🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #10: от вторник до четвъртък, 20:00

• 112 384
  • 2 199
  •   1
Отговори
# 1 440
  • София
Аз да питам - Защо Косара си е мислила, че Роси няма да получи роза?
Нямаше шанс Росито на волейбола - Мартин я “прецака” 😂
А на срещата след играта Роси беше сред вражеска среда - Мартина, АМ и Бранимира 😉

# 1 441
  • # супернатурална #
На Роси и трябва някой книжен плъх, офис мишок, софтуерен инженер Grinning с който да се разчупят заедно. Разбирам ступора, в който е изпаднала, че набеденият за умен Васил показва влечение към Косара. Дори и външно (за мен) Росица я превъзхожда. А по отношение на общуването-колкото и да е зле Роси, "разговорите" с Косара са живите мъртви. Ако някой може да бъде припознат в писанията на нелка 123, това е Росица. И е чела, и е видяла нещо повече от старозагорските и казахстанските чалготеки.

Бранимира беше много красива вчера. Много зависи как се гримира. Ама разбирам защо Викито е лапнал по нея.
С 1мм кит по лицето, дори така е много далеч от красива, аз по-грозна от нея не виждам там, както и с по-отвратителен характер.

Виксъне, ти ли си? Най-после ти светна, че не те харесва? Grinning

# 1 442
Аз мечтая за изглеждам като Росица,защото тялото ми е далеч от перфектно. Като цяло самата тя нямаше кой знае каква роля в сезона, а ние тук я разкостихме. Но аз съм с положително мнение за външността й,но не и за държанието й.
То, колкото и да се самохаресва човек, все нещо си намира, което да иска да е по-добре. Особено днес, когато интернет ни залива с мацки, показващи убийствени тела.

Но точно като гледам телата на такива като Роси и другите ергенки, разбирам колко смешни и глупави са моите самокритики и колко благодарна всъщност трябва да бъда за фигурата си.

# 1 443
Мартина винаги носи тоалети, с които да подчертае, по-точно да изсипе силиконовите си форми. От друга страна на дансинга е огнена мацка, като че се снима в рапърски клип. При този тип сластни танци идва асоциация с професионално изпълнение за отбрани клиенти. После защо я третирали като сексуален обект.

# 1 444
Бранимира, та Бранимира. Що не си ходела? Поне участва в това реалити. Преди нея за изгонване има статистки, Александра например. Силвия е напълно излишна, на Синтия и без това не й дават ефирно време, може и нея да запратят обратно към дома. Бранимира трудно борави с думите, скучна и безинтересна е и тя, но си има роля и  я играе, доколкото колкото жегата, влагата, закъснелият цикъл и досадата й от Виктор й позволят Simple Smile
Опитвам се да разбера защо Виктор е толкова непривлекателен. Един от неговите недостатъци е, че му липсва обраност. Жестовете му са преекспонирани, усмивката - широко озъбена, репликите и интонацията, с която ги произнася са помпозни, танците му в комбинация с физиономиите, които прави, са нелепи. Мартин печели искрените ми симпатии, ако го е взел за приятел след предаването. Това момче има нужда да бъде приемано и харесвано, а това за мен граничи с невъзможното.

Виктор има нужда от стабилен сексуален партньор и сигурност. Мисля, че е много добър по душа, неговата драма е, че е бил безцеремонно отхвърлен от бившата си приятелка, която явно много е обичал, та чак пръстен да й направи сам (предполагам, че е нямал пари да й купи годежен пръстен). Смятам, че е подтиснат, поради липса на финансови възможности, а това за един мъж е много определящо. Той може би е започнал да се чувства като лузър, защото не може поне за сега, да постигне висок стандарт на живот. Наистина има нужда от жена, която да го вкара в пътя и заедно да изградят стабилно бъдеще. Не виждам как това може да стане в този сезон на Ергена.

# 1 445
Да и аз бих искала да видя това тяло... защото на Роси й няма абсолютно нищо!

# 1 446
  • # супернатурална #
Според мен Виктор има кинти, както и техните, но и той не е останал без някакви прилични доходи. Просто е стиснат, или по-скоро егоистично насочен. И аз бих върнала пръстен-самоделка, особено ако мотивът е, ще няма пари. Не говоря непременно за диаманти, но ако спести от две-три излизания по баровете, ще има за една люспа. Приоритети, сър.

