Отговори
# 645
Вай, вай!

Мирай Данер и Мерт Рамазан Демир се срещат в сериала "Нищо няма да ни се случи"
Двама любими актьори Мирай Данер и Мерт Рамазан Демир са в процес на подписване за сериала "Нищо няма да ни се случи", който е планиран да започне снимки в края на месеца, а на режисьорският стол - Неслихан Йешилюрт.

MF Productions с продуцент Асена Бюлбюлоулу и създадетел на много проекти, които правят разликата, продължава да се подготвя за сериала, наречен "Нищо няма да ни се случи" за Disney Plus. Проектът, написан от успешния сценарист Пънар Булут, е впечатляваща любовна поредица...

ДВЕТЕ ЗВЕЗДИ СА В ПРОЦЕС НА ПОДПИСВАНЕ
 Ако всичко върви положително и бъде подписан договор, Данер ще играе ролитa на "Лял", а Мерт Рамазан Демир ще играе ролятa на "Актан".

Последна редакция: чт, 03 юли 2025, 23:42 от x BlackRose x the guardian team :)

# 646
Чудесна новина. Simple Smile Минавало ми е през ум, че може да ги съберат в проект. Вярвам, че ще им се получи.

# 647
Айде Честит нов проект и партньорство. Вярвам че ще им се получи на Мерт и Мирай. Не съм я гледала много Мирай но е красавица. Лондончанина скоро ще се прибере и започне работа. 

# 648
Джес остана ти Раби желанието. ;д

Да припомня ,че Пънар Булут е сценарист на Шахмаран

Снеже... Heart
Емко носи мишката!

# 649
Успех с новия проект! 🍀

# 650
# 651
Добро утро!
Радвем се  на новата партньорка на Март, ще е истинско удоволствие да ги видим един до друг. Тя е  нежна и красива.

# 652
Неслихан е последвала двете Мирайки.

# 653
Еха, каква хубава новина - Мерт и Мирай са много добро попадение - млади, красиви и талантливи. Убедена съм, че ще им се получи. Тя е нежна и красива, а и прекрасна актриса... нашият си го знаем. На хаир да е.

# 654

Зад кадър на Чапко

https://vk.com/clip-159600017_456246355

Селен, Доукан и Умут

Песента е супер ама клипа и тоя сладолед голям линч отнесе.

Мирай пее невероятно може да направят един дует хич нямам против.

# 655
Аз много харесах Мирайчето в сериала им с Бирдже и Ибо, дето всеки си го превежда, както му падне. Според мен й е най-добрата роля досега. С Мерти Я. съм им гледала едно приятно сериалче преди години – „Всяка твоя сълза“. Сериалът им с Фуркан сценарно не ми беше интересен и съвсем отгоре-отгоре съм го поглеждала, а с Дениз Джан си бяха много сполучлива двойка. Но като цяло е от тези, дето химичат с всички сякаш, просто си е много красиво момичето. Чисто визуално са си класическа комбинация с Мерти, сигурна съм, че ще гледаме много хубави сцени между тях. Дано само да не чакаме безкрайно дълго... Simple Smile

# 656
# 657

Игралният филм „ИЗОСТАВЕН ЧОВЕК“ с Мерт Рамазан Демир ще излезе на екран по Netflix през 2025 г.🆕
 Сюжет:Баран, мъж с ранена душа, която годините не могат да излекуват, иска да промени живота си след години на страдание за престъплението на брат си, в което семейството му го обвинява.
 Сервизът, който иска да отвори, за да спаси мечтите и живота си, инцидентът, който семейството му претърпя, и племенницата му Лидия, която разруши стените на Баран, ще бъдат причината той да започне живота си отначало. Въпреки неуспехите, които преживява, борбата му за Лидия и за себе си ще възстанови живота му и раненото му детство. #MertRamazanDemir

От нашите групи, май няма нещо ново, но не пречи да преговорим. Wink
Изглежда ми, че ще го видим в една доста различна светлина от досегашните му образи.. Чакам с нетърпение, дано има и подобаваща премиера. 😊
Хубав уикенд да имате! 🫶

# 658
Бирсен е писала ,че има малко работа да свърши и ще пусне нова статия относно новия проект.

https://vk.com/clip-227977028_456241327

# 659
Здравейте, момичета!

Докато чакаме Бирсен да пусне подробности около новия проект на Мерт ви предлагам една статия от испанската репортерка Marcela Paillape.

Фен номер 1: Мерт Рамазан Демир беше на Уимбълдън, за да подкрепи историческата победа на турски тенисист

3 юли 2025 г. - 18:20 ч.
Marcela Paillape
Не е тайна, че Мерт Рамазан Демир е страстен почитател на тениса. Той е заявявал любовта си към спорта в множество интервюта и прекарва ваканциите си, посещавайки най-важните турнири в ATP веригата, за да се възхищава на най-големите му представители.

Актьорът, играещ в "Seyrán y Ferit", в момента е в Англия и публикува снимки от Уимбълдън от трибуните на All England Lawn Tennis and Croquet Club в своя Instagram акаунт.

Турски тенисист постига безпрецедентна победа
Всъщност Демир отиде да подкрепи своята сънародничка, тенисистката Зейнеп Сьонмез, която постигна значителна победа на лондонския терен.
„Сьонмез постигна голяма победа, като победи с 2:0 китайката Синю Уанг, 32-ра в света. (...) С тази победа тя стана първата турска тенисистка, която се класира за третия кръг на турнир от Големия шлем от 75 години насам“, подчерта медията Habertürk.

Общи условия

Активация на акаунт