Жените без корекции

• 18 343
  • 518
  •   1
Отговори
# 330
Не е съвсем идеално, но не ми се правят още процедури в момента, но подобрението е много, много голямо.
Сигурно пак ще отида след 1-2 години за дооправяне и поддръжка.
И още нещо, като разбраха какви са причините за "състоянието" на кожата ми ми направиха значителна отстъпка в цената без да съм питала или искала такава.

# 331
Случай, на който станах пряк свидетел - чакам си реда при козметичката. Пристигат майка и дъщеря и ме молят "само да попитат". Нямам против. Излиза козметичката. Разговорът е - Ама след 2 седмици е балът й. Нещо да се направи. По лицето - тежко акне, тежка мазна кожа и т. н. Отговорът - за 2 седмици нищо не може да се направи. И е верен отговор. Със или без корекции неподдържаната кожа, без значение от годините, е неприятна гледка. Майките освен да влачат момичетата при докторки по клиники, да ги научат какво точно прави козметичката, да намерят някой да ги образова относно козметиката подходяща за тях, за възрастта им, и т. н. А иначе момичето беше с букли и 5-сантиметров остър маникюр. 

# 332
  • София
За акнето си има хубави апаратни процедури, които обаче трябва да се почнат от зимата.

Аз това щях да го напиша вчера. Дори един филър се разгръща в продължение на три месеца. Пластична операция като лифтинг или нос отнема към година, за да се намести и отпусне както трябва. Трябва търпение и знание. Не може щрак и готово! Или да блъскаш филъри през месец!

# 333
Да добавя, че корекция е и намаляването/повдигането/скъсяването на тежък, увиснал бюст
Обикновено не се прави от глезотия или желание за модерност

# 334
Акнето е сериозен медицински проблем, който се лекува от компетентен дерматолог и то пак е дълъг и не особено приятен процес. Изключително малко козметички имат нужните знания и умения, за да се справят с акне и проблемна кожа. И от личен опит, в момента в който спрях да ходя на ръчно почистване, кожата ми се подобри значително.
И да добавя - за 2 седмици има какво да се направи, но от професионалист. Да, порцеланова кожа няма как да се постигне за толкова кратко време, но апаратни процедури и правилно подбран пилинг, много биха подобрили състоянието.

Последна редакция: чт, 08 май 2025, 13:49 от alex_jp

# 335
Ето това е отиване в крайности с корекциите.
https://www.instagram.com/reel/DJHvbrXpkYR/?igsh=MXdxc250Y3dhdXZoaA==

Пример за нелепо подобрение, всичко увиснало, само сисите опънати. Внимание, отваряте на собствена отговорност.
https://www.instagram.com/reel/DGgDN7ZsnCy/?igsh=MTJxZ2d6MWl1a2x3dQ==

Холи Бери вероятно има корекции, искам като нейните Heart Eyes
https://www.instagram.com/reel/DGvbuUXMz9x/?igsh=bXdjbTJjanFwYWRy

# 336
  • Melmak
Тази майка не се е сетила да заведе щерката на дерматолог и да потърсят начин да се справят с акнето, а иска за 2 седмици да “оправят” положението? Ама бас ловя, че рокля и всичко друго е купено и под конец. Не знам наистина тези хора как разсъждават…

# 337
Холи Бери е диабетичка доколкото знам и се поддържа в добро здраве с много стриктен режим на хранене и редовни тренировки, което хич да не е си допринася да изглежда по-добре. Така че на нея вероятно и поначало по-малко намеси са трябвали. Съмнявам се да няма хич никакви, в този бранш това би било изключение, но начинът на живот си дава разлика също.

# 338
Пример за нелепо подобрение, всичко увиснало, само сисите опънати.
Това е очеизваден ИИ, некадърно направен.

# 339
Тази майка не се е сетила да заведе щерката на дерматолог и да потърсят начин да се справят с акнето, а иска за 2 седмици да “оправят” положението? Ама бас ловя, че рокля и всичко друго е купено и под конец. Не знам наистина тези хора как разсъждават…

Tи как точно си сигурна, че не е била водена девойката на дерматолог? Понякога лечението се точи с години и най-малкият стрес или неподходяща храна води до ужасни реакции. И човек търси вълшебния козметик, който да помогне. Точно за сватбата ми една козметичка ме обезобрази, а ѝ бях клиент от години. Слава богу, нейна колежка, на която се изтресох по същия начин, като обсъжданата по-горе девойка, не ме върна, а за по-малко от седмица сътвори чудеса.
Това си е чиста подигравка със здравословен проблем и звучи грозно.

пп. И като има една жена акне, това значи ли че не може да ходи на фризьор и маникюр, докато не го излекува? Коментарите за нокти и букли ми се струват също странни.

Последна редакция: сб, 10 май 2025, 16:36 от alex_jp

# 340
Пример за нелепо подобрение, всичко увиснало, само сисите опънати.
Това е очеизваден ИИ, некадърно направен.
Съжалявам, явно не различавам ИИ от реалност.

# 341
  • София
Реално, няма жена, която се показва на екран, без корекции.

# 342
Ето тази добре е станала според мен, но изглежда доста гадно, докато се възстанови:
https://www.instagram.com/reel/DJQ1rftsNED/?igsh=MWgwcHI0emR3NG5l

# 343
Хирургични намеси са си, всичките изглеждат страховито докато зарастне, спаднат отоци, докато се наместят там каквито неща са добавяли... Единственото дето не е чак страшно е евентуално филърите в устните и то ако са малко. Но пак изглежда отекло, може синина да има - чудиш се ако видиш прясно дали се е ударила или я е ужилила пчела Grinning
Те дори и просто по-силен химичен пилинг или там дермабразио могат да докарат гледки да искаш куршум да ти леят, докато не се възстанови кожата.

# 344
А на стари години с тунинга и ботокса ще стане като във вица с татуировката на мъжкото достойнство - на младини ако пише "Амсердам", на старини остава само "Ам". Joy
Накрая сисите мигрирали в гащите, а ботокса отишъл на пъпа. Grinning

Последна редакция: сб, 10 май 2025, 19:13 от Sysly

Общи условия

Активация на акаунт