🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #10: от вторник до четвъртък, 20:00

• 112 453
  • 2 199
  •   1
Отговори
# 1 035
Интересното е, че Мартина е 1 г по-голяма от Даниела, а изглежда все едно е на 25 години. А Даниела пък изглежда, като жена, близо до 40-те. И двете са се пипали, обаче като застанат една до друга, все едно имат едно десетилетие + разлика във възрастта.
Аз съм убедена, че Даниела не е на 32. То не е само от корекциите, кожата и изглежда по-стара, вече има бръчки под очите, тялото и не е на 32 годишна нераждала жена. Визуално изглежда на 40+, а застане ли до Ферай, още по-възрастна. Мартина ми изглежда на около 36, но при нея идва от кубиците и интервенциите по лицето.

Даниела и Ферай една до друга изглеждат, като майка и дъщеря.

п.п. Ферай е копие на една моя позната. Ама буквално са 1:1 - в лице, в тяло, дори в начин на говорене. Само без диалекта. Моята позната, обаче е на 36 години, с 2 деца и има същата фигура, като на Ферай.

# 1 036
  • Обран бостан ;)
А Виктор и Любомира?
Скрит текст:
Да, да, знам, там е въпрос на дефицити и от двете страни.
И да, тук мъжът "си взима", както правилно отбеляза Косара, но само защото са в Ергенът или поне такава е концепцията на предаването.

Не разбирате от жени и т'ва е Sunglasses

# 1 037
  • Бургас
Моята класация по външен вид:
Ива
Косара
Йоана
Останалите ги разделям в две категории:
Невзрачни и Тунинговани.

# 1 038
А Виктор и Любомира?
Скрит текст:
Да, да, знам, там е въпрос на дефицити и от двете страни.
И да, тук мъжът "си взима", както правилно отбеляза Косара, но само защото са в Ергенът или поне такава е концепцията на предаването.

Не разбирате от жени и т'ва е Sunglasses
Важното е, че Виктор разбира. Bowtie

За мен Елвира имаше тооолкова празен поглед и туповата хилене , че физическите и данни минаха на втори или трети план.😬
Да, моето усещане е същото, затова се въздържах да коментирам хубостта й, която всъщност е факт.

# 1 039

Грубо казано, ако ще говорим за опънати панталони, за сега най-опънат е панталона на Васил, когато е около Косара.

Точно! 😀😀 Той сам си каза, че едва се сдържа да не я метне там на дека, горкия.
Публикували сте и зодиите им дори!  Видях, че техните съвпадат, никак не се изненадвам, затова Косара се оказа много смела дори, само малко се поспече.
Който го е зяпал Овен по тоя начин, както Васил нея, само той си знае как се издържа на това чудо. Случвало ми се е, аз се отдалечих, а се имам за смела 😂😂 Много са хубави и двамата!
И като разгледах зодиите, никак не се изненадах, че безгръбначно рибоче, като Викито,  се е нататрузило право в рогите на две телкини, както и никак не се изненадвам, че и двете му се кефят и точно те, са две от три, останали кандидатки за сърцето му, късмет им желая, те здрави нерви си имат. Аз него го превъртах в началото, започнах по-малко да го превъртам, когато влезе Васил, знаех си, че ще му обере момите на момента и може би Викито, от немай къде, ще трябва да се преориентира и той. Васил много му помогна и улесни, той сам решения не би могъл да вземе, ако и животът му да зависеше от това.

# 1 040
  • София
Според мен и Васил, и Косара изпитват привличане, а са и хубава двойка.
Не видях отпуснато тяло при Косара, нито лоши пропорции, хубаво момиче е. Но разговори не може да води, да, има какво да се желае.
Обаче определено те си бяха ок и с диалога, и с прекарването на срещата, възмущението си остава само за нас тук.

А на Мартин панталона му е най-опънат, когато има парти, много алкохол и много мацки около него. Без значение какви - то след 2-тата бутилка шампанско всички му се виждат красиви

Шшшт. Тихо , че Даниела ни чете и освен на палатка, ще го сложи на сух режим . Wink
Хахах, да, тя е много спечена, очертала си го е с тебешир и не може никоя да припари до него, нито му е позволено да се забавлява. Закани му се и алкохола да му спре, направо ужасен ужасон, явно въприема мъжа като куче за дресировка и касичка за пари. Не знам как Мартин още си я иска, тя е ходещ фелдфебел.

За Виктор и неговите жени някой много правилно се изказа, че той всъщност иска Бранка, но като не я получава и си изкарва натрупаното напрежение с Любка, нацелува я и се успокои временно. От ден първи смятам, че не харесва особено Любка просто тя му се поднесе някак естествено и сега няма да пропуска, я. Тя е просто заместител. Но ми е жал за нея, защото си е повярвала и мисли, че той наистина има чувства.
И трудно бих преживяла намека за къпането, не знам тя как го подмина това ей така.
Виктор е голям шемет, поредна изцепка с Даниела, как я нарече "Марти", невероятен е.

