🍀 Градината на Демет Йоздемир - Тема № 10 за обсъждане 🍀

• 30 864
  • 737
  •   1
Отговори
# 675

Много хубав кадър и честно казано чаках моментът когато някой да се появи и да стреля по тях. Както в първата серия дадоха Ешреф ранен в колата. 
Като гледам сериите и диалозите , звучи ми най-логично както го предсказах, че най вероятно Ешреф умира вътрешно - разбит от истината, ранен от хората или човекът, който е търсил. А не буквално да умира, а може и да го ранят и всичко това, което гледахме да е в неговата глава, а той е на едно друго място, лудницата примерно.

Доста елементарно ще бъде Кадир да се съюзи с Чийдем,  всички фенове се хванаха за това.  Единият иска Нисан, другия - Ешреф. Обаче , ако Кадир научи , че Нисан е Руя това още повече ще го накара да воюва с Ешреф, но ако самият той научи, от това действие няма да е доволна Чийдем. Тук според мен ще е друго или ще му помага тайно, или ще му каже частично истината.
Моята малка теория: Нисан е със същите дрехи като в управлението, когато слиза от колата на Ешреф. Значи някъде той ги е забелязал и закарал с Афра. Чийдем е със същата блуза при появата в апартамента, срещу Сердар и Кадир.  Мисля, че Нисан казва последното изречение, но към кого ли..  Ако Чийдем стреля, може да стреля някъде в някоя саксия или в стената, а ако Ешреф е навън и чака, веднага би изтичал. Обаче може и клопка да правят на Чийдем , ако е разказала нещо на Сердар или се е опитала.. Та, той може да чака около апартамента.
Срещата на Чийдем с Кадир може би е след Нисан и Афра. Обаче за полицай как си влиза в домовете на хората.

Крайно време е да още една целувка, баланс трябва да има.

Чийдем си направила олтар на божество Joy Все едно е някоя тийн и си събира вещи с неговия лик, защото той е звезда. Докоснати, ползвани, всичко Joy

Наблюдателни фенове са забелязали и това а аз добавям 11, дали няма да се случи нещо в следващия епозод

Както комисарката е събирала всичко , предлагам и Нисан да събира, и да си направят фен клуб двете заедно:joy:

И накрая ще завърша, че е напълно възможно Нисан да знае за съществуването на момчето  и просто да търси отговори. 
Но да не завърши сезона, как тя го ранява.

За определени фенове най-добре е да убият Нисан и Ешреф да си намери друга. Но най-големият враг на една звезда е неговият фен. Доказано е многократно.
Ако убият Нисан, Демет може да се прехвърли към новия проект на Енгин, няма да откажа:heart_eyes:

# 676
Blue, внимавай какво си пожелаваш, че вече е визуализирано даже Joy

https://x.com/marmiyyx/status/1928865113249034316?

# 677
За определени фенове най-добре е да убият Нисан и Ешреф да си намери друга. Но най-големият враг на една звезда е неговият фен. Доказано е многократно.
Ако убият Нисан, Демет може да се прехвърли към новия проект на Енгин, няма да откажа:heart_eyes:
Е как, аз се опитах да прокарам тази идея, 2 пъти даже, ама засега не ми я одобряват. Нусрет ага да я убие, Ешреф тогава да разбере, че е била Рюя, войната да стане епична и да си е само екшън. И за него ще е добре - няма нужда да умира. Обаче Нусрет ага замина, не знам Нимет дали ще може да свърши работа, досега само се излага. Някакъв нов мафиотски бос щял да идва в сериала, освен него да чакам.

Кате, твоето клипче още по-радикално. Joy

# 678
Добро утро!

Минавам да ви поздравя,  не бих отказала Демет и Енгин отново да са в един сериал...Ако може да е комедия, мечти. И мен така ме хвана реалността под ръчичка с бързо темпо...Да беше Енгин ама не Grin.
Първо да се нарадваме на историята на Ешреф и Нисан, ще видим след това!
Желая ви успешна  и спорна седмица!

# 679
Нинче, голяма късметлийка е Демет Flowers Four Leaf Clover Но, както знаем и за късмета се работи здраво Kissing Face

На Енгин желая едно ново прекрасно пътешествие в хубава компания Hands Pray Редовно се информирам от Марианка и останалите му момичета HugHeart Благодарности и поздрави, за което Hands Raised Hands

От Джерен Бендерлиолу имаме потвърждение, че снимат 12 еп., т.е. ги дели само един епизод до финала на сезона, което предполага, че всичко вече е измислено, остава само да се заснеме и ние да си го изгледаме с удоволствие Sunglasses

Ако Нисан през деня е с това рокле в имението на Ешреф:

А вечерта пак с него си е пред дома ѝ на Галата:

Значи свещите и гледаката към Босфора най-вероятно няма да дадат желания резултат Animal See No Evil

И на Гюрдал няма да му е толкова лесно с Джерен:

Този младеж изглежда подозрителен Stuck Out Tongue

https://x.com/i/status/1929343956451528775 - второто клипче

# 680
На Енгин желая едно ново прекрасно пътешествие в хубава компания Hands Pray Редовно се информирам от Марианка и останалите му момичета HugHeart Благодарности и поздрави, за което Hands Raised Hands
И аз се присъединявам и да си кажа, че малко ще ревнувам, но чакам с нетърпение.
 Cupidhttps://www.instagram.com/reel/DJPhdE0MF-3/?utm_source=ig_web_co … =MzRlODBiNWFlZA==Cupid

Кой е този нарисувания на сценария на Джерен?

