🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #10: от вторник до четвъртък, 20:00

• 112 491
  • 2 199
  •   1
Отговори
# 1 800
  • София
Това прилича на филм за тинейджърки:
Една кралица-майка, няколко придворни дами и другите гравитират около тях, за да не бъдат нарочени. А те тормозят зубърки, момичета в неравностойно положение и тези, на които ме им пука 😉

# 1 801
Вие много ги окултурихте с тия придворни сравнения.

Тези са по-скоро тройкаджийките, които пушат като комин зад даскалото, сравняват си пластмасовия маникюр, говорят за марки и навлизат бързо в “зрелостта” с любовни драми и разменени гаджета.

Последна редакция: нд, 20 апр 2025, 08:56 от Linda*kiss

# 1 802
Интересното е, че Мартина е 1 г по-голяма от Даниела, а изглежда все едно е на 25 години. А Даниела пък изглежда, като жена, близо до 40-те. И двете са се пипали, обаче като застанат една до друга, все едно имат едно десетилетие + разлика във възрастта.
Аз съм убедена, че Даниела не е на 32. То не е само от корекциите, кожата и изглежда по-стара, вече има бръчки под очите, тялото и не е на 32 годишна нераждала жена. Визуално изглежда на 40+, а застане ли до Ферай, още по-възрастна. Мартина ми изглежда на около 36, но при нея идва от кубиците и интервенциите по лицето.

Даниела и Ферай една до друга изглеждат, като майка и дъщеря.

п.п. Ферай е копие на една моя позната. Ама буквално са 1:1 - в лице, в тяло, дори в начин на говорене. Само без диалекта. Моята позната, обаче е на 36 години, с 2 деца и има същата фигура, като на Ферай.
Еееее не, не ги споменавай моля такива неща, че са способни да ме бутнат over the edge😅и аз съм на 37 с две деца малки и всеки път като седна да гледам този сезон на нераждали, 25 годишни и ставам да кажем меланхолична по отношение на фигурата ми и как тя никога вече няма да е същата. Ето такива като Ферай и като твоята приятелка мътят водата само😂
Чудя се, такива жени като Даниела, Мартина, Ана-Мария дето са заложили на силикон, да поддържат слабо тяло(при коя по-стегнато, при коя не чак толкова, но слабо все пак) как ли ще изглеждат тези тела след 10 години и след едно едни, две, три деца? Как изобщо ще го докарат до същия вид, който да успява да ги “продаде” да кажем като продукт на пазара? Защото, ако изобщо поискат да се задомят и поискат деца, мъжете, които ще изберат най-вероятно ще изискват пожизнено опаковката да е същата, която са закупили първоначално.

Последна редакция: нд, 20 апр 2025, 09:36 от TerraEK

# 1 803
Наистина подкастът с Ивет беше доста интересен, защото най-накрая имаше участничка, която си казва нещата открито и без да е политкоректна, изненада ме Ивет. Съжалявам, че Неделчо не присъства, защото той задава по-щекотливи въпроси и е по-обективен, докато Туджаров си го приемам за част от продукцията. Сигурна съм, че ще гостува и при Любо Жечев и там ще излязат още истини.