# 1 041
Общо взето , харесвам вкуса на Мартин към жени. Хубавите жени(не казвам съвършени ) в този сезон за мен са- Даниела (не мога да проумея дори защо я виждат грозна), Ива (любимата ми визия , сладникава блондинка)Косара (чисто само визуално ) , Йоана , Бранимира , Мартина
Забравих Елвира

# 1 042
Има момичета, които са сладки, но чак красиви и то три не знам дали мога да изредя. Всички имат по някакъв недостатък или твърде много корекции. Може би Адриана, но както казаха е невзрачна. Йоана неоспоримо, но има доста корекции за 20г. Косара, въпреки че е бая подпухнала. За всяка има по едно “но” за някои даже повече 😀 Елвира забравих май даже я слагам на мястото на Адриана.

Топ 3 най- непривлекателни:
Бранимира, излъчва отегчение към всичко и всички.
Любомира ми е грубовата, а и тези торбички…
Диана

Даниела носа и скулите я загрозяват, иначе има излъчване.

# 1 043
  • София
Никаква изненада при избора на жени за срещи. Ана Мария пак е злобна, но това е естествената и природа. Мартина, въпреки, че се раздаде на партито от душа и сърце, пак остана да търка дивани и шезлонги с дружките си във вилата. Освен за общи срещи с хумористични цели за друго не стават. Адриана за каква любов бълнува, милата, чак фисософски анализи взе да прави? Васил няма интерес към нея отдавна.

Разговорите между Косара и Васил много тегави на тези, иначе, приятни местенца за срещи! Добре, че скочиха във водата, та Косара малко да се усмихне. Много е стегната с Васил.

Лапсуса на Виктор беше най-якото от двойната среща, хахахха! Joy Joy Joy Както ядях, щях да се задавя от смях! Тя и Даниела май се задави от смях. Много смешно се получи.

Радвам се, че днес ще има розораздаване и се надявам всички, които се заканиха, че търпението им е изчерпано и са разочаровани и т. н. да не се отметнат и наистина да си изпълнят заканите.

# 1 044
Искам да видя поне някаква интрига, колебание и тн. за избора на жена… Мартин целуна мижаво Мартина и това беше.
Извинявайте, ама от 20 момичета наистина ли всеки от тях хареса една само? То голям избор, голямо нещо. Месец са там и на Косара й било прибързано…
Очаквах по-интересно развитие, че той дори първия ерген Виктор ги целува повече.
В хелса станаха сума и двойки, тук вбсолютно мижав интерес. Нямат дар слово, някои и на визия са абсолютно обикновени и безлични. Вярно, че такива са на улицата, но за подобно шоЛо исках да видя нещо по-специално.

# 1 045
Хубавите жени(не казвам съвършени ) в този сезон за мен са- Даниела (не мога да проумея дори защо я виждат грозна),

Аз пък не проумявам кое хубаво виждаш в нея, моля те дай пример със снимков материал . Защото на мен тя ми е непросто нехубава, а направо неприятна.  Човек може да не е красив , но да има чар. Тя няма нищо , за мен де, а гледам и за повечето хора.

# 1 046
На мен ако някой след целувка ми каже: "Доволна ли си?", ще сме дотам, даже няма да довърша и срещата.

# 1 047
  • Обран бостан ;)
На мен ако някой след целувка ми каже: "Доволна ли си?", ще сме дотам, даже няма да довърша и срещата.

Демек ще скочиш във водата и ще плуваш до брега ?

Това искам да го видя Trollface

# 1 048
От момичетата най-красиви според мен са Ивет, Синтия и Ферай. Ивет не ми в пошла, възхищавам се на нейното спокойствие. Според мен Роси е най-елегантната, а Бранимира е сладурана. Даниела не ме дразни, говори глупости, но не изглежда злобна в шоуто. Ако не беше прекалила с корекциите, щеше да е супер красива като сестра си. Когато говори с Ферай, можете да се види нейната нежност, сякаш е по-голямата й сестра, тя не изглежда да се преструва.Мартина изглежда на повече от 33, поне на 40, а тези вечно надути балони не са естетически приемливи. Ана Маруя, Косара и Любомира се борят за наградата за най-голямата злобарка на сезона.
От мъжете мога да кажа, че Васил е направо отвратителен. А Виктор редовно ме потриса с глупостите, които излизат от устата му. Мартин има неизживяна младост и няма да се успокои скоро.

# 1 049
По време на епизода снощи тъкмо се хванах как мисля, че Ферай ми е много красива Joy Не знам преди защо не мислех така - дали просто сега свикнах с носа ѝ и не ми пречи или заради нещо друго, но за мен в момента тя ми е най-красива. Всъщност в анфас и носа ѝ изглежда сладък.

А, Мартина ми изглежда на 40+. Особено, когато плачеше на видеото от майка ѝ.

Общи условия

Активация на акаунт