🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #10: от вторник до четвъртък, 20:00

• 112 990
  • 2 199
  •   1
Отговори
# 930
Ми не знам, Мартин я оставя да му скача по главата и като се знае колко е отмъстителен, тя направо си играе с огъня.
Дано наистина да си имат уговорка, защото иначе жална ѝ майка.

# 931
Косара според мен ще си тръгне на следващата церемония, а не на тази утре,защото така или иначе вече има роза. А и още не е ясна ситуацията с облога. Тя не харесва Васил, даже съм склонна да мисля,че повече харесваше Виктор,някак по-леко минаваха срещите им. Тя е жена,която може да води разговор с всеки мъж,нагажда се и добре се адаптира със ситуацията.
Ако тя си тръгне, Васил би обърнал внимание единствено на Адриана според мен,не го виждам с нито едно от другите момичета да се сближи.

# 932
  • София
Ех, тоя Виктор… Няма, няма, пък роди някой бисер 😂. Марти, тренирала ли си нещо? към Даниела - върхът! 😂 Още се хиля 😂😂😂
АМ пак Роси й е в устата - толкова злоба и завист в едно същество 😬. Как коментираха колко ще е нещастна Даниела от тази нелуксозна среща, а Дани и Бранка пристигат ухилени - смръзнаха им се усмивките, а Роси се мръщела и не се радвала на “щастието” на Косара 😜😂

На мен ми се струва, че Васил хлътва по Косара. Нея не мога да разбера - защо се дърпа? Не го ли харесва / не, че е много за харесване/ или следва книжката на Даниела - като му привлечеш вниманието, се отдръпни, за да те иска повече.😉

# 933
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Толкова злобен и токсичен човек като АМ не помня да съм срещала. Напаст и бих стояла много далече от такъв човек,който за всеки ще каже нещо злобно и заядливо.
Голямата работа АМ,а реално последна дупка на кавала и Мартин дори предпочита ескорт като Даниела пред нея самата. Laughing

Косара - много елементарна.Не й върви приказката,беден речник, срещите между нея и Васил пораждат у мен неудобство да ги гледам.Наистина не разбирам какво намира Васил у нея освен да е воден от сексуален нагон.

Промото за утре е обещаващо,но на мен ми се струва,че нещата не са така,както ни се показват.
Люба в някаква драма. Виктор си каза,че бил идиот. Мартина пак недоволна,че Даниела е пред нея....Реално погледнато - нищо ново.
Утре си мисля,че ще си тръгнат 2-те Алекси и евентуално Ивет(която между другото намирам за мега сексапилна и не разбирам как трима мъже там не я виждат! Дори я намирам за най-красивата там.)

# 934
Виктор не го харесвам и не ми се коментира, но виждам как оживява и се задвижва покрай Бранимира, която не е чак толкова лоша всъщност, приличат си по това колко лесно могат да наранят другите и не отразяват даже, но двамата са наистина сладки заедно. С Люба буба изразходва енергията, която е генерирал с Брана, награбва я,  целува я страстно и като се окопити,  схваща че тва не е, което го дърпа истински и се раздалечават.  Не е приятно да играеш втора цигулка, но реално така се случват нещата в живота, най- близката и настоятелна печели. Накрая Виктор ми се струва, че ще излезе сам.

# 935
Ивет е сексапилна, но флиртува много пошло и вулгарно, докато останалите го правят по-закачливо.

# 936
  • София
Много скучен и слаб епизод.
Но да го отдадем на махмурлука...

Васил и Косара
Косара защо беше толкова скована и в поза защита в началото на срещата на корабчето?
И за кой път моля да и се слагат субтитри. ЛичиЧи, че изказа не и е силна страна.
Но в момента се улавям, че единствено срещите между тях са ми интересни. МарЧин и Виктор отдавна не са ми интересни като образи.
Очаквано Косара получи роза. Личи си, че Васил я харесва.

Карето среща беше неловка с Бранимира и Даниела. А представям си какво щеше да е ако Любомира беше вместо Бранимира.
Мартин и Виктор щяха да са си по-добре сами.

Не съм учуден от държането на Бранимира. Тя не желае да играе по свирката на Виктор, който лъже всички и единствената му цел е да стане известен. И правилно. Жената не иска да е параван...

Мартин и Даниела не ми се коментират.

