Жените без корекции

• 18 394
  • 518
  •   1
Отговори
# 60
  • София /Абсурдистан
Имам корекция поради сериозен здравословен проблем, наложи се. Толкова ме е боляло, че ако не се налагаше, никога не бих си го причинила.

# 61
# 62
  • Пловдив
ОК. Уникална за света личаща отдалече дефектна порода сме точно баш българите и никой друг, убедихте ме.

# 63
  • София
Нина Добрев не се е пипала, като следяща я от 14 г до днес го казвам.

Нямам нищо против жените с корекции, имам ужасно против младите момичета с корекции.  Това е нещо страшно, отчайващо, плашещо🙏🏻.
На тях младостта им отива, сияят, светят, заразяват. Не мога да повярвам, че нямат адекватни майки, менторки, жени с присъствие в техния живот. Вежди, скули, котешки очи/ вежди, чело ботокс, назолабиални филъри ( щото от джуките увисват), линия на челюстта, линия на косата, носове с пета ревизия на 25…., бюст с по 580 кубика във всяка, боди шейп на крупните 52 кг…

Това за мен е престъпно.
Трябва тема за естетичните сакътлъжи, за Brest implants illness, за това, че филтрите не се РАЗГРАЖДАТ, а за хидрофилни, за това, че ринопластиката може да е успешна на момента, но три месеца след това може да страдаш ужасно…. За паритееее, болката, разочарованието …

# 64
  • Down south
Дали действително не е някакъв признак на статут. Ако е така, защо точно в такива неща, имам предвид силно видимите и набиващите се на очи корекции.
По-горе се възмущават, от изказаните негативни мнения, може някои да си живеят в такива среди и съответно това да е в реда на нещата.

# 65
Признак на статут е, защото простотията се е разляза навсякъде. Много мразя клишетата, ама чалгаризацията на нацията в момента е в пика си. Младите момичета ги мързи, те не искат да работят, искат да са инфлуенсърки или някой богаташ да ги издържа. Гледат разни Преслави, Анелии и т.н. клонинги как живеят охолен живот и как силикона и рязаните носове се котират на пазара и за това възрастта за безмислени корекции пада драстично. За да може чичко паричко да ги забележи и да изкарат една "безплатна" почивка на Малдивите... но то не е само в България. Кардашиянките примерно са американския аналог на нашата чалга култура, която превръща младите женив зомбита. Но държа да отбележа, че и една сериозна прослойка мъже си умират точно за такива жени. За жалост психичните отклонения обаче не се лекуват с ботокс и силикон...

# 66
Скрит текст:
Дори и в чужбина, отдалече разпознавам българките.
Само като видиш циците, вдигнати до носа; скулите; носа;  устните; нарисуваните вежди; начинът, по който е гримирана и облечена, отвсякъде си крещи: "Булгар, булгар"
Разбира се, ние сме уникални за света. Събрали сме всичко лошо и си личим отдалече.
Вий сирьозно? Българите специална различна порода (влошена) и се различават от всички други?

Бяхме с дъщеря ми преди доста време в Дисниленд Париж. Там, ако не си ходила, е тълпа от европейци, предимно млади семейства, но и баби и дядовци с внуци, като и групи тийнейджъри от цяла Европа.

Последният ден, в един от магазините видях момиче с микроблейдинг на веждите. Викам си - е, явно и сред младите момичета в Европа е популярно. Тя се обърна към момчето до нея на български и илюзиите ми, че тукашните моди са повсеместни умряха.

# 67
Според мен България върви малко назад с тази мода. Рускините вече го минаха този период с масовите евтини и гротескни корекции, когато при нас имаше отделни единици с корекции, и сега са някак по-умерени, търсят някакво качество и по-естетичен вид.

# 68
Вижте, популярни са и в чужбина, но сред определени прослойки и това не са добри прослойки... Chavs. Лекарки, учителки, жени с професии няма да видиш с такива.

# 69
ОК. Уникална за света личаща отдалече дефектна порода сме точно баш българите и никой друг, убедихте ме.

Всъщност и двете сте прави - хем сме дефектна порода, хем не сме. И това е, защото няма една единна България и един единен народ. Има прослойки. И не можем да отречем съществуването на дефектната прослойка, което не значи, че няма и друга, ама тя не бие на очи. Виждат се чалагджиите, простаците и прочее.

# 70
  • Поморие
Защо да са демоде? Няма закон, който да ни задължава да си правим корекции. Корекции се правят само ако наистина човек има нужда и проблемът във външния вид влияе по някакъв начин на живота и самочувствието. Тъпо е да направим куп пластични операции или козметични процедури без да имаме никаква реална нужда от това, само да сме копие на изгряващите "звезди" от екрана. Това вече ни прави хора без индивидуалност, с една дума стадо. Чарът е в различното, нелепо ще е всички да станем еднакви.
Аз имам корекция на устни, моите бяха тънки и бледи като на удавник, без никакъв чар, корекцията подобри самочувствието ми и с подходящо червило устните изглеждат доста шик. Но всичко е в рамките на нормалното и естественото, мразя прекаленото и гротеската тип патешка човка.
Ако едно момиче няма никакви лицеви недостатъци, корекциите само биха съсипали красотата. Бъдете разумни в това.
А най-тъпото е да ги правим заради мъже. Живейте за себе си. Повечето мъже не заслужават каквито и да е жертви, особено пък да загубите индивидуалността си.

# 71
В България сред моите познати и приятелки (20+ сме всички) една няма с корекции, или с микроблейдинг. Единствено аз се изкуших в една по-експериментална фаза с лек филър в скули и сега съжалявам, защото ме притеснява, че не се разгражда както трябва, и не смятам да повтарям изобщо. Не знам може и до среда да е.

# 72
Ще има май "DMS хиалурон" в скоро време.

Аз смятам, че няма човек, който наистина да има  нужда от устни, освен ако не е претърпял някой зверски инцидент и да е останал без устни. Всички жени, които познавам, и са с тънки устни, лицевата им конструкция не предполага да с дебели устни. Как някоя наистина може да има нужда от по-дебели устни, след като с нищо положително не допринасят функционално, даже имат проблеми с артикулацията и сенсибилността заради устните някои.

# 73
Не са демоде,но по новите разбирания се смята,че не се поддържат. Странно ми е при все,че повечето са с огромни устни,вежди,чипи нослета които изобщо не са красиви според мен.
Иначе имам риносептопластика,освен че е подобрена функцията на дишането,визуално носа не е много променен и не изглежда като да не е мой.
Обмислям повдигане на бюста,имам обем,но формата на гърдите се промени след бременността. Имам още 6-7кг да сваля и ще видя как ще са след това. И малко ботоск мисля да си сложа.
Иначе смятам,че с правилните намеси тук там може да се подобри визията без да се прекалява и особено,ако се избягва наложената визия по калъп.
И определено българките си личат от километри в чужбина.

# 74
Тези дни четох за някакво изследване, че големите устни допадали всъщност на жените. Мъжете на снимки избирали неподобрените тънки устни. (Показвали са им нормални устни, а не прекалено увеличени).

Българката си личи в чужбина, но не с хубаво. Съжалявам.

Общи условия

Активация на акаунт