🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #10: от вторник до четвъртък, 20:00

• 113 057
  • 2 199
  •   1
Отговори
# 915
И на мен също единствено срещите на Даниела и Мартин са ми поносими. Предполагам Мартин от толкова участия се е обиграл пред камери, а Даниела не е глупава и успява да поддържа някакъв закачлив разговор. Другите са трагедия..дали от камерите се спичат, дали от друго ама направо е мъка за гледане.

# 916
Анна-Мария вместо да обсъжда Роси и Ферай как реагирали на розата на Косара, да погледне себе си в огледалото. От злоба и постоянно интриганстване е заприличала на бабите пред блока. То пък една среща беше с Васил 🤮
Гледах ги тези дни двете с тетка Косарка в ИГ, ами еднакво злобни си изглеждат и навън, направили косите, наджукили се и напред с рогата. АМ сложила коса, нагласила се на макс. Но много са ми агресивни и нападателни и двете, неслучайно така се намериха те.

# 917
Надявам се Косара да е посетила ендокринолог след предаването. Недоумявам как никой не ѝ е обърнал внимание или поне не личи да се лекува проблемът. Не съм запозната, това обратимо ли е с лечение?
Да, има много начини за лечение, често срещано е, особено в определени региони в Бг, където има по-малко Йод в околната среда/водата, ако е това, като което изглежда- уголемена щитовидна жлеза.
Може и да е от това или от поставени силиконови имплантанти в гърдите, или комбинация от двете/предразположеност.
Косара е била преди това със силиконов бюст и го е махнала. Би било полезно Косара да каже защо.

Един от страничните нежелани ефкти от поставянето на силиконови имплатнити в гърдите е предизвикването на автоимунни заболявания при жените. Много не се говори за това и информираността е важна.
Има и друг по–безопасен метод с източване на мазнини от бедра, ръце или дупе и инжектиране в гърдите.

# 918
  • София
Аз мисля, че Косара може и да се притеснява от Васил по отношение на интимните разговори, целувки и т.н. Затова и като почувства някаква вероятност от задълбочаване и млъква. Иначе за клюки, интриги с момичетата, купони и басейни няма проблем, тогава има и дар слово и знае какво и как да каже. Просто е дръвце и не умее да флиртува, а може и да мисли за имиджа си извън реала, да не се изложи пред роднини, приятели. Макар че то тия работи се мислят преди влизане в реалити, вътре вече мачът е свирен.

Това за гърдите ме изненада, тя нали каза, че няма никакви корекции, беше категорична. Явно е излъгала.

Последна редакция: чт, 17 апр 2025, 11:04 от jasmin tisane

# 919
Това за гърдите ме изненада, тя нали каза, че няма никакви корекции, беше категорична. Явно е излъгала.
Ако е махнала силикона, технически погледнато, няма корекции. Освен филърите, но те вече като че ли тях за нищо не ги броят.

# 920
Тя си каза, че първата целувка не й е харесала.

# 921
Мислех, че косата на Мартина е допълнена с екстеншън, но вчера гледах, че майка й има такава коса. Някой с по-набито око мисли ли, че има екстра коса? И за ДанитУ се чудех. И за Косара.

Последна редакция: ср, 16 апр 2025, 23:27 от dany_nik

# 922
Даниела със сигурност има екстра коса, нейната е рядка и тънка, струва ми се, че и Мартина има, за Косара не мога да преценя.

# 923
  • София
От друга страна аз съм от другата страна.

Само Косара има толкова богат речник.

# 924
Ана Мария бива ли да има такава отвратителна стойка, винаги е така разпльокана на шезлонга до басейна, чак разрезите от поставянето на имплантите се виждат ясно. А после като ги  викнаха да играят волейбол все едно мъж стана от дивана. Гледаш я слабичка, тънки крачета, а стойка и походка да бабанка с физика тип гардероб.

# 925
Надявам се, утре Мартина и Ана-Мария да изпращят черните рози в кухата лейка на Онова недоразумение и да си ходят! Със сигурност, за пореден път ще ги Убиди, щот е прост на манивела.

# 926
А те двете ‘щото са много умни. 😁

# 927
Колкото и да намирам Васил за мазен и надменен, никога не бих взела чак толкова присърце участието му. Все едно мен ме е оставил на резервната скамейка. 😂

# 928
  • софия
От срещите на Косара и Васко днешната най-ми хареса на мен.
Косара нещо се стяга покрай Васко, почва да позира и глупее. С Виктор на срещите по-добре беше, даже тя водеше разговорите и целувка на ризата имаше.....
Съгласна съм, че сякаш се пази покрай Васето - я да не се издъни, я отвън как ще изглежда....
Хареса ми и Васко по въпроса с облога, че не тръгна да се обяснява нещо. Първо на момчетата каза "направих го защото исках", после и на нея "не съжалявам и пак ще го направя".
И все пак може би трябваше да и спомене за облога. Бат Марто няма да го остави да му се размине, много го бива в сплетните, утре ще получи поне три оргазма.

На промото и аз мисля, че и Бубето и Мартина говорят хипотетично, но темата е целувката на Косара, понеже не видях синхрон на самата  Косара за утре и ми изглежда странно. Дано не си е събрала багажа.
Предпочитам да отпада миманса. Първо Алекс и ААлекса.

Роси най -накрая на среща, лелеее, светна това момиче. Моля се да покаже нещо свежо, но всъщност не го очаквам.

Не съм разбрала, че черните рози се броят и на церемонията. Мислех, че просто са за размисъл,  за да не си тръгнат веднага.

Бранито, както знаете ми е бонбонче Heart

Виктор обира овациите днес - "Марти, тренирала ли си нещо?" Joy
Разкош Joy

# 929
Вико е недодялан. Като види жена и не знае какво говори.
Даниела беше много напрягаща с тези хапливи забележки, много нагнетява положението. Ако се държи така, не я виждам да я търпи някой.

Последна редакция: чт, 17 апр 2025, 12:35 от Не се сърди, човече

Общи условия

Активация на акаунт