Отговори
# 555
Здравейте, момичета!

Благодаря ви за всичко споделено. Аз не откривам новини за Мерто, но отново ми попадна статията от L'Officiel Hommes.
Слагам само линка,  че текста съм го пускала, а снимките ще повторя с отлично качество са.

L'Officiel Hommes Türkiye пролет 2025 г.:
Мерт Рамазан Демир

# 556
Продължавам с Джихан и 7 еп.

# 557
А аз продължавам с L'Officiel Hommes:

# 558
# 559
Още Джихан

# 560
Цитат
• Първата реклама, пусната в сътрудничество с #MertRmazanDemir x DİMES, достигна общо 85 милиона гледания, включително 13 милиона органични гледания. Тя постигна и голям успех, като достигна 93% харесвания и 90% завършвания.

# 561
# 562

Минавам да ти разредя за още една порция, знаеш, че Джихо не  го отказвам, дори и да е малко зловещ за посреднощ.. 😁🙃🫶

# 563
Седми епизод свърши и не съм почнала финала на първия сезон
 ,но Джихан от архивни гифки винаги те чака.

# 564
Привет! Хубава събота 🍀

# 565
Айде на кафето!

# 566
Да си припомним войнишкия период 😀

# 567
Новина за колежката.

Еге Карабенли, който представляваше Турция на конкурса "Мистър Свят", е новото попълнение в сериала "Пера" .
В първите епизоди той ще играе партньор на главната героиня Пера на име Маджит, който подобно на нея е инфлуенсър. Заедно те са смятани за „най-популярната двойка“ в страната и заедно ще се изправят срещу обственика на пекарна на име Адам (Фуркан Андъч). Снимките ще започнат на 1 юли...

Бирсен Алтунташ

# 568
# 569
Цитат
Има нещо, наречено искреност у Мерт Рамазан Демир, има топлината, която усмивката му кара човек да изпитва...🫠😍
Винаги скромен, искрен и истински
✨S T A R✨B O Y✨ добре, че си @mertramazandem

Общи условия

Активация на акаунт