Отговори
# 615
Съмнявам се ,че няма да остане за мачовете.

Добър плейлист от Джансу ще и благодаря на матмaзел. ;д
Всички публични ,интервюта и тн на Мерт в плейлист може да го добавя линка за новата тема не е от излишък

https://www.youtube.com/playlist?list=PL1hz85_9zJd0z96aKZBqtRiGFYhaNX3n4

# 616
Ако харесва колоезденето може да се разходи през Франция по време на Тур дьо Франс, който започва в петък на 5 юли.
Но той явно си пада само по тениса. 😀

# 617
Има снимки с кон по време на Отоман където така и не успях да разбера коя серия участват с Таро ;д уроци вземали даже ама нито видях как изглеждат нито нищо.

Едно пиленце ми каза ,че Джес чака Джихан...

# 618
Тази снимка май е стара, но я виждам за пръв път

# 619
Докъде стигнахме? Май до никъде....

# 620
Супер са гифките.  Майстор си Hands Clap

Ако си опекла още давай насам.

# 621
Има как ще няма опекох ги преди да легна болна.

# 622
Здравейте, момичета!

По-дълбоката страна на Мерт Рамазан Демир: Актьорът размишлява върху своите силни и негативни страни

От Marcela Paillape
28 юни 2025 г. - 9:10 ч.
Мерт Рамазан Демир е една от най-големите звезди на турската телевизия и кино, но за разлика от колежката си Афра Сараджоглу, звездата от „Сейран и Ферит“ е по-личен по отношение на личния си живот.

Благодарение на интервю за списание Elle Turkey, 27-годишният актьор разкри малко повече от вътрешния си свят, особено за възприятието си за себе си.

Какво харесва и не харесва Мерт Рамазан Демир?
Демир беше попитан за нещата, които харесва и не харесва в себе си. Той заяви: „Имам гъвкав подход към живота и ми харесва. Не се вманиачавам твърде много за нещата, търпелив съм, вярвам в промяната и това не ме плаши.“

Той обаче омаловажава негативните аспекти. „Не мисля за това, което не харесвам в себе си, стига да не вреди на другите.“

Относно физическия си вид той заявява: „Харесва ми, но не ме интересува“, а относно чувството си за хумор казва, че е „забавен с приятелите си. (...) Като цяло съм весел човек. Не съм от онези, които предпочитат да гледат на живота от негативна и песимистична гледна точка.“

Прекрасен ден и успешна седмица ви пожелавам!

# 623
Искам да си щастлива...
Наистина ли?
Разбира се!

# 624
Благодаря ти, Дидко! 🙂🙃

Знам, че повечето фенове на Мерти са го обикнали покрай Феро, но мен лично ме спечели най-вече с Джиханчето. 😎😊

# 625

Обичам Мерт обичам и работата му изгледала всичко без онзи филм с Дамла просто много трагичен ми стои.
Всички образи са негови деца това ,че Ферит беше тръмплина и го изстреля на върха е само една част от това което предстои.

# 626
Дидииии, честита да си! 🎂🎉
Здраве и късмет ти желая! 🍀 Другото е лисно. 🙂😘

🥂

# 627
Според това тук Мерти още е в Лондон някъде видян ама англоговорящите да кажат.

Благодаря за пожеланията!

# 628
Дидииии Kissing Heart

# 629

Хайде, Диди!
Мерто те очаква - да празнувате заедно.

Общи условия

Активация на акаунт