Отговори
# 630
Мерт и тениса...

Споделил е Зейнеп Сьонмез

# 631
Честит Рожден Ден Диди! Бъди жива и здрава, винаги много обичана, усмихната и щастлива! Пожелавам ги само хубави моменти и много сбъднати мечти! HeartHugHands Pray Благодаря ти много за всичко - страхотна си! Flowers Hibiscus

# 632
Малко чийзкейк?

Жива, здрава и успешна да е Серенай! Сега като сме на тема ШахМаран да върна малко и от галата по случай празника.

Благодаря за всеки поздрав и поздравление черпя ви от тортата си в скрит текст.
Халът и преди да бъда накълцана на парчета... Милата ми Молинка...

Скрит текст:

# 633
Честита да е и Серенай.  Бъдете здрави и много щастливи.  
СейФер
Purple Heart

# 634
Вече имам време да се разровя гледам ,че Афра е стартира работа на изпроводяк да е проекта им с Фуркан, Улви и другите колеги.
Нагинце винаги с нея.

Букет от студио на OGM: "Скъпa Афра Сарачоулу. Радваме се, че сме с вас на първия етап от едно ново пътешествие. Благодаря ви предварително за енергията, таланта и сърцето, които вложихте в този проект. Честит ден на първи снимачен ден! С вас тази история ще стане много по-силна и специална. Успех и успех!

Синът на Тургут / Шехмуз се е родил казва се Памир да е живо и здраво и радва родителите си.

И това от Х

️ Мерт Рамазан Демир получава много оферти както от дигитални платформи, така и от национални телевизионни канали и от различни продуцентски компании.

Последна редакция: вт, 01 юли 2025, 23:42 от x BlackRose x the guardian team :)

# 635
Добре, че е любовта му към тениса, че да дава признаци на живот 🥎🙂

# 636
Тъй е ,че ако чакаме да се пусне веднъж месечно или някой фен жив да е от него да видим като сиромашко невидяло после що сме... ;д

Ида с Джихан.

# 637
Толкоз му се е откъснало да ни се покаже 😁
Но пък снимката се е получила интересна 🙃
Хубав да ви е денят! 🍀

# 638

Привет!
Джесе ние и на това шюкюр да кажем.

# 639
И аз съм вече в отпуск

# 640
https://x.com/ii_mnawe/status/1940388144387670400

Ето и видео до него се говори ,че е Хира Текиндор поне според татусите по краката.

# 641
# 642
# 643
# 644
Ново - пусна я в стори.

Общи условия

Активация на акаунт