Много хубав кадър и честно казано чаках моментът когато някой да се появи и да стреля по тях. Както в първата серия дадоха Ешреф ранен в колата.
Като гледам сериите и диалозите , звучи ми най-логично както го предсказах, че най вероятно Ешреф умира вътрешно - разбит от истината, ранен от хората или човекът, който е търсил. А не буквално да умира, а може и да го ранят и всичко това, което гледахме да е в неговата глава, а той е на едно друго място, лудницата примерно.
Доста елементарно ще бъде Кадир да се съюзи с Чийдем, всички фенове се хванаха за това. Единият иска Нисан, другия - Ешреф. Обаче , ако Кадир научи , че Нисан е Руя това още повече ще го накара да воюва с Ешреф, но ако самият той научи, от това действие няма да е доволна Чийдем. Тук според мен ще е друго или ще му помага тайно, или ще му каже частично истината.
Моята малка теория: Нисан е със същите дрехи като в управлението, когато слиза от колата на Ешреф. Значи някъде той ги е забелязал и закарал с Афра. Чийдем е със същата блуза при появата в апартамента, срещу Сердар и Кадир. Мисля, че Нисан казва последното изречение, но към кого ли.. Ако Чийдем стреля, може да стреля някъде в някоя саксия или в стената, а ако Ешреф е навън и чака, веднага би изтичал. Обаче може и клопка да правят на Чийдем , ако е разказала нещо на Сердар или се е опитала.. Та, той може да чака около апартамента.
Срещата на Чийдем с Кадир може би е след Нисан и Афра. Обаче за полицай как си влиза в домовете на хората.
Крайно време е да още една целувка, баланс трябва да има.
Чийдем си направила олтар на божество
Все едно е някоя тийн и си събира вещи с неговия лик, защото той е звезда. Докоснати, ползвани, всичко 
Наблюдателни фенове са забелязали и това а аз добавям 11, дали няма да се случи нещо в следващия епозод

Както комисарката е събирала всичко , предлагам и Нисан да събира, и да си направят фен клуб двете заедно:joy:
И накрая ще завърша, че е напълно възможно Нисан да знае за съществуването на момчето и просто да търси отговори.
Но да не завърши сезона, как тя го ранява.
За определени фенове най-добре е да убият Нисан и Ешреф да си намери друга. Но най-големият враг на една звезда е неговият фен. Доказано е многократно.
Ако убият Нисан, Демет може да се прехвърли към новия проект на Енгин, няма да откажа:heart_eyes:
.
Но, както знаем и за късмета се работи здраво 

Редовно се информирам от Марианка и останалите му момичета 
Благодарности и поздрави, за което 

Освен това...."