Отговори
# 540
Берил и Ерсин ама не знам реаална ли ее стои ми като фотошоп

Трети сезон скоро в Русия

https://vk.com/video-182615506_456240345

Здравейте! Благодаря ви за всички неща, които сте споделили! Flowers Hibiscus Диди - благодаря и на теб, че винаги ни информираш за всички новости около актьорите в сериала! Hug Тази снимка на Берил и Ерсин е фотошоп, но той е направен от 2 реални техни снимки! Миналата седмица - на 8 юни 2025 - някаква фенка е срещнала Берил и Ерсин докато са разхождали кучето си сред природата. Били са на някакво по-спокойно място. Sparkling Heart Това момиче тогава се е снимало и с двамата - с Ерсин в цял ръст, а с Берил си е направила селфи. Blush Феновете на Берил и Ерсин просто обединиха двете им снимки и се получи тази, която си пуснала - много е готина! Heart Heart EyesRevolving Hearts

А ето и оригиналните снимки на Берил и Ерсин с момичето от 8 юни 2025! ЕрсБер са били заедно на разходка! Жалко, че не ни пуснаха обща снимка - но изглеждат страхотно. Това момиче е голяма късметлийка, че ги е видяла и се е снимала с тях. Мечтая някой ден и аз да успея. Много си ги обичам. Прекрасни са - много красиви, земни и сладки Hands PrayTwo HeartsHug

https://www.instagram.com/p/DKpQve3ocgu/?img_index=1

Очаквам с нетърпение БТВ Стори също да пусне трети сезон на Златно момче. Animal Heart Eyes Cat

# 541
Ами няма ново Еми ще си въртим архивите и тъй
Роси , Heart

# 542
Здравейте, момичета! Simple Smile
Идеята с рекламните видеоклипове е много добра. Дано се направят такива и с други комбинации от двойки. Дестинации бол при комшиите. Признавам го Енго, че и той като Къванч може да те убеди, че е влюбен във всяка екранна партньорка. Класа са си. На пръв поглед ми изглежда, че ще е по-готино филчето от на Каан и Мерием. Най-хубавото е, че така можеш да видиш най-доброто от една екранна двойка, без всички драми и пълнежи в сериал... Grinning Наистина дано го продължат като дългосрочна кампания.
И да си споделя любимата класация Grinning Wink

Animal Rabbit

Последна редакция: ср, 18 юни 2025, 23:00 от JessyG23

# 543
Я малко Джихан да дам

Джес за първи път класацията не ни устройва до сега винаги сме били на първа позиция.Не съм доволна!

ПП:В Х не е за обитаване ,че Мерт изтрил 3 снимки пак една от която е Четин Текиндор и Шериф Сезер

https://x.com/innerbiebs/status/1879968293735526657

# 544
Цитат
- Качество, а не количество 🪐✨ 
#MertRamazanDemir

# 545
Хайде лека нощ!

# 546
Е, Дидко, разликата в класацията е минимална, а и покрай Мерти от седмици няма почти никакви съществени новости. Иначе със сигурност фендъмът му е по-голям от на Дениз Джан. А и според мен няма да му е зле да го оставят малко да диша феновете, които денонощно дъвчат едни и същи неща. Нека му се обсъждат повече професионалните изяви, когато ги има, а не какво си споделил и изтрил в профила. Така че не е повод за ядосване. Wink

# 547
Добро утро.
Докато нищо не правиш да си номер 1  е трудна работа Innocent Аз пък бих се радвала ако ги оставят малко на мира с Афра. "Любовта" на някои фенове е обсебваща и  токсична, както и интереса на жълтите медии.

# 548

Щом е преценил да го изтрие и го е затрил е негова работа и мисля че дори коментарите са излишни по темата.😒

Последна редакция: чт, 19 юни 2025, 11:44 от x BlackRose x the guardian team :)

# 549
# 550
Джиханс Wink

Арки Heart

# 551
Тази дама във КФ ме дразнеше много умело, в Шахваран я преоткрих.. Тя винаги е играла своя персонаж така ,че да ме жегне. Нямам търпение да видя Мерт в нов проект.. В същото време се радвам
,че пътува и почива активно, заслужено.

# 552

Новости от екипа:

Емре с нова песен която вече се върти само по радиата в Турция.

Афра с нова визия

Буче

И от награждаването което спомена Еми.

https://x.com/fairytalerains/status/1936034219039326527

# 553
Мерто отново зачезна.
Ако не го изловят фенове, няма да се покаже. 😄

# 554
От Афра

Мире , такова го е ние сме свикнали. ;д
Мерто отново зачезна.
Ако не го изловят фенове, няма да се покаже. 😄