Последна редакция: пн, 02 юни 2025, 13:44 от Florale

# 681
Здравейтеее, 😊🙂🙂 интересни беше сте споделили и коментирали.🌷🌷🌷🌼🌼🌼🌻🪻🪻🪻🌸🍀🌿🌿🌿🌱☀️☀️

От малки до големи.

Символика в цветове 😉  Нищо не е случайно още от афишите на сериала с детайлите.  

Чревното - Огненият цвят на любовта , страстта и виното. Огън от любов ! ❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥♥️🔥🔥 😍💋💋💋🥰 При  Ешреф също има съвпадение.  💙💙💚💚💚🖤🖤🖤🤎👁️👁️  
Червеното също е цвета на кръвта , а това е тясно свързано с историята на ЕшСан и мафиотският живот.

В предстоящите ретроспекции с Чийдем също е в  бяло.  Как му отива светлия тон символ на чистота.  🤍  Забелязва се че тогава се е обличал доста по неглиже и в спортен стил и светли тонове. Сега е по мрачно някак си отговарящ на това как се чувства вътрешно. Но аз си го харесвам всякак и всичко му подхожда. В зелено се изненадах че е толкова сексииии и го отваря и стои чок добре. 💚 В черно е Умопомрачителен! 🖤  В синьо също много му отива цветът на свободата и любимото море. 🩵

Има нещо по дълбоко в историята между Ешреф и Чийдем. Категорично не мисля, че са имали  връзка или живели заедно. За него е било флирт и интимност и нищо друго. Не е влагал чувства още повече че я е разконспирирал и продължил играта и я е прелъстил и изоставил има си и принципи.   Това е накарало комисарката да откачи и обсеби и да  го иска само за себе си. Не го е вкарала в затвора ,а е имала тази възможност.

Последна редакция: пн, 02 юни 2025, 19:16 от femmi2

# 682
Кой е този нарисувания на сценария на Джерен?
Прилича на Мюслюм в пълно бойно снаряжение.

Феми, сега ми напомняш първоначалните ми подозрения, че комисарката, ако не се е правила на Рюя, не виждам как изобщо се е промъкнала до Ешреф... Както и очакването ми, че тази организация на Якуп баба има някакво много по-дълбоко, лично значение за него и неслучайно е започнал да сбира сирачетата от улицата... Дано новият злодей, който очакваме има някаква връзка с това, както беше в Езел, защото иначе Етем ще ми се стори съвсем въздух под налягане, с история, движена от купчина случайни събития и никаква обединяваща ги основна нишка Hands V

# 683
Привет, отново.
Енгинките сме много готини Joy  В темата съм прекарала доста  години, момичетата са прекрасни Heart Eyes
На мен категорично ми харесва историята с Чийдем и е едно от най-вълнуващите  неща от миналото. Първо актрисата  пресъздаде чуден образ на инспектор и луда, а в същото време имаме главна злодейка. Очаквам ретроспекция от миналото, какво точно се е случило помежду им. Как и защо тя е стигнала до това състояние на мания и обсебване.  Относно Ешреф и облеклото, нищо не е случайно.. Мисля,че скоро отново ще е в бяло Hug

# 684

След като прочетох 12 еп.

Май ще ни трябва нещо по-силничко от кафе Kissing Smiling Eyes

# 685
Wine GlassWine GlassWine Glass Не знам колко бяха чашите и бутилките...Joy
Сцената с виното беше много добра.

"ЕşSan colors"
Hearthttps://www.instagram.com/p/DKZt0rtIUPn/?hl=bgHeart

# 686

Нинче Hug мислим еднакво за белият цвят ще го видим още така и то не в ретроспекции. 🤍🤍😊😊😀😉 Ще намери и открие своята мечта и това няма да е сън , жена от плът и кръв и ще изживее тази луда любов най после и ще се освободи от вътрешните терзания и окови. Това , което крие Нисан ще избухне ,като динамит и бомба и малко остана до развръзката в края на сезона и ще се тюхкаме до следващия но всички имат нужда от почивка и да презаредят батериите както и ние. Лятото дойде най хубавият слънчев сезон в годината след пролетта.
Ухае на природа , море , страст и живот и свобода.

Ето и  Шуки в бяло - актуално фото.🤍 специален поздрав за Пепелчето 😍 изгуби се пак явно пътешества и се забавлява или не смогва с многото дизита но , има тренинг и опит.

Прошарената коса му отива 😀

Последна редакция: пн, 02 юни 2025, 19:10 от femmi2

# 687
Него пък го чакаме за Любовни тактики 3.Heart Eyes
Изобщо големи планове имаме!

Нисан е топ:

# 688
Много хубави неща сте донесли, момичета HugHeart

Пак я гонят по баира Animal See No Evil https://x.com/i/status/1929606082428559705

Обещават ни нещо - фраг можеби?

"Идваааа Wink  Освен това...."

Чакаме на пусия като Мюслюм Hands Nail Care

"На масата не остава нито името, нито споменът за предателя."

И още малко зад кадър:

Сценаристката Аслъ Зенгин отбеляза 9 години от началото на No. 309:

https://x.com/i/status/1929194845471465616 Бурай Blue HeartNotes

# 689
Харесвам Демет & Фуркан много! Heart

И докато чакаме админа:

Пистолетът също е включен в аутфита:
🧿 6.35 mm semi-automatic by Browning 🤫

Зрител се вайка: "Ах, Ешреф, ах, защо само сърцето ти разпозна Рюя? А главата ти все още не? 😍"  

Сцената с годежа е голям хит. И всички повтарят думите на Нисан: "Aratta gör" /пишат го и слято, и разделено/. Има ли някакво друго значение?

"☕ Turco !" https://www.instagram.com/p/DKZgynPsrMu/?hl=bg

Общи условия

Активация на акаунт