесарска. Но е ефектна и това, че другите мъже я харесват й дава  точки.

Последна редакция: ср, 16 апр 2025, 17:02 от Linda*kiss

# 628
На мен ми се струва много различно това, което Даниела се опитва да проповядва от това, които съм слушала по разни редпилърски подкасти, включително такива с онзи престъпник АТ.
Те искат жената да ги гледа все едно са богове слезли на земята, да е зависима от тях финансово и емоционално, да стои вкъщи и да домакинства, докато те са на работа (то повечето от тези нямат реална работа, а водят измислени спорове с ОФ момичета или проповядват на себеподобните си, които обаче не са успели да се "издигнат" до водещи на пофкаст в ют) или се мотаят някъде навън. Жената да не излиза с приятелки вечер и май и когато и да е, да не се облича както тя реши, а както на тях им харесва и тн и тн. О, и да не ходи в колеж/университет, защото това са й най-плодовитите години и все пак трябва да се омъжи и деца да ражда на 20, къде е тръгнала да учи...

Докато Даниела разправяше, че няма да домакинства, а ще има помощница. Няма все още деца, не е омъжена. Каза много ясно, че ако някой мъж не е такъв, какъвто тя го иска, няма да му обърне внимание и да го приеме с недостатъци, които не й харесват и тн...
Та, нищо общо с редпълърските драми. Други драми са това. Неделчо нещо се е объркал. А и тези теории с енергиите също не идват оттам...

# 629
А аз мисля, че Васко влезе подготвен в шоуто и първоначално играеше по скрипт. С времето все повече ще се разкрива и ще се окаже, че и той не е стока и не е там за любов.

Общи условия

Активация на акаунт