🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #10: от вторник до четвъртък, 20:00

• 112 925
  • 2 199
  •   1
Отговори
# 1 965
Ще се разочаровам от Синтия ако е била в  групичката на филмарките,нещо ми се мярна от този сорт,може и да не съм разбрала.

Слушам Ивет докато чистя/нямам чистачка,ни масажист на заплата,плача/,тя казва,че нон-стоп все Даниела им е била в устите,което го забелязах и аз.Отиват на среща с Мартин,темата е Даниела,дори последната среща между Косара и Васил пак тя повдигна тази тема.
Роси се огъна като и зяпнаха насреща,сви се,но Даниела не им остава длъжна,те даже не могат да я оборят,а са на едно интелектуално ниво.Нещо не им се получава да ѝ "убият екранното време",ни да "отворят очите" на Мартин и яко им избива чивията.
Накрая ще изпишат вежди на Даниела,която,пак да подчертая,ми е антипод.

П.п.Мартина ще я запомня,мине се не мине време и се появява да забърше някое бивше гадже на Емануела.

Последна редакция: пн, 21 апр 2025, 12:27 от Морана

# 1 966
... "Направо се чудя кой ще ѝ обърне внимание на тази скумрия и там."

Айде сега пък скумрия била🥴, защото те в Америка всички са мис свят...от 100 кг нагоре..

# 1 967
Роси е хостеса, доколкото стана ясно. Ами, на мен точно новите видеа са ми криндж. Grinning “Хихи, не бе, естествени са ми гърдите, ама мерси за комплимента” е нещо, което си представям да излезе от устата на седмокласничка.

# 1 968
Брей тази Коачела, все едно е на Марс Роси, през 2 поста вече се споменава, направо се е направила на смотана и бедна за предаването, а реално е от елита в САЩ!
Следете тикток и каквото трябва и цъкайте с език и  лайкове.

# 1 969
П.п.Мартина ще я запомня,мине се не мине време и се появява да забърше някое бивше гадже на Емануела.

JoyJoyJoy

С кого е в момента Емануела, или да следим следващото реалити?

# 1 970
Изобщо не е странно, че Росица е любимка на много във форумите - няма корекции и татуси, което явно се превръща в основен критерий за положителна оценка, в уязвима позиция е, буди съчувствие със страданията си от неудовлетворените амбиции, по всяка вероятност много се олицетворяват с нея в някакъв свой период. Направиха ѝ услуга, че я заядоха, иначе щеше да изпъкне само с неадекватността си в отношенията. Красива е на пръв поглед, после се забелязват множество недостатъци - нос, уши, талия, стойка, кравешки поглед... В съчетание с претенциите ѝ, никак не е чудно, че ергените я отсвириха. С друго самочувствие и общуване можеше да е друго.

# 1 971

JoyJoyJoy

С кого е в момента Емануела, или да следим следващото реалити?

От кратка справка в нета,има си гадже,но не иска да каже кой е,разбираемо,Мартина дебне.

# 1 972
Изобщо не е странно, че Росица е любимка на много във форумите - няма корекции и татуси, което явно се превръща в основен критерий за положителна оценка, в уязвима позиция е, буди съчувствие със страданията си от неудовлетворените амбиции, по всяка вероятност много се олицетворяват с нея в някакъв свой период. Направиха ѝ услуга, че я заядоха, иначе щеше да изпъкне само с неадекватността си в отношенията. Красива е на пръв поглед, после се забелязват множество недостатъци - нос, уши, талия, стойка, кравешки поглед... В съчетание с претенциите ѝ, никак не е чудно, че ергените я отсвириха. С друго самочувствие и общуване можеше да е друго.
Ъъъъ кои форуми? Само да подчертая че имах на ум мъже. Извън форума де. Няма да ги именавам кои мъже. За мен са стойностни хора. И вървежни някои от тях. От всичките вътре. От всичките жени. Ако трябва да избират. Тогава Росица. Някои Ивет(тук се обосновават с някакво мръснишко излъчване). Имаше и за Елвира. Рядко Косара. И жените главно - Мартина.(Ох "Мартина колко е сладка", *леле Мартина колко си отива с Мартин"....). Отново подчертавам че следя всеки един подкаст. Чета из тредс, Х, разни групи, странички, профили и мемета във фейсбук и инстаграм.

Последна редакция: пн, 21 апр 2025, 12:50 от Glutenfree

# 1 973
Роси е хостеса, доколкото стана ясно. Ами, на мен точно новите видеа са ми криндж. Grinning “Хихи, не бе, естествени са ми гърдите, ама мерси за комплимента” е нещо, което си представям да излезе от устата на седмокласничка.

Роси е графичен дизайнер, до колкото помня

# 1 974
Роската не мога да я разбера ..тръгна много силно..после регрес.
Склонна съм да мисля че както те сготвят от продукцията..с такъв образ излизаш. Нещо са сритали том шапките с шоОто май...
Синтия също ми е интересна, но нея не я показват изобщо. Пак от продукцията така са решили. Адриана също не е от най-показваните.
Александра пък направо забравих коя е и сутринта като писахте името й..5 мин.се чудих за кого говорите...

Само Любка.... Бранка и сие ни тикат в лицето. Да ги гледаме...

ПС....лято , някои предпочитаме да си общуваме с естествения интелект,  ИИ не ми е интересен че да ме пращате там, мила Wink

# 1 975
Великата Кочела… Ами, Роси живее в ЛА все пак, колко ѝ е да отскочи за 1-2 концерта. 😁 А самата тя беше писала в Тредс, че като се е записала за “Ергенът” и после по време на самото ѝ участие, е била в депресия. Та, не е сготвена от продукцията, ами си е била киселяк през цялото време. То си ѝ личи де.

Хостеса е, да. Това с графичния дизайн май е само за допълнителен доход.

# 1 976
  • София
Нещата тръгнаха надолу, откакто Роситу сподели, че Виктор едва ли не понечил да я целуне. Този Виктор, както добре го наричате льольо, беше бесен. Защо бе, братче? И да не си , създай малко загадъчност, флуиди, момите ще почнат да ти се лепят. Но не, момичето се скъса да се извинява, че грешно си е помислила.

# 1 977
Е ,тя сама реши  да се извинява.

# 1 978
Не мисля, че "сготвянето" обуслови поведението ѝ. И без него щеше да търси сметка на ергените защо не я "валидират", и без него щеше да висне да ги чака да решат... Единственото ѝ достойно оттегляне можеше да е последният път да откаже розата, но не би. Тя си чака Годо и никакви индикации не разчита. Умен човек до сега да е схванал.

# 1 979
Това не го знаех , не би трябвало да я взимат в реалити, ако е била в депресия. То се отразява негативно. Да и се чудиш защо се е записала?! То здрав човек да влезе ще излезе с отклонения😀

[/quote]
Великата Кочела… Ами, Роси живее в ЛА все пак, колко ѝ е да отскочи за 1-2 концерта. 😁 А самата тя беше писала в Тредс, че като се е записала за “Ергенът” и после по време на самото ѝ участие, е била в депресия. Та, не е сготвена от продукцията, ами си е била киселяк през цялото време. То си ѝ личи де.

Хостеса е, да. Това с графичния дизайн май е само за допълнителен доход.

Общи условия

Активация на акаунт