Последна редакция: пт, 18 апр 2025, 10:18 от Г. Краули

# 1 447
Бранимира беше много красива вчера. Много зависи как се гримира. Ама разбирам защо Викито е лапнал по нея.
Бранимира  се гримира винаги по един и същи начин.
Изобщо предаването сгреши, че не си взе костюми и професионален гримьор, фризьор. Роклите как да е, но прически хубави не видяхме.

# 1 448
Ох, айде, покаже ни го вече това твое тЕло, дето е по-хубаво от на Роси, с по-готин задник от на Даниела и да свършва вече тая мъка (твоята) Grinning

Но точно като гледам телата на такива като Роси и другите ергенки, разбирам колко смешни и глупави са моите самокритики и колко благодарна всъщност трябва да бъда за фигурата си.
Ще се покажа, ама друг път Wink

Не се самозалъгвай, мъката избощо не е моя Grinning Но разбирам, че отстрани подобни коментари дразнят определен тип жени, разбираемо Simple Smile

# 1 449
Роси няма талия! Никаква!
Иначе краката са трепач.
Това е мъжка структура. Някои мъже я харесват..тази фигура тип ябълка.
Ама все си мисля че тип круша-с ясно изразено кръстче...е далеч по-женствена и съблазнителна. Simple Smile

Сноу..комплекс не избивам. Почитатели си имам. Мъж също. Талия тоже Joy

# 1 450
Не нападайте Бранито, моля. Ако не беше тя, нямаше да видим Виктор в целия му блясък. А и момичето си е хубаво, висока и стегната фигура, сладко личице.
Васил все по-нелепо се държи, вчера на волейбола грам внимание не обърна на Роси. Не знам дали Мартина е сексуален обект за Мартин, но Косара за Васил определено е. Чак ми става жал за нея, защото тя май наистина го хареса. Не съм сигурна, че се усеща, обаче, защото с това ниско IQ може и да е объркала мераците му с влюбване.
Подобно на едно предишно мнение, аз също мисля, че за Васил най-подходяща е Ферай, той е леко дървен, тя е забавна. Вчера много се смях с Васята, сладко звучи, а и той някак се оживява до нея.
Вчера осъзнах, че Данчето и Мартин са един за друг. Мартина беше много смешна как ревнуваше и злобееше в стаята за гримиране. Стоя, обаче, там до края, сигурно си мислеше, че на Мартин ще му трепне нещо.
Ана-Мария продължава да ми води класацията по най-неприятен персонаж този сезон.

# 1 451
  • Пловдив
Бранимира е сладка, като кисел лимон. Това момиче има някакъв бъг и не е в потенето, закъсняването на цикъла и т.н.

# 1 452
  • София
На мен ми е тъпо, че се дават съвети - трябва да тренира, да си крие еди кое си и тн. Няма идеални хора, и да - Роси не е с идеално тяло, след години ще трупне на коремче. И го казвам като жена с такъв проблем. Ама голям праз - не сме родени за модели всички. Пам я забравихме май, или поне бодипозитива.
Както и преди съм казвала - Бранимира я разбирам. Има и защо да се държи така с него, ако знае за целувката пък съвсем.

# 1 453
Това със самоделно направеният пръстен от Виктор говори за големи отклонения в отглеждането му. По някаква причина е решил, че момичето, за което е била предназначена халката, ще оцени средновековният елемент на творението.
Момчето определено не е имал подходящи модели на поведение в детството си.

# 1 454
На мен ми е тъпо, че се дават съвети - трябва да тренира, да си крие еди кое си и тн. Няма идеални хора, и да - Роси не е с идеално тяло, след години ще трупне на коремче. И го казвам като жена с такъв проблем. Ама голям праз - не сме родени за модели всички. Пам я забравихме май, или поне бодипозитива.
Както и преди съм казвала - Бранимира я разбирам. Има и защо да се държи така с него, ако знае за целувката пък съвсем.
Много вероятно е да знае, те са си приятелки с Любомира, а и там винаги има някой от продукцията, който да им подхвърли информация. Все пак, тази целувка не се е случила насаме, а пред хора, които ги снимат.

Общи условия

Активация на акаунт