💙🩷Мами с термин октомври 2025 - Тема 2 🤰👼

• 32 956
  • 747
  •   1
Отговори
# 120
Здравейте, момичета. Днес пусках рутинни месечни изследвания и имам завишени стойности на левкоцити и налични бактерии в урината. Нямам никакви симптоми, на 02.05 съм на преглед, но много ме е страх да не ми назначи антибиотик... Някоя от вас сблъсквала ли се е с подобен проблем и дали според вас ще мина без АБ?
Стерилна урина ли е изследвана? Да не е била замърсена пробата?

И аз се съмнявам за замърсяване, утре ще пускам отново стерилна урина.

# 121
Здравейте, днес си пуснах ПКК и еозонфилите, които показват алергична реакция са ми станали 26%. (При горна граница 6%). Имам доказана алергия към домашен прах и акари. Имам изписан зиртек 2х1 от Стаменов, който до момента не пиех редовно, а само когато имах пристъпици на кашлица, но сега мисля да го пия така, докато ми дойде часа за алерголога в Понеделник.
Има ли други мами с алергия и как сте с антихистамините?
Аз имам от години.
Сегя контролират с хомеопатия
Еозинафилите ми винаги са много над норма. Ако искате ми пишете

# 122
Здравейте, днес си пуснах ПКК и еозонфилите, които показват алергична реакция са ми станали 26%. (При горна граница 6%). Имам доказана алергия към домашен прах и акари. Имам изписан зиртек 2х1 от Стаменов, който до момента не пиех редовно, а само когато имах пристъпици на кашлица, но сега мисля да го пия така, докато ми дойде часа за алерголога в Понеделник.
Има ли други мами с алергия и как сте с антихистамините?
Аз имам от години.
Сегя контролират с хомеопатия
Еозинафилите ми винаги са много над норма. Ако искате ми пишете
И моите са завишени и точно се чудех какво е това. Аз нямам никакви алергии (доказани), каква е другата причина да за завишени?

# 123
Основната причина е алергична реакция. В редки случаи да е нещо друго. Аз заради завишени еозонфили си направих консултация с алерголог и ми доказаха, че имам алергия. Бях изненадана😀

# 124
Основната причина е алергична реакция. В редки случаи да е нещо друго. Аз заради завишени еозонфили си направих консултация с алерголог и ми доказаха, че имам алергия. Бях изненадана😀
Ужас… това значи ли ще трябва да ходя на алерголог и бременна няма как да ме тестват?!?

# 125
Здравейте! Има ли някой мнение или отзив за количката EGG. Вис Виталис са единствените вносители, които спират да предлагат модела, заради високата митница, която се плаща влизайки от Англия. Та тази която искам я има налична. Не исках да взимам толкова рано, но обстоятелствата ме притискат. Другият ми вариант е cybex e-priam, но аз съм висока 1,60 и ми изглежда доста висока и голяма количка, а и не ми харесва летния кош😃. По-бюджетните на cybex, като balios са ми много масови, буквално всеки е с такава и това ме отказва, та за сега съм си за EGG3

# 126
Здравейте,момичета! Как минават прегледите при вас , какво гледат проследяващите АГ след 14-та 15та седмица?Аз вчера бях на преглед ,който по стечение на обстоятелствата си платих.Отидох 1 месец след последния преглед при АГ, трябвало месец след феталната морфолофия.
Доктора измери главата на бебето, каза ми колко тежи и сърдечния ритъм и спомена ,че шийката ми е добре .
За пръв път ми се случва да си тръгна след като всичко е наред ,но да се чувстам някак разочарована.Сякаш ме "претупа" , въпреки че прегледа беше платен.
Помолих го да изкоментира БХС , според него резултатите са нормални.
Имам някакъв спомен ,че с предишната Б прегледите бяха по - обстойни ,но може и да греша.

# 127
Здравейте,момичета! Как минават прегледите при вас , какво гледат проследяващите АГ след 14-та 15та седмица?Аз вчера бях на преглед ,който по стечение на обстоятелствата си платих.Отидох 1 месец след последния преглед при АГ, трябвало месец след феталната морфолофия.
Доктора измери главата на бебето, каза ми колко тежи и сърдечния ритъм и спомена ,че шийката ми е добре .
За пръв път ми се случва да си тръгна след като всичко е наред ,но да се чувстам някак разочарована.Сякаш ме "претупа" , въпреки че прегледа беше платен.
Помолих го да изкоментира БХС , според него резултатите са нормални.
Имам някакъв спомен ,че с предишната Б прегледите бяха по - обстойни ,но може и да греша.

Здравей! Аз бях сутринта на преглед и гледахме PBD (диаметър на главата), HC (обиколка на главата), AC (коремна обиколка), FL (дължина на бедрена кост), сърдечен ритъм, колко грама е бебето, показа ми гръбначния стълб и ръцете. Аз съм с предна плацента и на ФМ ми казаха, че е ниска, но сега я погледнахме и според АГ-то се е вдигнала.

Мен друго нещо ме притеснява, но забравих да попитам. В 16 г.с и 3 дни съм, но още нямаме хубава снимка в профил. Сега пак не му се виждат носът и устните. Правихме пренатален, БХС и на ФМ всичко казаха, че е наред. Днес на прегледа видяхме, че бебето е доста активно и предполагам, че може и това да е причината за лошите снимки, но виждам в интернет снимки на бебенца от същия период с вече по-ясно изразени черти в профил и се притеснявам. Има ли при някоя от вас също не много ясно изразен профил до момента?

# 128
  • Благоевград
Само да предупредя, че фейса ме блокира в чата. Дайте да се местим във вайбър.

Амазоника, миналата седмица и моят преглед беше кратък.

tg28, няма нищо страшно. Бебетата мърдат и не всеки път успяват да ги хванат добре за снимка. На БХС нали го видяха, че има носна костица, това е важното. Има време, ще успеете да го хванете в хубав профил и ще го видиш по-ясно. Моето бебе на последния преглед се беше свил с краката пред лицето и докторът се отказа да го мърда, за да го видим.

# 129
Мисля си, че шанса второто ми дете да е със различен пол от първото е малък. Като гледам при много малко хора, имат и момиче и момче моето първо е мома надявам се второто да е момче.

# 130
Мисля си, че шанса второто ми дете да е със различен пол от първото е малък. Като гледам при много малко хора, имат и момиче и момче моето първо е мома надявам се второто да е момче.

Не съм съгласна, че “много малко” хора имат различен пол деца, дори напротив. Повечето приятели/познати/семейство с деца, които познавам са именно момче и момиче, независимо дали първото е било момиче или не.

# 131
Аз съм от отбора на еднополовите ....чакаме трета мома 😊🥰😍

# 132
Ние имаме момче и чакаме момиче, според мен няма някаква закономерност, просто шанса е 50 на 50 Grinning

# 133
Здравейте, момичета! Отчитам се с преглед днес, момата вече е 140гр (15г.с. + 3). 🥰 Доктора ми видя днес резултатите от БХС и каза, че са добри. Все пак отново ми препоръча да отида на фетална ехокардиография около 20 - 21г.с., "за да ни е мирна главата". Изписа ми и Магнерот вече. Уж всичко ми е наред, но ми каза да ходя на три седмици вместо веднъж в месеца, за да ме следи по-изкъсо, което малко ме озадачи.

# 134
Zoya, супер. Радвам се, че всичко е наред. 🤗  Моят преглед ще е във вторник (13.05), а последно бях на 10.04 и вече грам търпение нямам. Ще дам отчет като мина. Засега няма кой знае какви ъпдейти около мен. 😄

Общи условия

Активация на акаунт