🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #10: от вторник до четвъртък, 20:00

• 112 982
  • 2 199
  •   1
Отговори
# 1 950
Роси обикаля с доста готини хора, известни изпълнители, имаше клипчета в джет, ходи на Коачела, което е най-вървежният фестивал в момента. Не я мислете.
Както някой написа преди мен, манталитета ѝ е много по-различен от този на АМ и Мартина например. Видяла е свят, има други представи за кариера, красота и тн.. Не е нужно да те харесват всички. Хората много завиждат и си избиват злобата по всякакъв начин. И тя си има недостатъци, но определено, не е това, което я изкарват интригантките вътре. Това, което казва Ивет в подкаста се припокрива с моите впечатления като зрител.

Виктор много сбърка , че не обърна внимание на Роси, щяха да са готина двойка, като тя щеше да му се отрази много добре (и в личен , и в професионален план). Но не е стигнал момента, в който може да го разбере.

# 1 951
Виктор обърна внимание на Роси, Васил също обърна внимание на Роси…да не кажа, че и на двамата ми изглеждаше да им е сред топ фаворитките в началото. Вярно, че и двамата не са много умни, но явно има нещо, което кара мъжете да се дърпат бързо от нея.

# 1 952
Ако беше толкова напред Роси и с такива хора около нея, щеше да отиде в Шри Ланка да я правят на луда калинка от великата Коачела ли?
Ами като слушам, май тя трябваше да е главна героиня в някоя предаване, примерно момата, няма ли такова?

Пак се стига до там, че това кой какво пуска из малоумните мрежи, не означава нищо съществено за самия него.

Нито я виждам особено умна Роси, казвам го защото се пише, че Виктор и Васил не били много умни, ама тя не е по-умна от тях със сигурност.

# 1 953
Да ѝ убиели екранното време на Росица🤣Клаудия не беше ли тази,която пускаше ръчички по крачето на Виктор още на първата среща ? Пошличко.
Звиздити на Бичивиту,хах,а всъщност това е още по-слаб сезон от предния,на предните имената им вече не помня в огромен процент,с тези ще е същото.
И с тези чатове стават банални,още от първи сезон се жалваха някои какъв клюкарник е,пък махали от чатове,пък злобеели.

Последна редакция: пн, 21 апр 2025, 11:35 от Морана

# 1 954
  • София
Не знам къде и с кого обикаля Роси, но ми е трудно да си я представя да се забавлява.
Живота, който демонстрират хората в инстаграм рядко съвпада с реалния. Да, може да ходи по-хубави места, но по скоро си я представям как си качва сторито и гледа през 5 мин кой го е видял и харесал. Ако случайно някой, който трябва да я отрази пропусне, се почва с мрънкането и жалването.
изскочи ми в reels...има към 15 клипчета примерно пее в колата..., на всички е сама. Опитва се да се прави на такава, каквото не е .

# 1 955
  • Пловдив
Роси може да обикаля с най-най, на най-хубави места НО когато се неуверен и неудовлетворен, това няма особено значение. И си ѝ личи, самочувствието ѝ е критично ниско, знае, че е хубава, но това изобщо не е достатъчно да се чувства самоуверена и на мястото си. От нея поне в предаването лъха на отчаяние, униние, оглежда се като плахо животинче...това не би трябвало да е така, след като живее в разнородна среда и уж много обикаля и съответно комуникира с много хора.

# 1 956
Сигурно е много сложно да се провери какво е Коачела... или да се пита ChatGPT. Със сигурност по-сложно от това да се напишат 5 поста по темата.

Роси според мен е дразнеща на живо от онзи необясним тип - лека надменност, леко пренебрежение, но в същото време и огромна чувствителност. Затова не я харесват, а не толкова защото са различни.

# 1 957
Освен да ѝ препоръчаме на Роси да си оправи ушите, носа, устата, зъбите, ханша, задника, бюста, краката...ще трябва да се спре на баскетболисти. Самочувствието. Да изнаглее.  (Ирония)
Може пък прекалено високо самочувствие да има, затова се разочарова.
На мен най-много ми хареса изначало.
Гледам всичките подкасти обсъждащи Ергенът, чета в тредс, Х, фейсбук, тук, следвам разни странички и профили в Инстаграм, мемета....и мнозината посочиха Роси. Като визия, характер, самочувствие, без излишни интервенции..абе цял пакет. От тези вътре!
Какво стана? Защо подаде и се сдуха? Защо се разочарова толкова? Или пък първоначално се е преструвала след това се прояви истинската ѝ същност? Или пък отношението на другите вади най-лошото в нея?
Вместо да си каже: Тук има трима мъже. Само трима. Виктор е недорасъл + влачи травма от детството си + фиксиран е на Бранимира; Васил е противоречив +гледа като сова + веднага скочи на красавицата, май само външност гледа; Мартин......

