МАРТ дойде и пролет пука, сладко бебче вече гука!

• 12 342
  • 301
  •   1
Отговори
# 255
И аз още съм си в комплект Tired Ама ако решите да се местите в "Родени 2007", няма да се сърдя я Peace Като не иска мойта мързеланка да излиза, няма всички с нея да се съобразяват Naughty Да се научи да прави нещата навреме, а не всички да я чакат Crossing Arms Пък то и аз най-късно на 4-ти влизам в болницата, тъй че ако сте в нова тема, татко щъркел там ще ви уведоми, само да излезе това бебе най-накрая ooooh!

# 256
  • Пловдив Белащица

ми нали чакаме необебените посестрими
ако не се наканят, ще пуснем нова тема- или вие предложете как ще стане, тя оттатък темата е пусната, само където няма как да редактирам данните  Thinking

Въпросът е доста деликатен. И аз видях, че има пусната тема, обаче наистина няма как да се направи с първа страничка. А докато се изпише бая време ще мине. Дали да не пуснем нова и да помолим модераторите да заключат онази. Какво ще кажете? Малко е грубичко, ама ...

А за местенето - изобщо нямам против. Освен, ако решите че ще сме персони нон грата заради коремите Twisted Evil Тогава имам против и ще си стоим тук с Пчеличката и Мишчицата да си изпишем темата  Mr. Green и другите необебили се мами.

И аз си мисля ,че тези в кърмаческия са някакви фанатички,които сякаш са се наговорили да те карат да се чувсваш зле и не могат да приемат ,че не ти достига кърма - един вид го правиш нарочно да се отбие детето! Абе момичета като ги държите прави мъниците и са им опряни крачетата в леглото правят ли стъпчици , щото моя Румен не пристъпва - сега го пробвах два- три пъти ама не ще!

Чувала съм, че го имат този рефлекс само в началото, после се губи, ако правилно съм те разбрала какво обясняваш.

# 257
Бимба, момичета, представям ви Райна Княгиня /Мила/

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=119662

# 258
И аз си мисля ,че тези в кърмаческия са някакви фанатички,които сякаш са се наговорили да те карат да се чувсваш зле и не могат да приемат ,че не ти достига кърма - един вид го правиш нарочно да се отбие детето! Абе момичета като ги държите прави мъниците и са им опряни крачетата в леглото правят ли стъпчици , щото моя Румен не пристъпва - сега го пробвах два- три пъти ама не ще!
аха Стели го прави това много е смешна  bouquet,ама едва ли е притеснително ако някое бебче не го прави

# 259
Бимба, момичета, представям ви Райна Княгиня /Мила/

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=119662
лелеееееее много и отива,ама Голям финес е тази Мила бе,май и тя като моята Вики е скарана с яденето м?Мила тя наесен първолачка ли ти е?Аз пък от известно време страшно се ядосвам,че Вики нямат никакви тържества в градината миналата година имаха едно единствено за 8 март и това беше,сега и толкоз няма Embarassed
Зайо много се радвам за вас,да сте само здрави занапред
По административното питане имам предложение ,родили неродили да се местим всички,за нас сте си мартенки и туй то ще попишете там още ден два за бремелински работи  и после с нас,за колики и памперси Hug

# 260
а що не може да се редактира оттаък Embarassed Rolling Eyes

# 261
Бимба, колкото и да е странно Мила си има добър апетит, ама и нашия тати е клечка голяма, пък поглъща огромни количества храна. И двамата са вечно гладни. Поне Мила няма да има проблеми с килограмите като порасне, нали на девойките все това им е в главата.
На есен с песен сме на училище  Laughing
Нашите учителки в детската са много амбициозни, много ги учат и много тържества и открити уроци правят, много съм доволна.

# 262
ми а де- модераторски им работи, или по- скоро админски  Crossing Arms

# 263
ми а де- модераторски им работи, или по- скоро админски  Crossing Arms
алееееееее ми как ще добавим  неродилите мами,а и ако някоя нова се появи Embarassed
Мила явно и е генетично заложено,а за нашата градина не ми се говори,аз и сега нямам възможност да ходя иначе все питам и разпитвам,сигурно съм адски досадна за учителките

# 264
  • София
[b]natal4eto, понеже сме на една дата, та реших да те питам на вас падна ли ви пъпчето? А как сте с храненето? Моята Ния суче по 5-10 мин максимум активно и после постоянно трябва да я тормозя за да я събудя  Thinking

Здравей!Да ти е живо и здраво бебчето!Нашето пъпче още не е паднало,ама има изглед скоро да пада.Аз за съжаление не можах да го кърмя дълго,нямам зърна и то не иска да суче,пробвах с изкуствени ама не става.Сега сме на АМ.Така че относно кърменето не мога да съм ти от полза.Ако има нещо ще си пишем пак.Успех!