# 1 804
С достатъчно пари всеки може да поддържа такава фигура дори и без спорт. Grinning

# 1 805
Даниела и Ферай една до друга изглеждат, като майка и дъщеря.

п.п. Ферай е копие на една моя позната. Ама буквално са 1:1 - в лице, в тяло, дори в начин на говорене. Само без диалекта. Моята позната, обаче е на 36 години, с 2 деца и има същата фигура, като на Ферай.
Еееее не, не ги споменавай моля такива неща, че са способни да ме бутнат over the edge😅и аз съм на 37 с две деца малки и всеки път като седна да гледам този сезон на нераждали, 25 годишни и ставам да кажем меланхолична по отношение на фигурата ми и как тя никога вече няма да е същата. Ето такива като Ферай и като твоята приятелка мътят водата само😂
Чудя се, такива жени като Даниела, Мартина, Ана-Мария дето са заложили на силикон, да поддържат слабо тяло(при коя по-стегнато, при коя не чак толкова, но слабо все пак) как ли ще изглеждат тези тела след 10 години и след едно едни, две, три деца? Как изобщо ще го докарат до същия вид, който да успява да ги “продаде” да кажем като продукт на пазара? Защото, ако изобщо поискат да се задомят и поискат деца, мъжете, които ще изберат най-вероятно ще изискват пожизнено опаковката да е същата, която са закупили първоначално.
Според мен изначално се бърка - такива жени инвестират много в корекции, но в крайна сметка това, което ги прави бръмчалки е това че се бутат на такива мъже, сексуалната им готовност, липсата на достойнство или алтернатива, с което и амбицията да драпат и подобни. 5 кг отгоре след две деца няма да ги събори, не ги мислете така. А и не всеки дебелее с възрастта.
Отделно че мъжете, с които са, да не мислите че чак пък толкова евентуално им обръщат внимание, че да забелязват детайли дали са качили кг, ако не са +20кг. Като се облекат като пауни и са послушни, вниманието е отвлечено. Плюс това, с деца те ще използват същите оръжия като всяка жена - емоционалния натиск “помисли за децата”.

Къде е този Надкаст с Ивет? Не го намирам в ютюб.

Последна редакция: нд, 20 апр 2025, 09:48 от Linda*kiss

# 1 806
# 1 807
Мерси! Вчера гледах видеото директно след елиминаренто й, но не бях видяла Надкаста. Тенкс!

Последна редакция: нд, 20 апр 2025, 11:29 от Linda*kiss

# 1 808
Ивет е попрочела форумите и повтаря същите думи, за да се хареса на публиката.

# 1 809
Ивет е попрочела форумите и повтаря същите думи, за да се хареса на публиката.

Че то предаването беше ли започнало да се излъчва преди излизането на Ивет? Вече се обърках, след като се застъпиха началото на излъчването и снимането на сезона.

# 1 810
Ивет говори много приятно, направо ми подейства като ASMR.

# 1 811
Ивет не ми хареса в Надкаста. Не това, което каза, а начинът, по който го каза.

През цялото се усещаше изнервеност, лека озлобеност, желание за реваншизъм.

Беше с лек и светъл грим, черно поло, но този ѝ затворен скромен вид така да контрастира на образа, който тя създаде в предаването.

Каквито и интригантки и булита другите начело с Ана-Мария, Любомира и Косара да са били, надявам се тя осъзнава, че ако втората ѝ среща с Виктор не се е получила, вината е наполовина нейна, че не умее да общува и да намира правилния път към хората в различни ситуации.

Настрана случката с басейна, но тя през цялото време беше облечена твърде разголено и предизвикателно, движеше се предизвикателно, беше леко вулгарна. Това по-често отблъсква мъжете, отколкото ги привлича, особено начинът, по който тя го правеше.

# 1 812
  • # супернатурална #
Среща с Виктор не може да се получи, там момичетата не са виновни. Само ако се появи женски еквивалент на Мартин, или евентуално самия Мартин.
Ивет била вулгарна? С тия малки, стегнати, естествени гърди и то на фона на вимета, увити в парцал, или дини, прищипани с лъскави копчета?

# 1 813
На Ивет много ѝ се искаше да изиграе ролята на изкусителката, но нито един от мъжете не я отрази. 😁 Чак е малко смешно. По-добре да си беше останала загадъчна, като по време на първата среща в София.

# 1 814
Среща с Виктор не може да се получи, там момичетата не са виновни. Само ако се появи женски еквивалент на Мартин, или евентуално самия Мартин.
Ивет била вулгарна? С тия малки, стегнати, естествени гърди и то на фона на вимета, увити в парцал, или дини, прищипани с лъскави копчета?
То не е какво имаш, а как го показваш.

Общи условия

Активация на акаунт