Ферайче, теб специално Васил много бързо те прецени. Единствената причина да си все още във формата е протекцията на Даниела, която не знам, сестра ли е на Ники Николов, че завалията е изградил целия си сезон върху тази толкова елементарна и фалшива личност.

# 937
  • София
На всичките срещи на Васил и Косара ми иде да си пробия тъпанчетата. То пък да не можеш 2 думи на кръст да кажеш, егати младото поколение! Толкова е семпла и ограничена милата, с 200 думи в речника и всичките с насоченост към възхвала на собствения "Аз". Интересите й също са всичките в тази посока. Не чух нещо друго да я вълнува, пали, да знае и да сподели нещо интересно.
Чудя се Васил след всичките тези претенции какво толкова й харесва? Компанията й е убийствено скучна. На негово място щях да съм умряла от досада още на 10-тата минута и то щеше да е толкова късно само защото съм възпитана да давам шанс и съм много търпелива.
Едни чисто голи претенции е това момиче и нищо повече. Празно и дрънчащо отвътре на най-важните места. Направо ми става тъжно като гледам колко безсъдържателни са някои. И то съвсем млади хора, на прага на живота, както се казва.

Виктор от време на време има доста свежи попадения.

# 938
Ами той Васил не ѝ издържа на Косара. Добре, че има камери, иначе щеше още на лодката да я награби. Тя е вътрешно недоволна, че той толкова бавно върви с диалога, пък толкова бързо напира за целувки. Обаче с тоя речников запас (може би и умствен капацитет) не може да го изрази и си седи такава - леко дръпната, щото пък го харесва, да не го отблъсне съвсем 😃 Голям смях.

# 939

Зловещи белези има Ана М от поставянето на имплантанти и не ги крие. Така ли са видни белезите по принцип,  знаете ли? Или скоро е била операцията?

Последна редакция: чт, 17 апр 2025, 06:43 от dany_nik

# 940
  • Бургас
Наистина по-умните хора са по-сдържани, но комуникативност и разговорливост са отделни качества, независещи от умствения капацитет и прочетени книги, социализацията или ти идва от вътре или не, всички познаваме хора, които са приказливи, лесно правят контакти, много социални, но не блестят с интелект, говорят празни приказки, но успяват да водят диалог с всеки и са харесвани…ето Данка ни дипломи, ни прочетени книги, но успява да води разговори с едни и същи клишета и  манипулации, а Бранка като си мълчи е борсук….

# 941
# 942
Не виждам нито една вътре, която да е сдържана от възпитание и интелигентност. Косара пред момчетата се държи като тъпа украса, а пред момичетата - като тъпа селяндурка. Никакви комуникационни умения. Даниела ако не говори постоянно простотии колко е важно да я глезят и не заплашва постоянно какво ще се случело, ако Мартин не я слуша, би била много приятна компания за комуникация. Гласът ѝ е нежен, има бърза и гладка мисъл, не вика, държи се уравновесено и има много приятен тембър. За съжаление е тръгнала в посока, която зачертава тези приятни черти и насочва вниманието към меркантилността, с която се гордее.

# 943
Не съм чула за този облог. Но едната изгонена ще е Алекса, убедена съм в това.
И аз мисля така. Изобщо не я дават..все едно я няма. Никаква линия там не се е получила която да разработят. За това каквото и е имало заснето...е изрязано с голямата ножица.

# 944
Косара според мен ще си тръгне на следващата церемония, а не на тази утре,защото така или иначе вече има роза. А и още не е ясна ситуацията с облога. Тя не харесва Васил, даже съм склонна да мисля,че повече харесваше Виктор,някак по-леко минаваха срещите им. Тя е жена,която може да води разговор с всеки мъж,нагажда се и добре се адаптира със ситуацията.
Ако тя си тръгне, Васил би обърнал внимание единствено на Адриана според мен,не го виждам с нито едно от другите момичета да се сближи.
Косара категорично НЕ може да се нагоди към умен мъж. Тя си е за някоя дискотечна батка или някое смотано момче, което да мисли, че е ударило джакпота.

Ефектният й външен вид й дава две безплатни обиколки - умен и качествен мъж би се преструвал от чист нагон. И след секса няма следващо. Тя не е интригуваща жена. Дооооста е банална. Общата й култура никаква я няма, а в прословутите срещи върти точно 5 реплики. И с това мякане…

Общи условия

Активация на акаунт