🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #10: от вторник до четвъртък, 20:00

• 112 379
  • 2 199
  •   1
Отговори
# 1 425
Аз понеже гледам предаването на запис и разговорите с Ферай винаги ги превъртам,защото просто не мога да я разбера какво говори, но това с Васята беше върхът,звучи много просташки.
Огромна загуба, напоследък нейните моменти ги гледам по 3-4 пъти. Любимият ми образ този сезон, особено като насреща е дървото Васил.

# 1 426
  • София
Може ли някой да разкаже какво е това с къпането и Любомира? Тя не се къпе ли? Няколко пъти виждам коментари за това тук.

# 1 427
На Роси тялото и е от този типаж без талия, тесен таз, а широк горен кокъл, дълги и тънки крака. След години ще има склонност и за паласки, този тип тела са с тези слаби страни и тялото започва да изглежда като ябълка.

Да, за съжаление нищо не може да направи по въпроса. С подходящи дрехи няма да си личи изобщо. Повечето хора имат някакви специфики на фигурата, но там по бански много личи и почвам да си обяснявам защо нито един от ергените не проявява по-голям интерес към нея- там всички момичета са по бански и повече грабват окото.

# 1 428
За всяка и всеки има нещо хубаво и лошо, но аз за Бранимира все търся нещо хубаво, но не мога да  видя, нито да намеря.
Не мога да си представя, че може да съществува такова нещо, ако беше стара мома на 50+ някак щеше да е по-разбираемо.
Това е чисто наказание, не знам как живее живота си, но най-вероятно тежко!

А робота Васил не знам как все още някои го харесват.
С която и да е и каквото и да говорят, като в повечето случаи само жените говорят, от него на 90% се чува от време на време с безизразна физиономия и стойка глътнал бастун.

- Да, така е.
- да, съгласен съм с теб
-точно така, правилно и други подобни.

Последна редакция: пт, 18 апр 2025, 09:46 от Alexslav

# 1 429
Може ли някой да разкаже какво е това с къпането и Любомира? Тя не се къпе ли? Няколко пъти виждам коментари за това тук.
Когато бяха на двойната среща с Мартин и Дани. Дани си взела душ преди масажа, пък Люба така легнала да я масажира Вико. И той беше много възмутен. 😂😂😂

# 1 430
Сигурно Косара е чела книгата на Джейн Остин. Sob – проблемът ѝ е, че дори да чете, не ѝ личи.
Интересите ѝ се свеждат до това как да си рекламира бизнесчето. Най-вече целта ѝ е да покаже качества на подходяща за милионер съпруга. Само да смени менюто за закуска – пържените филии са демоде.

Да не забравяме основното правило на реалити форматите: Колкото по-дълго се задържиш на екран, толкова по-разпознаваем ставаш. Целта на всяка една там е да я гледаме в колкото може повече епизоди. Бранимира се лута между златната възможност да се заяви сред популярните и отвращението към Виктор. Имам чувството, че се чуди дали известността си заслужава да допусне Виктор по-близо до себе си, като от действията ѝ личи, че не е готова на такава жертва.

# 1 431

При срещата,на която ергените им правиха масажи, Даниела се е изкъпала преди масажа и Виктор го изтъкна,че му е направило много добро впечатление.

# 1 432
Сигурно Косара е чела книгата на Джейн Остин. Sob – проблемът ѝ е, че дори да чете, не ѝ личи.
Интересите ѝ се свеждат до това как да си рекламира бизнесчето. Най-вече целта ѝ е да покаже качества на подходяща за милионер съпруга. Само да смени менюто за закуска – пържените филии са демоде.

Да не забравяме основното правило на реалити форматите: Колкото по-дълго се задържиш на екран, толкова по-разпознаваем ставаш. Целта на всяка една там е да я гледаме в колкото може повече епизоди. Бранимира се лута между златната възможност да се заяви сред популярните и отвращението към Виктор. Имам чувството, че се чуди дали известността си заслужава да допусне Виктор по-близо до себе си, като от действията ѝ личи, че не е готова на такава жертва.
Най-много ми хареса как се изтъкна, че може за година да направи един мъж милионер. Ами да направи себе си милионер. Ааа, или тя има предвид от милиардер да стане милионер. 😂😂😂

# 1 433
Чак не мога да повярвам, че го казвам, но Даниела ми е чак симпатична напоследък. Държи се на ниво.
Мразя определението селска пръчка, но досега не бях и виждала жена, на която да и лепне. А в този сезон Косара натам се е засилила. Меканйето, интригите, превземките, самочувствие без покритие, невъзможността да води разговор. Ана Мария не е много по-различна, но поне има повече акъл. Мартина е свежа и добрчика и позитивна, ама сама си се рекламира като сексуален обект и не може да избяга от това. Силвия само се излага с участието си. Това от жена с деца, които я гледат, ми е неразбираемо. Поне в това с Мартин си пасват.
Ферай иска да е мини Даниела, но е много далече от нея и като се опитва да я копира и да говори само и лъсва простотията. Любомира все в скандала и тя. По-скоро тя е една пред Виктор, а друга в къщата.
Клаудия ме кефи. Такава жена му трябва на Виктор, но той на нея не. Никакво самоуважение няма този мъж. Колко по-ясно трябва да покаже Бранимира, че изобщо не то харесва? А тя пък все се държи все едно целият свят и е крив. Ако се чувства толкова зле в Шри Ланка, никой не я държи насила там.
На Адриана също симпатизирам. Роси е свястно момиче, което абсолютно не е за този формат. Синтия много ми харесва. Александра всеки път се чудя защо и дават роза, като сякаш никой не я забелязва.

# 1 434
  • # супернатурална #
Гледам със закъснение. Да бе, да! Мартина имала уважение към хората и не би постъпила като Мартин. Кажи си, че би дала всичко да си на мястото на Даниела, когато я гримраше. Много интимно и еротично действие е, разбирам я защо е бясна, но замазва  причината. Иначе на волейбола беше сладка и игрива, на церемоноята-пошла и евтинееща. Тази рокля би отивала само на малки и стегнати гърди. Ивет, Роси, Александра. .
Брани има пълното право да си изживее почивката и емоциите, все пак не и реват децата в България. Евала, че не се напълва да му се хареса или да имитира интерес, за да я удължи. Нито го играе приятел-съгледвач.
Бих искала да кажа, че Ивет и Алекса ще ми липсват, но те не разгърната потенциала си. Според мен ги примързя, защото никой от тримата не си струва (за тях). Ако Мартин беше истински играч, а не влюбчив баламурник, можеше да извлече много и от двете. Ивет е скрита лимонка, Алекса-тиктакаща бомба. Чак ме е яд на Даниела, че  толкова рано отвя конкуренцията. Ако Ивет и Алекса  бяха "резервите" на Мартин, вместо нелепата АМ, баналната Мартина и напълно излишната Силвия, щеше да стане много по-интересно.
По повод Косара да цитирам класика: "Ако нещо изглежда като патка, движи се като патка, кряка като патка и е жълто, то най-вероятно е патка". Ако ще и три пъти да е чело "Птиците..."

# 1 435
Бранимира беше много красива вчера. Много зависи как се гримира. Ама разбирам защо Викито е лапнал по нея.

# 1 436
На Роси тялото и е от този типаж без талия, тесен таз, а широк горен кокъл, дълги и тънки крака. След години ще има склонност и за паласки, този тип тела са с тези слаби страни и тялото започва да изглежда като ябълка.

Да, за съжаление нищо не може да направи по въпроса. С подходящи дрехи няма да си личи изобщо. Повечето хора имат някакви специфики на фигурата, но там по бански много личи и почвам да си обяснявам защо нито един от ергените не проявява по-голям интерес към нея- там всички момичета са по бански и повече грабват окото.
Ивет беше с най-хубавото тяло и пак никой не ѝ обръщаше внимание. Косара пък особено напоследък има доста кусури на фигурата и доскоро трима мъже ѝ даваха рози. Само за Марто най-важна е физиката, за останалите там (а и повечето мъже на планетата), не е важно да изглеждат като модел на Виктория'с сикрет и да са безупречни.
Роси наистина не се облича подходящо, но не защото си подчертава някакви черти, които не се вписват в представите за съвършенство, а защото НЕ си подчертава краката. Ако пак бяха с гардероб ви гарантирам, че тя щеше да е само с къси рокли или огромни цепки.

# 1 437
Аутфитчето за волейбола на Марти беше сладко. Не толкова пошло както почти всичко, което носи.

Последна редакция: пт, 18 апр 2025, 09:46 от Alucard

# 1 438
Да, май накрая Виктор ще си тръгне с кака Мартина. Нали долната й граница е 25 👌😏
Кака Мартина най-много да му прочете приказка за лека нощ и да му загаси лампата.

А, оставете тази работа. Виктор е доста гъвкав в кръста, съдейки от танците, които показва и със сигурност може да даде доста на една жена, стига да знае как. А какъв по-добър учител от Марти (той мисли за нея, както видяхме на срещата между него, Роси, Мартин и Даниела). Фройд би казал, че Виктор не случайно обърка Даниела с Марти. Wink Освен ако...не мисли за Мартин де, обаче не ми се иска да го вярвам.

# 1 439
Интересното е, че Мартина е 1 г по-голяма от Даниела, а изглежда все едно е на 25 години. А Даниела пък изглежда, като жена, близо до 40-те. И двете са се пипали, обаче като застанат една до друга, все едно имат едно десетилетие + разлика във възрастта.

Мартина да изглежда на 25?

Моля ви се, изглежда си на 35+, предобрила яко с филъри, екстеншъни, силикон и други поправки.

Нито в тялото е нещо уау, нито като излъчване, поредната дискотечна дива, която се прави на хрисима и добра, ама от 20 години си живее един и същ живот на гребена на купона и безуспешно търси при кого да се пласира (но с условието да е с дебел портфейл).

Всеки един от разговорите й с Мартин е комичен, нито може да се изказва, нито да говори нещо смислено, киска се като ученичка и ръси глупости, които в повечето случаи са с някакъв сексуален оттенък.

Нямам нищо против Мартина, но ако не промени нещо в себе си (като държание и обличане) никога няма да излезе от образа на жена, с която всеки иска да се забавлява, но не и да има сериозни отношения.

Общи условия

Активация на акаунт