# 265
Здравейте, момичета.
 Зайо, много се радвам, че вече всички сте заедно. Hug
 Муцуна, аз също съм съгласна с теб, че в кърмаческия форум малко се вманиачават за кърменето. Аз съм на принципа - да опитам, а пък като не става не става, нищо толкова. Колко хора са изгледани с АМ. Аз като съм кърмена, та какво, не съм забелязала уникалните качества на кърмата да са ми се отразили. Mr. Green
 Ако пък знаете тука колко са  вманиачени за кърменето, направо промити мозъци сякаш. Аз знам какво е бебето да плаче от глад, защото като бях в болницата, нямах мляко първите дни, а те само ми викат слагай на гърда, никаква добавка, а то нищо не тече там. Абе и така не бива, та накрая, като се прибрахме (тука те изписват след 24 часа), то реве горкото, аз слагам на гърда, ама "дръжки". Та тогава, като го нахранихме от шишето да видиш как си заспа спокойно. Тогава хич не ми пукаше какво е яло. После като ми дойде млякото, нещата се нормализираха, де.
 Ама как знаете колко мляко имате? Аз не изцеждам, тука ми казаха от лактационния център - никакво изцеждане, само в краен случай ако гърдите са на камък и то не повече от 20 мл, за да не се получи свръх лактация. Затова не знам колко мляко има изобщо, ама не се и впрягам много. Ако плаче детето и е нервно, смятам ще усетя и тогава - хората са я измислили храната. Така че хич  да не ни  пука. И да кърмим и да не кърмим все сме майки. Simple Smile
 Мила Па, дъщеричката ти е много сладка. А тържеството изглежда много патриотично. Simple Smile
 Хайде преносващите, чакаме вече. Пожелавам Ви леко раждане на всички. Дано скоро си гушнете бебоците. Praynig
 Аз не знам дали нашия гъсеничко го прави това с пристъпването. Не сме го пробвали, ама ще опитаме.
 Момичета, на някоя от вас бебока да се усмихва вече? Ние нашия откога го чакаме, ама  още не става работата Laughing Знам, че е рано, де, ама пуст мерак. Тука с баща му се правим на маймуни, та ха да ни се ухили, а то горкичкото само някакви вяли опити прави. Ама пак е много сладък, нали си е нашето гардже Laughing
 За килата - аз съм 5 отгоре. Ама здраве да е. И без друго никога не съм била фиданка. Ама се успокоявам, че пак съм пак съм по-финна от някои "красиви и стройни американки". Simple Smile
 Момичета, сега да Ви питам един интимен въпрос. Някой вече да е правил секс след раждането? Ние още не сме, че ни казаха 6 седмици да се пазим. А и миналия ден на гинекологичния преглед доктора като ми набута лопатата направо ми потекаха сълзите от болка, та секса при нас ще е голямо приключение в началото Heart Eyes
 Хайде сега приятен ден на всички. Извинете, че стана толкова дълго и разхвърляно мнение, ама малкото ми мозък явно изтича с кърмата. Mr. Green

# 266
Мен ме почнаха някакви коремни болки, с прерязване ниско долу от време на време, ама не мисля че са контракции. Мисля си, че ако изкарам тая нощ, ще си откарам до 4-ти април Tired
Иначе и аз викам като свърши тая тема, да се мятаме заедно в новата, пък като я изпишем и нея, тогава ще ни добавите в списъците, щом не може да се редактира Peace Ние като дойде ред ще се похвалим, а като наближи края на темата, ще повторим данните, за да ни добавите Flutter

# 267

Честит рожден ден Зайко, бъди много щастлива с любимите си същества, нека те правят много специална и те даряват с много хубави мигове! Весел празник и хубави изненади!

упс, Честитка и на poohcho- нека твоето малко слънчице огрява живота ти и му придава смисъл различен от досега, бъди най- вече здрава и много усмихната и щастлива!

На момичетата с имена на цветя- да ви е живо и здраво името, бъдете много щастливи и много обичани!

Последна редакция: нд, 01 апр 2007, 09:37 от mini_79

# 268
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ПУХЧО от мен!!
Много щастие и успехи   bouquet

Благодаря на Мини за пожеланията  Hug

# 269
Зайо бъди здрава ,много щастливи мигове с дребните и тати!!! Hug  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт