Жените без корекции

• 18 366
  • 518
  •   1
Отговори
# 135
Мъжкото оплешивяване е генетично, не става с диети и спорт.

Вярно, но може да се поотложи. Рогейн и пропеция. Не се гарантира ефект, но има някакъв ефект. Въпросът е дали си струва.

Тъкмо гледам  Jennifer Love Hewitt. Трудно разпознаваема. Жалко, защото беше симпатична. Сега е странна.

# 136
За българките, че били разпознаваеми, към днешна дата, не е вярно. Спомням си в началото на хилядолетието, като махнаха визите, когато пътувах, хората лесно се разпознаваха основно по стила облекло и отчасти - маниери. Сега вече много отдавна вече не е така. И мен са ме взимали за всякаква - от италианка и албанка, до шведка и германка, но най-често полякиня или рускиня. Два пъти, но миналото хилядолетие единствено, когато пътувах в различни държави, една испанка и британски индиец ме познаха като българка. Не мога да кажа че се гордея или срамувам, че съм българка, защото не разбирам как човек може да се гордее/срамува от нещо, за което няма никакъв принос, но знам, че бг народността предизвиква известно любопитство, просто защото не е често срещана по моите ширини.

От близките ми, само една аржентинка е с корекции, но тя работи с полска дерматоложка. И двете изглеждат прекрасно.

Мадона и Никол Кидман пък на какво приличат? От другата страна е Дженифър Лопез, накрая - Памела Андерсън. Има различни вариации по темата при жените на определена възраст.

Последна редакция: нд, 20 апр 2025, 10:59 от ierldan

# 137
  • sofia
Има корекции и корекции-карикатури. Виждала съм такива, за които ми казаха и чак тогава ги забелязах. Приветствам с напредване на възрастта, който има желание, да се коригира.
Но не мога да разбера младите момичета, които се обезобразяват с джуки (най-вече). Каква естетика виждат в непропорционална уста, към която се приковава погледа - не мога да разбера.
И като всичко, важна е дозата.
А за плешивите мъже, както каза един приятел, добре че се появи модата на голите глави 😅
Аз лично много обичам да заровя пръсти в косата на мъжа....ама вече няма как 🤣🤣🤣

# 138
Според мен колелото се обръща и ако нещо в момента е демоде, това са мацките, предозирали с тунинг.

Стигнало се е до там, че всичките изглеждат като от поточна линия, с изписаните ръбати вежди, силикона, дългите боядисани коси, татуировките, изрисуваните извън очертанията муцки, черното клинче... За орловия нокът даже не искам да засягам темата Grinning Тази визия тип Беба от Биг Брадър е станала нарицателно за просто, неуверено момиче, което се нуждае от внимание. И от пари.

Сред познатите ми мъже няма и един, който да не бяга точно от този типаж.

Общо взето, мъжете с някакво ниво и вкус дори държат жените им да са естествени или ако са "правени", корекциите да не се забелязват. Особено ако са мъже, поживяли в чужбина - там такива чудеса като нашите феи от чалготеките няма или са за по 40-50 евро на час Simple Smile

# 139
За 40-50 евро на час в България не можеш да получиш дори и такива евтино подобрени. За тази сума много амортизирани и без подобрения.

# 140
  • По света и у нас
Последно като бях в БГ, и 3-4 мацки обслужващ персонал (на касата в била, на сладоледен щанд на улицата, на касата в кафето) с огромните джуки и сиси.

Ми ако и аз си направя такива ще трябва да стана и аз касиерка сладоледаджийка.

Последна редакция: ср, 23 апр 2025, 19:44 от PriMadonna

# 141
Мисля, че жените, изглеждащи без корекции, са винаги на мода Grinning

Пиша "изглеждащи", защото аз самата не винаги разбирам, когато една жена си е правила корекции. Но забележа ли такива, не мога да я харесам толкова. Да не споменавам, че някои са просто абсурдни и се чудя с какъв акъл изобщо жените се загрозяват така.

# 142
Не знам как е сега, но преди години съм чувала от организатора на Мис България, че търси момичета без корекции. Бяхме с моя приятелка и той се смееше, че ако става с корекции, и нас ще ни направи миски. Ние бяхме на 40+ години.

# 143
Аз не съм сигурна корекциите само в България ли са такъв хит , но в София се нагледах на невижвани преди от мен издърпани устни , даже в Самолета за Германия имаше някоко ... Аз се чудя тези жени как се чувстват в държава, където не е толкова популярно? Как ги гледат там?

# 144
Моя позната я пита една англичанка къде си е правила корекциите,да не ходи там...Беше леко потресена да си призная.
Не че англичанките са нещо природно красиви,но  такива корекции не си правят. Тука е яко да ти личи,че си си правил нещо,докато в чужбина го правят да стои естествено. Комплекси яко се избиват при нас.

# 145
Явно и в чужбина се правят, но наистина не е на мода да личи. Особено не съм виждала другаде съвсем млади момичета с устни сякаш са ги жилили оси и облечени в нещо като сатенени пижами . Видях ги на спирката пред един мол в София .

Последна редакция: пн, 28 апр 2025, 09:01 от bella-ciao

# 146
И кои са тези държави, в които корекциите не са популярни? Дори в Германия има много жени с корекции. Казвам го, защото работя с хора и имам поглед.

# 147
И къде пише , че корекциите не са популярни? Пише , че не се правят толкова видими и то умишлено. Аз също работя с много хора и не виждам нито една жена в такъв вид, какъвто виждам в България .
Имам колежки, които са си оправяли бръчки и опъвали кожа, имам колеги с присадена коса, но целта обикн. е да не личи. А такива устни, както в София,  не съм виждала  Вероятно не са само устни, но устните специално вадят очи.

# 148
Питах ChatGPT в кои страни се падат най-много пластични операции на човек и ми даде на първо място очаквано Южна Корея. Но нашите съседи гърците не очаквах, че ще заемат почетното пето място, директно пред Щатите Joy

В Гърция на почит най-много е уголемяването на гърдите.

Погледнах статистика от 2021 - в Германия на 1000 души са извършени 5.72 пластични операции, а в България 0.695, значително по-малко са тук, приблизително 10 пъти Simple Smile

Последна редакция: пн, 28 апр 2025, 10:15 от Telesilla

# 149
Н-та поредна тема, тип да оплюем жените с корекции. Вие нали не сте от тях, каква ви е точно драмата? Нито е задължително, нито дори пожелателно правенето им. На някоя устните били грозни, и така да е, нейна си работа. Важното е да се чувства добре. Толкова.
Единствено, да се правят при лекари, а не по гаражи.

Последна редакция: пн, 28 апр 2025, 10:42 от alex_jp

Общи условия

Активация на акаунт