Отговори
# 705
# 706
# 707

Мерт в Турция с Ясир
Акяка област Мула.

# 708

Мерт в Турция с Ясир
Акяка област Мула.
Мерт в Турция ли е вече?!

# 709
Така изглежда Еми.
Ще стане ясно ако дойде още някоя снимка.

# 710
# 711
# 712
Имаме си нова снаха, не знам колко ще продължи, но имаме.

https://www.instagram.com/reel/DL7y-TZonYf/?igsh=MXZ1Mmoya2NrejF3dg==

# 713
Щастлив да е, а колко ще продължи те си знаят 😙 Афрамите лоша работа 😀

# 714
Мерт Рамазан Демир беше забелязан на почивка в Акяка с новата си приятелка.🆕 Двойката прекара известно време на плажа в уединен хотел, а вечерта отиде на бар с приятели. Приликата на новата приятелка на актьора с Афра Сарачоулу е поразителна, според феновете.

Направо като две капки вода са. 🤣 Ще видим и при по-добри снимки, ако има.

# 715
Честита снаха. Нека да са щастливи да си изживеят връзката и любовта. Докога ще продължи никой не знае дори и те самите. Тези неща са непредвидими и не се само това и още други.  

Афрамите е крайно време да се примирят, че миналото си е минало и гледаме и продължаваме напред.
С доказателства или без не вярват още и им е мъчно. Разбирам ги но той не е тръгнал да се жени за новата така че.... Още е много млад затова нека си живее и лудее и гледа кариерата.

Сега им е паднало на папараците в летния сезон ваканционен да снимат и дебнат. Щом и двамата с Мерт са решили да се покажат и целуват  значи искат да се знае и не се крият.

Последна редакция: чт, 10 юли 2025, 23:12 от femmi2

# 716
Мире, Феми, прави сте! Hug

# 717
Язък за сватбата на 23 септември 🤧😂
Пък аз се бях подготвила 😎

Сега тези блогърчета дето лъгаха интересно как ще излязат от ситуация. Пак трябва да лъжат и мажат 🤧

# 718
Язък за сватбата на 23 септември 🤧😂
Пък аз се бях подготвила 😎

Сега тези блогърчета дето лъгаха интересно как ще излязат от ситуация. Пак трябва да лъжат и мажат 🤧

Ами те лъжат, защото самите фенове искат да бъдат лъгани. От край време хората те обичат, ако им казваш, каквото искат да чуят и се настройват негативно към тези, които им посочват истината. Simple Smile
Нали и те сметки трябва да плащат. Накрая винаги могат да "съобщят", че сватбата се е отменила в последния момент.. Тюх! 🫤🤷
Сега му е времето на Метри да се влюбва и разлюбва. Аз му давам време до 32-33 да доведе сериозна снаха.. 😁

# 719
Вах отидох да разходя кучето само и какво се случва?
Мисля ,че сега вече наистина ще стане ясно кои са истинските му фенове.
Кратко , дълго, или каквото и да е негова работа - личен живот а аз даже не мога да видя девойчето
 освен ,че е русичко.

Снимка и на новата колежка .

Общи условия

Активация на акаунт