Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво да правя, ако бебето ми отказва да се храни от гърдата?
Как мога да помогна на бебето си с колики?
Защо бебетата хъркат с нослетата си и какво да правя?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво да правя, ако бебето ми отказва да се храни от гърдата?
-
Как мога да помогна на бебето си с колики?
-
Защо бебетата хъркат с нослетата си и какво да правя?
Хъркането на бебетата с нослета може да бъде нормално, особено при смяна на позицията. Важно е редовно да почиствате носните им проходи и да се консултирате с педиатър, ако имате притеснения относно това поведение. Ако бебето повръща, консултирайте се с лекар за съвет относно подходящите храни и лечение.
-
Как мога да облекча болката в кръста по време на бременност?
-
Как да се подготвя за кърмене след раждането?
,та в тоя ред на мисли мисля да не се поддавам на сладките изкушения.
А междудругото за сега успешно се справям с неяденето на вредни, сладки и други не толкова полезни неща и дано и в бъдеще да не се поддавам на изушението
/само да отбележа, че по принцип съм с огромен апетит и съм с неограничени способности в яденето, а за шоколада въобще да не говорим
/ 
Толкова мляко моята помпа за първи път вижда
хранене от 2 гърди. Педиатърката ме посъветва да кърма от 1 гърда и после добавка /майчино мляко или АМ/ за да може дръгата да се зареди. Прилагам от вчера тази схема и ето днес имам твърдипълни гърди /но явно недостатъчни за лакомата
.
Аз си признавам, че преди да родя ама хич нямах такива мераци, даже мисълта ме отблъскваше, но като родих исках да направя най-доброто за детето си, може би повлия и факът, че Муцун се роди в 8-ми месец и много се притеснявах (все още се притеснявам де) да няма някакви усложнения след това. Но истината е, че много исках да го кърмя, не защото самият акт ми доставяше удоволствие или пък вярвам в това, че връзката с майката е по-силна, а просто, за да има имунитет и да расте здрав.

но според едната докторка трябва да му спра нощното ядене ,не виждам как може да стане той допри и вода не пие с какво ще го лъжа не знам и въобще се чудя още дали да го мъча милия ми гладник ,