# 1 958
Роси, вероятно, ще покани Ивет на гости в Америка))).
Не знам как я мислите, но Силвия има много по-голяма вероятност да откара до финала, преди нея Мартинели ще изпидуркат АМ и Мартина ( ако сами не си тръгнат, което също е много вероятно).
Виктор, ако продължава така безхаберно да се носи по вълните, ще си остане с Клаудия.
Васил и Ферай на финал - а дано, но надали...

# 1 959
Не мисля че Роси е надменна,напротив възпитана и добронамерена изглежда,както видяхме добре прие новодошлите,говореше си с Ивет не правеше никакви интриги...грешката и беше че се довери на Клаудия и всички направиха от мухата слон..нормално е да не се впише в чалга средата..

# 1 960
  • София
Да не забравяме, че момичетата с дълго време в изолация и това им се отразява на представите за нещата и хората вътре - и на злобарките, а на по-чувствителните съвсем. Да се съюзят голяма група срещу някого си е стратегия в реалити 😉 Но отвън да продължаваш да си във филма…

# 1 961
  • София
Да не забравяме, че момичетата с дълго време в изолация и това им се отразява на представите за нещата и хората вътре - и на злобарките, а на по-чувствителните съвсем. Да се съюзят голяма група срещу някого си е стратегия в реалити 😉 Но отвън да продължаваш да си във филма…
Явно доста скучен живот е било преди това или просто някой си е намерил жертви и продължава да си ги работи и извън изолацията.

Послушах още малко от интервюто и го спрях, Ивет не успя да схване логиката за митата, не искала и тя да работи много, но искала да има пасивен доход. Ех, моме... Даниела да ти подари една книга, пък можеш и да научиш нещо от нея и да постигнеш целите си. С това честно казано ми се сринаха представите за нея, както и с паразитните думи, които има.

Роси на първата им среща с Виктор ми се стори много нахакана, пък после ни я представиха в друга светлина - дали е заради това, че Любомира имала там някакви връзки в продукцията, пък Росица я обидила.. дали е, защото си е такъв човек каквато я описвате - можем само да гадаем.

За Мартина се надявах още миналата седмица да откаже роза и да си тръгне, да видим дали ще го направи - просто е безсмислено да се седи там, предвид къде е интересът на мъжа.

Клаудия не я харесвам нито визуално, нито като характер. И пак казвам, за мен татусите, които има са безумно грозни за една жена. Ако Виктор е целуна ли нея, наистина няма вкус за жени или просто такъв излиза в предаването.

# 1 962
За Косара и драмата - баща й е загубил една дъщеря, но от друга жена, не настоящата му. Иначе тя щеше са е подарък и за майката, не само за бащата. Косара винаги натъртва че е подарък само за таткото!

Сегашната жена до бащата е втора жена - тя е и видимо по-млада от съпруга си. Тъй като намирам прилика вежду Косара и баща й, но никаква със сегашната му жена, допескам че тя е мащеха за Косара..а не родна майка.

Родната майка липсва по някаква причина - тя излиза от живота на Косара когато послидната е на 3г.

Аз данни за насилие не разчетох грам да е имало. Изобщо нищо в тази насока не виждам и чувам.
Подарък е само за бащата , защото само той е изгубил дъщеря от предишна жена .

# 1 963
  • Бургас
Обърнахте ли какво каза Ивет за Синтия? Нещо от рода, че има характер и е бойна, поне аз така го разбрах.А нищо подобно не се вижда в предаването. Туджаров го потвърди също.

# 1 964
Ако искате да коментирате Росица, поне я следете в тикток, а не преразказвайте reels от преди половин година.

Момичето си живее супер живот. Докато Любомира и Косара въртят задник в Джанъм, а ние я обсъждаме в темата, Роси е на Коачела и пътува с джета на chainsmokers. Отгоре на всичко има нормална и търсена професия. Най-задръстената, 100% Grinning
Негативните мнения само затвърждават тезата, че грешна среда няма как да те оцени.

Общи условия

Активация на акаунт