🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #10: от вторник до четвъртък, 20:00

• 113 043
  • 2 199
  •   1
Отговори
# 900
Надявам се Косара да е посетила ендокринолог след предаването. Недоумявам как никой не ѝ е обърнал внимание или поне не личи да се лекува проблемът. Не съм запозната, това обратимо ли е с лечение?

Мен от първия момент ми се струва, че има увеличена щитовидна жлеза. Даже ѝ писах в Инстаграм. Между другото, реагира супер готино. Написах ѝ, че съм ѝ градска и съм лекар, направило ми е впечатление нещо и чисто добронамерено я посъветвах да си изследва пълен щитовиден панел+ехо. Тя ми отговори, благодари ми сърдечно, каза, че няма проблем там. Извиних се, ако съм я засегнала и тя ми отговори, че изобщо не се е засегнала и ми прати сърчице. През цялото време ми писа на Вие и пишеше грамотно.

# 901
Любомира според мен тези неща, които говори - как в такъв момент би си тръгнала и т.н. не ги казва за себе си, а може би говори за това какво тя би направила на мястото на друга жена.
Със сигурност обаче Виктор пак се е издънил и спрямо нея. Днес каза нещо от сорта на: Снощи беше много забавно и за забавлявахме, но сега е забавно и май няма да се забавляваме толкова.............. хахаха
Косара сякаш бяга от Васил - струва ми се, че нещо физически я отблъсква. На мен не ми изглежда неприятен Васил, но тя си знае - може е бил пиян и с неприятен дъх на първата целувка например. Дано той смени избора си, защото вече ми омръзна да я гледам нея на срещи.

# 902
Само на мен ли не ми хареса Косара в този бански? Твърде изрязан е за нейното тяло, което не е дебело, но е някак отпуснато.

# 903
Розите ми се струва, че са 8. Косара има от срещата, а трио Злобил имат черните рози, които предполагам се броят. Значи 12 за 15 момичета.

# 904
Косара не, че е дебела, но другите момичета имат по-малки дупета Simple Smile

# 905
Косара е абсолютна ходеща скука с претенции. Много точно, проксима. Евтинко - носовото й “мда, мне, така ли”, елементарното самоизтъкване и подпитване за церемонията. Тази жена си прожектира някакви филми в главата. Обаче с Васил си отиват - и двамата са жестоки позьори. Само че на него много му се срина имиджа, че хареса такава.

Анна Мария и Силвия на басейна пак като някакви маниачки нищят Даниела. Те за Мартин не говорят толкова.

Последна редакция: ср, 16 апр 2025, 23:08 от Linda*kiss

# 906
Розите ми се струва, че са 8. Косара има от срещата, а трио Злобил имат черните рози, които предполагам се броят. Значи 12 за 15 момичета.

Алекса, Александра и евентуално Ивет/Роси.
Ако срещата с Роси е минала ок, може и да се спаси.

А си мисля, че Люба може и да говори за някаква хипотетична ситуация и да не е станало нещо кой знае какво.

# 907
Сигурна съм, че утре нещата ще излязат не баш такива, каквито ги представиха в промото.

# 908
Аз пък си мисля, че ако двете отрови Мартин и Даниела се вземат и си бият камшика от компанията, половината от конфликтите ще изчезнат и всички ще си отдъхнат. Даже ще им е по-гот без егоцентризма им. И Васил и Виктор ще се разбират добре и момичетата на Мартин ще излязат от депресията си. Ферай ще се върне при Мартина и Ана-Мария.
Кой изобщо нарочи Мартин за душата на компанията? При него всичко е да се покаже, да бъде "Алфа и Омега", освен това е грубиян и надменен простак и интригант. Даниела е някакъв тип социопат, индивидуалист и ще прегази всеки, който не се прехласва по алабализмите й.... Но се кефя, че прави алфата на маймуна!
Тези двамата са отрова на квадрат, едва ли ще липсват на някого там. На мен пък - изобщо!

# 909
Алекса, Александра и евентуално Ивет/Роси.
Ако срещата с Роси е минала ок, може и да се спаси.
И аз си мисля за тези четирите, но не изключвам и Бранимира да си ходи. На Виктор май му писва.

# 910

И някоя от Роси или Любомира ще вземе роза от срещата утре(нали това е облога), така че ще са 13 за 15 момичета и според мен ще излетят Алекса и Алекс. 🙂

# 911
Не съм чула за този облог. Но едната изгонена ще е Алекса, убедена съм в това.

# 912
На мен са ми интересни Даниела и Мартин. Превъртам срещите на Виктор, въпреки че той поне от време на време цепи мрака с нещо гениално. Докато Васил с Косара стават прекалено банални и кухи, все едно гледам тийнове, помислили се за голямата работа, че много ги разбират нещата.

# 913
По повод на коментар по-горе - да, голяма част от младото поколение изглеждат като имунизирани срещу чувства и предаването го доказва, егоцентрични, самовлюбени, повърхностни, незадържащи вниманието си за дълго върху един обект.

# 914
Няма ли най- накрая някоя да прозре, че е време да не вземе роза? Може съставът да се редуцира. Тези срещи с едни и същи момичета писват зверски.

Общи условия

Активация на акаунт